Sportska masaža u salonima ljepote (11)

Vjerojatno ste mnogo puta čuli za sportsku masažu i sigurno ste pomislili da je ona rezervirana samo za vrhunske sportaše koji se sportom bave isključivo profesionalno, ali nikada niste ulazili u detalje i opis. Istina je da je sportska masaža namijenjena svima onima koji se bave sportom, bilo rekreativnim bilo profesionalnim.

Top 20 salona u cijeloj Hrvatskoj
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Kozmetički salon Studio Kairos Zagreb

Studio Kairos

Nova cesta 130, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično10(1)
Posljednji put rezerviran danas. Danas radi 08:00 - 22:00. Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Sportska masaža
36 € (271,24 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Jean D' Arcel Medical & Beauty Institut Zagreb

Jean D' Arcel Medical & Beauty Institut

Kaptol ul. 18, Zagreb | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran jučer. Danas radi 09:00 - 14:00. Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Sportsko - medicinska masaža
34 € (256,17 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Studio Fizio Fit Rijeka

Studio Fizio Fit

Miroslava Krleže 3/A, Rijeka | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran jučer. Sutra ne radi.
Klasična sportska masaža - 30 minuta
25 € (188,36 kn)
Klasična sportska masaža - 45 minuta
35 € (263,71 kn)
Klasična sportska masaža - 60 minuta
40 € (301,38 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Beauty Clinique Zagreb

Beauty Clinique

Petrova 123, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično10(2)
Posljednji put rezerviran prije 5 sati. Danas radi 09:00 - 14:00. Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Sportska masaža cijelog tijela
35 € (263,71 kn)
Medicinska masaža cijelog tijela
35 € (263,71 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Sanja Zlatar

Sanja

Sajmišna 4, Zlatar | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran prije 7 sati. Sutra ne radi.
Sportska masaža - 30 minuta
14 € (105,48 kn)
Sportska masaža - 45 minuta
16 € (120,55 kn)
Sportska masaža - 60 minuta
20 € (150,69 kn)
Sve usluge...
Centar fizioterapije Fizio Beauty Zagreb

Fizio Beauty

Sokolgradska ulica 5, Zagreb | Centar fizioterapije
Fantastično10(1)
Posljednji put rezerviran prije 9 sati. Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Sportska masaža - 30 minuta
30 € (226,04 kn)
Sportska masaža - 60 minuta
50 € (376,73 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Figura Zagreb Zagreb

Figura Zagreb

Derenčinova ul. 1, Zagreb | Kozmetički salon
Sutra ne radi.
Sportsko - medicinska masaža - 60 minuta
39,82 € (300,02 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Studio Geranij Zagreb

Studio Geranij

Miramarska Cesta 34, Zagreb | Kozmetički salon
Danas radi 10:00 - 16:00. Sutra ne radi.
Masaža s dvije maserke
-4% 33,50 € (252,41 kn)
Klasična masaža - za parove
-5% 38 € (286,31 kn)
Sportsko - medicinska masaža - za parove
-13% 51 € (384,26 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon LD Beauty Centar Zagreb

LD Beauty Centar

Ulica Grada Vukovara 3, Zagreb | Kozmetički salon
Danas radi 08:00 - 12:00. Sutra ne radi.
Sportska masaža tijela - za dame
34 € (256,17 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon La Camilla beauty bar 2 Zagreb

La Camilla beauty bar 2

Vladimira Ruždjaka 19, Zagreb | Kozmetički salon
Danas radi 08:00 - 15:00. Sutra ne radi.
Medicinska masaža
25 € (188,36 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Figura Varaždin Varaždin

Figura Varaždin

Bosanska 27, Varaždin | Kozmetički salon
Danas radi 08:00 - 12:00. Sutra ne radi.
Sportsko - medicinska masaža - 60 minuta
39,82 € (300,02 kn)
Sve usluge...


Sportska masaža - Sve što trebate znati

Sportska masaža

Sve su češća iskustva ljudi koji su išli na ovu masažu po preporuku i zadržali je kao redoviti dio svoje sportske rutine. Čak i ako jogging ili aerobik radite samo radi rekreacije ili dobre forme, sportska masaža vjerojatno će vam biti prikladnija od bilo koje druge. Ova masaža također je idealan izbor za sve one koji se bave teškim fizičkim poslovima ili ulažu velike mišiće. Fokusira se na dijelove tijela koji su pretrpjeli veća opterećenja ili stresove i pomaže u vraćanju harmonije vašeg tijela.

Što je sportska masaža?

Sportska masaža specifična je vrsta masaže koja se primjenjuje u sklopu pripreme za sportske aktivnosti ili za njihovu rehabilitaciju. Cilj ove masaže je povećati sportsku izdržljivost i snagu, duljinu vremena treninga i bolju izdržljivost psihofizičkih zahtjeva tijekom sporta.

Postoji nekoliko vrsta sportske masaže, a to su: preliminarna masaža, masaža tijekom treninga, masaža za oporavak i masaža za razvoj različitih fizičkih kvaliteta. Kako su zahtjevi različitih sportova specifični i različiti, postoji drugačiji pristup masiranju sportaša. Tako je za neke naglasak na masaži leđa, a za druge na leđima, rukama, vratu, ramenima ili nekom drugom dijelu tijela.

Masaža nakon ozljede često pomaže sportašima da ostanu u dobroj formi, što je inače u ovim situacijama teško zbog nemogućnosti treniranja.

Različite vrste sportske masaže imaju različito trajanje i dok se određeni dio tijela može masirati 5 minuta, za opću sportsku masažu, tj. Masažu cijelog tijela, treba sat vremena. Ovo je sigurno dobra prilika za čišćenje tijela ili izbacivanje toksina koji se javljaju tijekom procesa masaže.

Velika popularnost sportske masaže

Zahvaljujući svim svojim pozitivnim aspektima i učincima, sportska masaža neprestano raste u popularnosti. Zbog toga je odavno postao redovita sastavnica gotovo svakog ozbiljnog sportskog treninga ili programa priprema za razne sportske događaje.

Može se koristiti kao obvezni dio sportske pripreme, kao i kasnije za rehabilitaciju mišića i ubrzavanje oporavka. Kao što su pokazale razne studije, a mnogi sportaši to svakodnevno potvrđuju, sportska masaža potiče fleksibilnost, uklanja umor i iscrpljenost, potiče izdržljivost, sprečava ozljede i priprema te dovodi duh i tijelo na optimalnu razinu.

Terapijska svojstva

Dugotrajno povremeno izlaganje tijela stalnim tjelesnim aktivnostima može biti stresno za vaše tijelo. Stalna živčana i mišićna napetost mogu dovesti do neugodnih simptoma koji kasnije mogu uzrokovati razne zdravstvene komplikacije.

Sportska masaža ne samo da mišiće tretira na specifičan način, usredotočujući se na aspekte sportskog angažmana, već vas uvodi u stanje opuštenosti koje vam zasigurno treba. Tijekom manipulacije mišićnim tkivom, terapeut će vas ovom masažom osloboditi napetosti i boli, a to će vam omogućiti bolji protok krvi kroz tijelo, odnosno cirkulaciju ... Krajnji rezultat je osjećaj opuštenosti, zadovoljstva i snage.

Ključna specifičnost ove masaže je da cilja zglobove tetiva i mišića, što utječe na poboljšanje tjelesnih performansi i postizanje boljih rezultata. Kao što su istraživanja pokazala, samo 30 sekundi ove masaže dovodi do poboljšane pokretljivosti zglobova. To je tajna njezine rastuće popularnosti. Za svaku osobu koja se ozbiljnije bavi svojim sportskim aktivnostima, sportska masaža dio je rutine.


Danas vam neće biti teško pronaći kvalitetnu sportsku masažu. Velika potražnja za njim uvjetovala je da ga sve više salona uključuje u svoju redovnu ponudu. Stoga pogledajte ponudu na SrediMe i rezervirajte svoj termin nakon današnjeg treninga.

Najbolji saloni za Masaža (Sportska masaža) u cijeloj Hrvatskoj

Treba Vam masaža (sportska masaža) u cijeloj Hrvatskoj i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep masaža (sportska masaža). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za masaža (sportska masaža) u cijeloj Hrvatskoj na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 11 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu sportska masaža?
  Na ovoj strani su izlistani trenutačno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu sportska masaža u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Mogu li rezervirati sportska masaža blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu sportska masaža. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon odabira grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu sportska masaža u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato preporučamo da je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite obaviti, npr. sportska masaža, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga sportska masaža u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno varirati u ovisnosti od kvalitete preparata, aparature, iskustva djelatnika, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu sportska masaža u svim salonima na SrediMe u Hrvatskoj je trenutačno 33,22 € (250,30 kn), idući od najniže cijene od 14 € (105,48 kn), pa sve do 51 € (384,26 kn). Ukoliko imate neki proračun u koji se morate uklopiti, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu sportska masaža u mom gradu?
  Svi saloni koji trenutačno daju popuste za cijenu usluge sportska masaža u vašem gradu se mogu pronaći tako što izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobit ćete listu salona koji sada nude sportska masaža sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da pronađem slobodne termine za uslugu sportska masaža u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada odaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobiti ćete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno rezerviranje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obvezama i rezervirati direktno na stranici u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga rezervirate termin ili ga posjetite.

Najnovije ocjene i recenzije

10.0 Studio Kairos za uslugu Sportska masaža
Gospođa je divna, masaža ugodna, uvijek se osjećam dobro kad tamo dođem i vraćam se rado, iznimno susretljiva :)

Ivana Ena, prije 2 tjedna

10.0 Beauty Clinique za uslugu Sportska masaža cijelog tijela
Izuzetno profesionalni i iskreno ljubazni. Za svaku preporuku. Vrlo bitno: individualni pristup klijentu.

Dijana, prije 6 mjeseci

Vidi sve

* Dvojni prikaz valuta: 1 EUR = 7.53450 kn