Buker je aplikacija #1 za salone ljepote!

A uz to je i potpuno besplatan :)

Ulogirajte se u Buker

Rezervirajte termine

Buker aplikacija je u isto vrijeme i jednostavan i moćan alat sa kalendarom koji podržava rezervacije u salonu, bilo da su telefonom, uživo, onlajn ili sa društvenih mreža, mobilnim aplikacijama ili sa SrediMe. Dodajte ili pregledajte iduće termine sa bilo kog mjesta!

Upravljajte svojim klijentima

Savršeni odnosi sa klijentima su tajna uspjeha dobrih salona, a Buker će Vam to olakšati naprednim mogućnostima kao što su detaljna historija rezervacija, važne napomene, rođendani, mjerenje pouzdanosti, blokiranje kao i kontaktiranje klijenata na 1 klik.

Smanjite broj nepojavljivanja

Podsjetite klijente na rezervirane termine, potpuno automatizirano! Naši podsjetnici putem e-pošte besplatno i vrlo povoljno putem SMS-a, kao i izvješća o svim promjenama drastično smanjuju broj nepojavljivanja i povećavaju zadovoljstvo klijenata.

Preuzmite kontrolu

Upravljajte svojom tvrtkom alatom za 21. stoljeće. Sa bilo kog mjesta pratite rezervacije, otkazivanja, nedolaske, uposlenost, prihode, eventualne postotke plaćene djelatnicima i zaradu, najpopularnije usluge kao i mnoštvo drugih uvijek spremnih izvještaja u realnom vremenu.

Online rezervacije 24/7

Primajte rezervacije bilo kada i van radnog vremena salona putem osobne online stranice za rezerviranje (Widget), koju možete koristiti kao stranicu za računala i mobilne telefone ili je integrirati u Vaš postojeću web stranicu. Primajte i Facebook i Instagram rezervacije automatski u Vaš kalendar.

Na svakom uređaju!

Bilo da koristite računalo, tablet, svoj ili poslovni mobitel, Buker je uvijek dostupan. Može se koristiti kao web stranicu ili se instalirati kao mobilna aplikacija. Koristeći najnoviju PWA tehnologiju, zauzima nevjerovatno malo prostora i automatski se ažurira bez potrebe za novim prostorom na telefonu!

Offline pristup

Koristeći suvremena tehnološka rješenja, Buker aplikacija je dostupna i kada niste povezani na Internet. Tijekom offline rada, možete imati pristup svojim rezerviranim terminima i imati pregled svog poslovanja. Čim se ponovo povežete na Internet, automatski ćete dobiti najsvježiju kopiju svojih podataka.

Neograničeno!

Za razliku od drugih softvera za salone, Buker Vas ne ograničava na bilo koji način. Možete upravljati sa više odvojenih salona, imati neograničen broj djelatnika, neograničen broj usluga, neograničen broj rezervacija i svima obezbijediti automatske SMS i besplatne podsjetnike putem e-pošte.

Objedinite svoje poslovanje

Sve svoje rezervacije i slobodne termine možete objediniti na jednom mjestu, ali i automatski uvoziti podatke i iz drugih kalendara i softvera. Naravno, dobivate i potpuno integriranje sa najvećim servisom za online rezervacije u Hrvatskoj i regiji SrediMe bez potrebe za dodatnim ažuriranjem!

Program za upravljanje salonima, rezerviranje i vođenje termina za sve vrste salona ljepote i SPA centara

✔ Frizerski salon

✔ Kozmetički salon

✔ Brijačnica

✔ Masažni studio

✔ Make-Up studio

✔ Nail bar

✔ Estetski centar

✔ Estetska klinika

✔ Laserski centar

✔ Studio ljepote

✔ Dermatološka klinika

✔ SPA centar

Buker pogodnosti za SrediMe partnerske salone

Besplatan unos i podrška

Usluge, cjenici i djelatnici podešeni u Buker aplikaciji su odmah dostupni za rezerviranje na SrediMe, tako da ne morate ažurirati cjenike više puta, a sve podatke ćemo besplatno unijeti za Vas, ili to možete učiniti i sami. Sve nove rezervacije koja dobijete sa SrediMe sustava će se odmah pojaviti u ovome softveru. A naša služba Podrške je uvijek tu za Vas, na Vašem jeziku.

Bolji rejting na SrediMe

Korištenjem ovoga besplatnog softvera za salone, slobodni termini Vašeg salona su u realnom vremenu dostupni za rezerviranje na SrediMe. Time smanjujete broj potencijalno preklapajućih ili odbijenih rezervacija, a povećavate rejting (veći prioritet pri listanju salona) na SrediMe, a time raste i broj novih klijenata koje dobivate.

Formiranje baze klijenata

SrediMe partnerski saloni uz svako rezerviranje u ovome softveru dobiju i automatsko ažuriranje baze klijenata, kao i pravljenje novih klijenata sa historijom rezervacija. Svi Vaši klijenti sa SrediMe su već u bazi klijenata Buker softvera. Klijente je mogućno dodatno uvesti iz drugog softvera ili izvesti u standardnom formatu.

Sigurno na prvom mjestu

Enkriptirana komunikacija

Sva komunikacija sa Buker softverom se obavlja uz SSL enkriptiranje podataka, čineći je tako privatnom i maksimalno sigurnom. Koristite aplikaciju sa bilo kog mjesta potpuno bezbjedno.

Prvoklasni hosting

Buker aplikacija i podatci su smješteni u data centrima sa pričuvnim napajanjem, sustavom hlađenja i pod 24×7 nadzorom, uključujući i prisustvo zaštitara i redovite bekap kopije.

Više razina pristupa

Svojim djelatnicima možete dati pristup Buker aplikaciji sa ili bez ograničenja, čuvajući tako npr. financijske podatke i izvještaje samo za sebe ili upravitelje/menadžere, uz mogućnost trenutačnog aktiviranja i deaktiviranja djelatnika.

Ne gubite vrijeme na zastarjele programe, moderna Buker aplikacija se redovito ažurira i unaprijeđuje.

Iza aplikacije stoji razvojni tim najvećeg sustava za rezerviranje salona u regiji sa višedecenijskim iskustvom.

Koji izvještaji su dostupni?

Bilo da pratite prodaju, performanse vašeg tima, uporabu resursa i utrošak vremena, SrediMe Buker nudi veliki broj poslovnih izvještaja koji olakšavaju praćenje poslovanja, uočavanje trendova i potencijalnih mjesta za poboljšanje.

Izvještaji u realnom vremenu prate važne metrike poslovanja, od rezervacija, usluga, klijenata pa do djelatnika salona. Svako izvješće možete dobiti za svaki predefinirani ili ručno odabrani vremenski period, a kada god postoje podatci, izvještaje možete dodatno filtrirati po djelatniku ili pak po izvoru.

Pripremili smo listu raznih izvještaja koji su vam odmah dostupni:
 • Zbirni pregled - Brzi pregled trenutačnog poslovanja salona, sa dnevnim pregledom novih rezervacija pretoteklog tjedna, za naredni tjedan, najpopularnijih usluga, aktivnosti djelatnika i broju novih klijenata po danima.
 • Rezervacije - Detaljan pregled rezervacija, sa posebnim pregledom za svaki status rezervacija, kao i fiteri po djelatniku i izvoru.
 • Nepojavljivanja - Detaljan pregled rezerviranih termina na koji se klijenti nisu pojavili.
 • Usluge - Najpopularnije usluge i broj realiziranja za svaku uslugu u datom periodu, kao i promet i udio u prometu.
 • Grupe usluga - Još širi pogled na popularnost usluga sa grupisanjem po grupama usluga, kao i promet i udio u prometu.
 • Djelatnici - Pregled rezervacija i prometa po djelatniku u datom vremenskom periodu, kao i pregled utrošenog vremena.
 • Rezervacije po satu - Otkrijte koliko posla se obavlja u kom dijelu dana, za sve ili za odabranog djelatnika.
 • Rezervacije po danu tjedna - Otkrijte koliko posla se obavlja u kom danu tjedna, za sve ili za odabranog djelatnika.
 • Rezervacije po mjesecu - Otkrijte koliko posla se obavlja u kom mjesecu godine, za sve ili za odabranog djelatnika.
 • Rezervacije po klijentu - Top klijenti salona po broju obavljenih usluga ili prometu.
 • Rezervacije po izvoru - Koliko rezervacija dobijate sa SrediMe, koliko preko Widgeta, a koliko samostalno?
 • Zbirno po danima - Detaljni pregled prometa zbirno po danima.
 • Zbirno po mjesecima - Detaljni pregled prometa zbirno po mjesecima.
 • Podsjetnici - Listing svih poslatih podsjetnika na zakazane termine.

Ukoliko trebate podatke dodatno analizirati u nekom drugom softveru, sve izvještajte SrediMe Bukera možete jednim klikom izvesti u standardnom CSV formatu pogodnom za uvoz u Excel / Google Sheets ili druge programe.
Trebate još neki izvještaj? Nema problema, javite nam i dodati ćemo ga već u narednu inačicu aplikacije!

Buker je dostupan besplatno za SrediMe partnere

Ulogirajte se u Buker aplikaciju sa pristupnim podatcima koje ste dobili od SrediMe.

Logiranje u BukerJoš uvijek niste SrediMe partner?

Postanite partner