Besplatna aplikacija za salone + reklama koja stvarno dovodi klijente

Pridružite se besplatno najvećem online servisu za reklamiranje i rezerviranje salona ljepote i estetskih klinika. Otvorite vrata svoje tvrtke tisućama zadovoljnih klijenata i unaprijedite poslovanje!

Prijavite svoj salon

Sa SrediMe kao partnerom, Vaš salon se može fokusirati na ono što radi najbolje - vrhunsko sređivanje klijenata. Mi ćemo se pobrinuti za mnoge druge stvari!

SrediMe je napravljen da poboljša način kako se pronalaze i rezerviraju saloni ljepote, estetske klinike i SPA centri. SrediMe je fokusiran na digitalizaciju u oblasti usluga ljepote sa ciljem da se na bolji način povežu korisnici i saloni na zadovoljstvo obje strane. Kao potpuno novi kanal prodaje, salonima olakšavamo nalaženje klijenata, a korisnicima omogućavamo lako i efikasno nalaženje dobrih salona i rezerviranje slobodnih termina u njima.

Budite vidljiviji

SrediMe je najveća regionalna platforma za usluge ljepote sa desetinama tisuća redovitih korisnika - besplatno im ponudite svoje usluge!

Otkrijte više...

Nađite nove klijente

Pridobijte nove klijente i primajte rezervacije 24 sata dnevno, čak i kada ne radite, bez trošenja vremena na pozive.

Otkrijte više...

Zadržite klijente

Iznenadite svoje klijente suvremenim alatima za rezerviranje, podsjetnicima i zapamćenim napomenama za svakog klijenta.

Otkrijte više...

Budite organizirani

Uštedite svoje dragocjeno vrijeme i vrijeme svojih djelatnika automatizacijom i prvoklasnim besplatnim alatima. Preuzmite kontrolu nad svojim obrtom ljepote.

Otkrijte više...

Pametno rješenje za sve vrste salona ljepote i SPA centre

✔ Frizerski salon

✔ Kozmetički salon

✔ Brijačnica

✔ Masažni studio

✔ Make-Up studio

✔ Nail bar

✔ Estetski centar

✔ Estetska klinika

✔ Laserski centar

✔ Studio ljepote

✔ Dermatološka klinika

✔ SPA centar

Mediji o SrediMe

Cosmopolitan magazine
Posjetite SrediMe online, besplatni servis za rezerviranje tretmana u kozmetičkim salonima i odaberite tretmane koji će vam pomoći da se brzo vratite u top formu.
Elle magazine
Sve tretmane možete vrlo jednostavno i bez muke rezervirati na SrediMe i na taj način pojednostaviti i ubrzati svoju pripremu za posebnu priliku.
Men's health
Ako ste još uvijek neodlučni pogledajte ponudu kozmetičkih salona na SrediMe i rezervirajte svoj najdraži izabrani tretman za put do glatke i nježne kože!

Učinkovita marketinška, prodajna i softverska rješenja za rast Vašeg salona, klinike ili estetskog centra

BUDITE VIDLJIVI

Neka svi vide koliko ste posebni

Tisuće korisnika Interneta traga za svojim novim omiljenim salonom na SrediMe. Neka im to postane baš Vaš salon.

Kako da reklamiram salon?
NAĐITE NOVE KLIJENTE

Dobivajte nove klijente i kada ne radite

Ne gubite klijente jer trenutačno ne radite ili ne možete razgovarati telefonom. Neka se Vaš kalendar rezervacija puni novim klijentima 24/7 potpuno automatizirano.

Kako do više rezervacija?
ZADRŽITE KLIJENTE

Tehnologija kao potpora zadovoljstvu klijenata

Sa SrediMe dobivate vrhunske alate koji će Vam pomoći da se lojalni klijenti iznova vraćaju u Vaš salon.

Kako da zadržim klijente?
BUDITE organizirani

Manje dosadnih poslova, više vremena za ono što volite

Sa mnogo manje truda kontrolirajte rad svog salona, sa bilo kog mjesta i u bilo koje vrijeme, a dobiveno vrijeme iskoristite za ono što je stvarno bitno.

Preuzmite kontrolu

Više od 900 zadovoljnih partnerskih salona

SrediMe radi samo sa registriranim i provjereno dobrim salonima ljepote i estetskim centrima, u više zemalja. Rezultat toga je da imamo i zadovoljne partnere i zadovoljne korisnike koji su salonima u prosjeku dali ocjenu 9.6 od 10.

100.000+ zadovoljnih korisnika

SrediMe korisnici su pretežno mladi i srednjih godina, 80% korisnika su ženskog spola, sa nadprosječnim primanjima, iz naše zemlje, regije, ali i iz inozemstva, otvoreni za nove tehnologije i nove vrste tretmana ljepote, a fokus stavljaju na kvalitetu usluge i udobnost, prije nego na cijene.

Odgovori na često postavljana pitanja

 • Kako da se postavim svoj salon ili kliniku na SrediMe?
  Procedura je vrlo jednostavna i brza. Dovoljno je popuniti Prijavu partnera i kontaktirati ćemo Vas kako bismo što prije postavili Vaš salon na SrediMe.
 • U kojim gradovima je SrediMe dostupan?
  SrediMe radi u većim gradovima Hrvatske i regije. Ukoliko još uvijek ne radimo u Vašem gradu, prijavite se i možemo da otvorimo servis i za vaš grad.
 • Da li moj salon mora da bude registriran obrt?
  Da, radimo samo sa legalnim, registriranim salonima.
 • Koliko kоšta pristupanje SrediMe servisu?
  Pristupanje je besplatno, ne postoje nikakvi troškovi.
 • Da li moramo sami unositi cjenik i ažurirati cijene?
  Ne, naša korisnička podrška to može uraditi besplatno za Vas. Naravno, ukoliko to želite možete i samostalno da ažurirate cjenik i sve podatke o svojemu salonu.
 • Kako SrediMe naplaćuje usluge?
  Pristupanje, softver, unos podataka, ažuriranje i konsalting uopće ne naplaćujemo. Plaća se samo provizija za dovođenje klijenata preko SrediMe platforme i to ili fiksno ili procentualno, ovisno od tarifnog paketa koji izaberete. Pogledajte cjenik za detalje.
 • Da li postoji ugovorna obveza?
  Ne, SrediMe je uvjeren u efikasnost i vrijednost za partnere, tako da ne postoji bilo kakvo uvjetovanje - ukoliko Vam se ne sviđa možete bilo kada prekinuti suradnju.
 • Da li postoje mjesečne fiksne obveze?
  Ne ukoliko izaberete naše standardne tarifne pakete koji se tarifiraju samo kao procenat od realiziranih rezervacija..
 • Koliko se plaća korištenje salonskog softvera?
  Za razliku od drugih softverskih rješenja na tržištu, naš softver je besplatan.Detaljnije o Buker aplikaciji.
 • Da li postoje ograničenja u broju djelatnika ili broju rezervacija?
  Ne, SrediMe radi bez takvih ograničenja.
 • Da li podržavate rezervacije na Facebooku, Instagramu i na stranici mog salona?
  Da, i to besplatno! SrediMe rezervacije možete integrirati u svoju Facebook stranu, Instagram profil ili na svoju stranicu i tako dobivene rezervacije se ne naplaćuju. Ukoliko nemate web stranicu, stranica za rezerviranje koju će Vam SrediMe napraviti može da služi i kao web stranica!
 • Da li nudite SMS napomene korisnicima prije termina?
  Da, nudimo e-poštanske i SMS podsjetnike korisnicima prije rezerviranog termina. Napomene su besplatne za sve SrediMe rezervacije. Za rezervacije Vaših direktnih klijenata su besplatni email podsjetnici, dok se SMS za takve rezervacije naplaćuju minimalno, u skladu sa Cjenikom.
 • U salonu koristimo drugi softver, je li možemo raditi i sa SrediMe?
  Da, naravno. Ukoliko ne koristite SrediMe softver kao osnovni alat za rezerviranje, možete ili povremeno osvježiti svoje termine na SrediMe ili podesiti automatsko ažuriranje slobodnih termina preko standardnih opcija izvoza kalendara, ukoliko to Vaš postojeći softver podržava.
 • U salonu ne koristimo nikakav sofver, samo teku / bilježnicu / papir i olovku. Da li možemo raditi sa SrediMe?
  Da, naravno. Ukoliko još uvijek niste spremni digitalizirati svoje poslovanje, SrediMe možete koristiti i samo za ažuriranje slobodnih termina koja ne zahtijevaju da mijenjate svoj postojeći način rada.