Masaža za trudnice u salonima ljepote (3)

Top 20 salona u cijeloj Hrvatskoj
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Studio tajlandske masaže Thai Room Zagreb

Thai Room

Jordanovac 64b, Zagreb | Studio tajlandske masaže
Posljednji put rezerviran upravo sada! Danas radi 15:00 - 20:00. Sutra ne radi.
Prenatalna masaža - 75 minuta
55 € (414,40 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon LD Beauty Centar Zagreb

LD Beauty Centar

Ulica Grada Vukovara 3, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično10(1)
Danas radi 08:00 - 12:00. Sutra ne radi.
Masaža za trudnice
27 € (203,43 kn)
Antistres masaža cijelog tijela + vlasište
40 € (301,38 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Salon Ljepote Šljokica Zagreb

Salon Ljepote Šljokica

Ulica hrvatskog proljeća 40, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično10(1)
Danas radi 08:00 - 12:00. Sutra ne radi.
Masaža za trudnice - leđa
17 € (128,09 kn)
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Masaža (Masaža za trudnice) u cijeloj Hrvatskoj

Treba Vam masaža (masaža za trudnice) u cijeloj Hrvatskoj i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep masaža (masaža za trudnice). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za masaža (masaža za trudnice) u cijeloj Hrvatskoj na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu masaža za trudnice?
  Na ovoj strani su izlistani trenutačno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu masaža za trudnice u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Mogu li rezervirati masaža za trudnice blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu masaža za trudnice. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon odabira grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu masaža za trudnice u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato preporučamo da je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite obaviti, npr. masaža za trudnice, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga masaža za trudnice u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno varirati u ovisnosti od kvalitete preparata, aparature, iskustva djelatnika, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu masaža za trudnice u svim salonima na SrediMe u Hrvatskoj je trenutačno 34,75 € (261,82 kn), idući od najniže cijene od 17 € (128,09 kn), pa sve do 55 € (414,40 kn). Ukoliko imate neki proračun u koji se morate uklopiti, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu masaža za trudnice u mom gradu?
  Svi saloni koji trenutačno daju popuste za cijenu usluge masaža za trudnice u vašem gradu se mogu pronaći tako što izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobit ćete listu salona koji sada nude masaža za trudnice sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da pronađem slobodne termine za uslugu masaža za trudnice u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada odaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobiti ćete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno rezerviranje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obvezama i rezervirati direktno na stranici u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga rezervirate termin ili ga posjetite.

Najnovije ocjene i recenzije

10.0 LD Beauty Centar za uslugu Antistres masaža cijelog tijela + vlasište
Sve je bilo super, odlična masaža i ljubazno osoblje :)

Iva, prije 4 mjeseca

Vidi sve

LookBook Slike direktno iz salona


* Dvojni prikaz valuta: 1 EUR = 7.53450 kn