Kontakt

SrediMe je inovativni onlajn servis koji donosi novo iskustvo rezerviranja termina u salonima ljepote. Inspiriramo ljude da pronađu nove načine kako iskazati svoju ljepotu, da istražuju najnovije trendove u svijetu kozmetike i brige o licu i tijelu i da uživaju u tome!

SrediMe je bolji način za otkrivanje izvrsnih salona ljepote, frizerskih i kozmetičkih salona, SPA centara i masaža. Sada možete direktno rezervirati svoj termin, onda kada Vama odgovara, sa više povjerenja i više mogućnosti izbora. Rezerviranje tretmana ljepote treba da bude ljepše, lakše, brže i spremni smo Vam to i omogućiti.


Ako želite više podataka o nama, posjetite stranu O nama ili nam se slobodno javite na podrska@sredime.hr - rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja :)


Kako da postavim svoj salon na SrediMe?

Više o tome kako funkcionira SrediMe možete naći u odjeljku za naše Partnere. Dobrodošli!


Kako da se zaposlim u SrediMe?

SrediMe je mlad, moderan i dinamičan internet startup iza koga stoji posvećen tim sastavljen i od iskusnih veterana elektronske trgovine i od mladih snaga u usponu. Kao kompanija sa brzim i konstantnim rastom, imamo stalno otvorene pozicije za nove talentirane članove tima.

Pogledajte trenutno otvorene pozicije u našem timu.


Ako i dalje imate pitanja ili nedoumica javite nam se na podrska@sredime.hr.

* Dvojni prikaz valuta: 1 EUR = 7.53450 kn