Masaža lica u salonima ljepote (5)

Tijekom većine tretmana lica postoji onaj poseban trenutak kada uđete u stanje apsolutnog blaženstva i opuštenosti. Masaža lica daje vam taj osjećaj tijekom cijelog tretmana.

Top 20 salona u cijeloj Hrvatskoj
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Kozmetički salon Kriori Zagreb

Kriori

Fočići 2a, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično10.0(4)
Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Aromaterapija masaža cijelog tijela
45 € (339,05 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Thai Essential Zagreb

Thai Essential

Jaruščica 9 , Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično9.8(59)
Posljednji put rezerviran prije 10 sati. Danas radi 10:00 - 15:00. Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Glowing 1
150 € (1.130,18 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Figura Zagreb Zagreb

Figura Zagreb

Derenčinova ul. 1, Zagreb | Kozmetički salon
Sutra ne radi.
Atlas tretman
39,82 € (300,02 kn)
Pelvis tretman
39,82 € (300,02 kn)
Coccyx tretman
39,82 € (300,02 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Cataleya Beauty Zagreb

Cataleya Beauty

Dubrava 256H, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično10.0(2)
Danas radi 08:00 - 14:00. Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Parcijalna masaža
19,91 € (150,01 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Figura Varaždin Varaždin

Figura Varaždin

Bosanska 27, Varaždin | Kozmetički salon
Danas radi 08:00 - 12:00. Sutra ne radi.
Atlas tretman
39,82 € (300,02 kn)
Pelvis tretman
39,82 € (300,02 kn)
Coccyx tretman
39,82 € (300,02 kn)
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonMasaža lica - Sve što trebate znati

Masaža lica

Da stvar bude još bolja, taj božanski osjećaj ostaje vam i nakon masaže. Baš kao i ostali mišići vašeg tijela i mišići vašeg lica trebaju vježbu i opuštanje. Možete si to priuštiti masažom lica. 

Prema iskusnoj estetici iz kozmetičkih salona i toplica, masaža pojačava učinak ostalih tretmana za njegu i pomlađivanje lica. Uključivanjem masaže kao redovnog tretmana u svoj raspored učinit ćete da izgledate mlađe i svježije.

Opuštanje napetosti

Kad su mišići na vašem licu napeti i napeti, bore izgledaju dublje i izraženije. Zbog toga je važno redovito ići na masažu lica. Duljina tretmana masaže, kao i izbor koji ćete primijeniti, ovisi o tipu kože koji imate. Zato je najbolje da se obratite kozmetičarki kada dođete na liječenje. Neki osnovni savjeti su da masnu kožu s aknama treba masirati manje od 10 minuta, a normalnu i suhu ne više od 20, ako nije potrebno.

Masaža lica idealan je način za opuštanje svih mišića na licu, koji mogu biti jako zategnuti zbog stresa i svakodnevnih obaveza, pa je ovo vrlo dobar tretman protiv bora.

Poticanje cirkulacije

Masaža lica potiče protok kisika i bolju cirkulaciju krvi, odnosno cirkulaciju. Kako se mišići opuštaju oko vaših usta, očiju i obrva, koža dobiva ljepšu boju i postaje svjetlija zbog boljeg protoka.

Najbolje je priuštiti si masažu lica i masažu vrata i dekoltea. U kombinaciji, ističu maksimalnu učinkovitost ovog tretmana.

Vaša će se koža preporoditi, a vi ćete biti opušteniji.

Masažom do prirodnog liftinga lica

Kada se mišići lica stimuliraju masažom, poboljšava tonus kože, dobiva blistaviji i zategnutiji izgled. Sve je to posljedica bolje cirkulacije i opskrbe kisikom, što potiče prirodni mehanizam proizvodnje kolagena. Zbog svega ovoga izgledat ćete zdravije i ljepše.

Čini se da koža na vašem licu ponekad ne upija kreme i hranjive sastojke koje nanosite na nju. Često može biti pod stresom zbog stalnih grčeva mišića i nedovoljne cirkulacije krvi.

Nakon masaže bit će opuštena što će joj dati bolju upijajuću moć. Možete biti sigurni da pripravci koje ćete na njega primijeniti imaju optimalan učinak. Kao rezultat toga, brzo će izgledati puno zdravije i ljepše.

Ovisno o tipu kože, vašoj dobi, ciljevima u njezi kože koje ste si postavili, proračunu koji imate, preporučuje se da si povremeno priuštite masažu lica, prema iskustvima žena oko svijeta.

U kombinaciji s drugim tretmanima koje primjenjujete i svakodnevnom rutinom uljepšavanja, masaža vam može omogućiti da izgledate mlađe i privlačnije.

Nije li upravo to cilj za koji ste sav svoj trud uložili u brigu?

Japanska Zogan masaža

Ova egzotična masaža, zbog specifičnosti pokreta koji se tijekom nje izvode na licu, u vrlo kratkom vremenu postala je vrlo popularna u cijelom svijetu, čak i kod nas. Osim što je izuzetno ugodan, zateže kožu, ublažava bore, oblikuje pravilne konture lica, čini kožu elastičnijom i glatkijom, uklanja natečenost i otekline, smanjuje ili u potpunosti uklanja podočnjake, kao i "ostalu bradu".

Sam postupak uključuje temeljito čišćenje lica, a zatim se na kožu nanose posebna ulja ili kreme kojima se izvodi masaža.

Masaža lica maskom za njegu kože

Ova je masaža specifična po tome što se tijekom masažnog tretmana koriste njegujuće maske za njegu i hidrataciju kože. Odgovarajući masažni pritisci i pokreti potiču mikrocirkulaciju i prodor hranjivih sastojaka u dublje slojeve kože.


Na SrediMe pogledajte ponudu masaža lica, kao i njihove cijene. Odaberite salon i rezervirajte termin već danas. Lice je nešto najdragocjenije što imate. To je ono što vas predstavlja i na što ljudi misle kad misle na vas. Pa čuvajte ga!

Najbolji saloni za Masaža (Masaža lica) u cijeloj Hrvatskoj

Treba Vam masaža (masaža lica) u cijeloj Hrvatskoj i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep masaža (masaža lica). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za masaža (masaža lica) u cijeloj Hrvatskoj na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 5 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu masaža lica?
  Na ovoj strani su izlistani trenutačno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu masaža lica u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Mogu li rezervirati masaža lica blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu masaža lica. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon odabira grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu masaža lica u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato preporučamo da je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite obaviti, npr. masaža lica, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga masaža lica u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno varirati u ovisnosti od kvalitete preparata, aparature, iskustva djelatnika, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu masaža lica u svim salonima na SrediMe u Hrvatskoj je trenutačno 50,43 € (379,96 kn), idući od najniže cijene od 19,91 € (150,01 kn), pa sve do 150 € (1.130,18 kn). Ukoliko imate neki proračun u koji se morate uklopiti, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu masaža lica u mom gradu?
  Svi saloni koji trenutačno daju popuste za cijenu usluge masaža lica u vašem gradu se mogu pronaći tako što izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobit ćete listu salona koji sada nude masaža lica sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da pronađem slobodne termine za uslugu masaža lica u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada odaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobiti ćete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno rezerviranje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obvezama i rezervirati direktno na stranici u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga rezervirate termin ili ga posjetite.

LookBook Slike direktno iz salona


* Dvojni prikaz valuta: 1 EUR = 7.53450 kn