Masaža leđa u salonima ljepote (10)

Nekada se masaža leđa smatrala čistim luksuzom - nečim što si mogu priuštiti samo bogati ljudi ili nečim što je ljudima potrebno tijekom zdravstvenog tretmana u toplicama. Međutim, danas su dobrobiti masaže leđa svima dobro poznate, a masaža se često preporučuje kao dio terapije raznih bolesti i poremećaja.

Top 20 salona u cijeloj Hrvatskoj
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Kozmetički salon Neroli centar Zagreb

Neroli centar

Trg Drage Iblera 4, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično9.8(3)
Posljednji put rezerviran prije 8 sati. Danas radi 08:00 - 14:00. Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Masaža leđa - 30 minuta
15 € (113,02 kn)
Masaža leđa 30 minuta - za muškarce
25 € (188,36 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Studio Kairos Zagreb

Studio Kairos

Nova cesta 130, Zagreb | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran danas. Danas radi 08:00 - 22:00. Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Parcijalna masaža leđa
20 € (150,69 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Beauty Centar Sky Zagreb

Beauty Centar Skynovo!

Jakuševečka 1G, Zagreb | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran danas. Danas radi 08:00 - 13:00. Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Masaža leđa
15 € (113,02 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Beauty Centar Miss Zagreb

Beauty Centar Miss

Trakošćanska 10, Zagreb | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran danas. Danas radi 09:00 - 14:00. Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Masaža leđa + vrat - 45 minuta
25 € (188,36 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Kriori Zagreb

Kriori

Fočići 2a, Zagreb | Kozmetički salon
Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Masaža leđa - paket od 2 masaže
-25% 30 € (226,04 kn)
Detox tretman
38 € (286,31 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Studio Fizio Fit Rijeka

Studio Fizio Fit

Miroslava Krleže 3/A, Rijeka | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran jučer. Sutra ne radi.
Terapijska masaža leđa - 40 minuta
25 € (188,36 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Thai Essential Zagreb

Thai Essential

Jaruščica 9 , Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično10(6)
Posljednji put rezerviran prije 11 sati. Danas radi 10:00 - 15:00. Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Masaža leđa + ramena
25 € (188,36 kn)
Masaža leđa + ramena
40 € (301,38 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Antiage beauty room Lady Goga Zagreb

Antiage beauty room Lady Goga

Školski prilaz 5, Zagreb | Kozmetički salon
Danas radi 08:00 - 20:00. Sutra ne radi.
Masaža leđa
15 € (113,02 kn)
Masaža leđa + vakuum
25 € (188,36 kn)
Masaža leđa - paket od 5 tretmana
60 € (452,07 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Melanis Studio Zagreb

Melanis Studio

Ozaljska ulica 93, Zagreb | Kozmetički salon
Odlično8.9(4)
Posljednji put rezerviran danas. Danas radi 09:00 - 13:00. Sutra ne radi.
Masaža leđa
15 € (113,02 kn)
Masaža leđa - paket od 3 masaže
36 € (271,24 kn)
Sve usluge...
Frizersko kozmetički salon Rio Zagreb

Rio

Ravnice III, 21, Zagreb | Frizersko kozmetički salon
Danas radi do 15:00. Sutra ne radi.
Parcijalna masaža
20 € (150,69 kn)
Sve usluge...


Masaža leđa - Sve što trebate znati

Masaža leđa

Sve više liječnika uključuje je u svoje redovite preporuke za održavanje zdravlja i prevenciju raznih bolesti. Uz to, cijena ovog tretmana vrlo je pristupačna, za gotovo sve. Ako vježbate cijeli wellness izazov i trudite se živjeti zdravo, masaža leđa sigurno je dio vaše rutine. Ovaj je izbor zasigurno potpuno opravdan, ako se odlučite za djelomičnu masažu, jer se svi živčani putovi protežu preko vaših leđa, odnosno kroz kralježnicu. 

Ublažava bol

Dobra masaža leđa ne mora dugo trajati ako ste zabrinuti zbog vremena koje ćete provesti u salonu, ali može biti vrlo učinkovita kada je riječ o ublažavanju bolova u donjem dijelu leđa. Gotovo da nema osobe na planeti koja barem jednom iz različitih razloga nije osjetila bolove u leđima. Često se dogodi da se takva bol pojavi u neugodnom trenutku i tada vam ništa ne može pomoći.

Srećom, masaža je uvijek dobar izbor. Tretiranjem mišića tijekom masaže, terapeut će otpustiti napetost i bol će brzo nestati. Bez obzira je li uzrok boli predugo sjedenje, neugodan pokret ili pretjerano vježbanje, masaža leđa vratit će vam spokoj.

Ovisno o tome na koju se bol žalite, terapeut će znati hoće li više pažnje obratiti na gornji ili donji dio leđa. Primjerice, masaža gornjeg dijela leđa učinkovita je za ublažavanje migrene, kao i glavobolje općenito.

Ublažava stres i napetost

Ukočena leđa i osjećaj stezanja i nelagode također mogu biti posljedica stresa i umora. Dugotrajno izlaganje stresu često se fizički očituje ukočenošću mišića, posebno u području leđa. Primjenom posebnih tehnika terapeuti vas oslobađaju neugodnog osjećaja izazvanog stresom. Suvremeni život neprestano nam nameće nove i nove obveze koje je ponekad teško prihvatiti u jednom danu. Zbog toga se ponekad osjećamo bespomoćno i iscrpljeno, što u konačnici rezultira stresom.

Za dobro raspoloženje

Masaža leđa potiče proizvodnju endorfina, dopamina i serotonina, kemikalija koje su zadužene za dobar osjećaj u našem tijelu. Kao rezultat toga, možda ćete imati manju vjerojatnost da ćete doći u napast da popijete tabletu protiv bolova. Zbog novostečenog osjećaja sreće, vaše će se tijelo samostalno nositi s bolovima, a usput ćete biti sretniji i raspoloženiji za svoje svakodnevne obveze i druge društvene aktivnosti. Sve to pridonosi ublažavanju većine simptoma anksioznosti i depresije, a masaža leđa često se preporučuje kao prevencija.

Za bolji san

Ako ste ikada imali problema sa uspavanjem i borbom s nesanicom, znate da to može biti pravo mučenje i patnja. Prolaze sati, prolazi noć, a san nikad ne dolazi. Dobra vijest je da je masaža idealna neinvazivna terapija za nesanicu. Masaža leđa također će vam pomoći ako imate poteškoća u dubljem snu i često se budite noću. Dakle, masaža leđa može vam pružiti siguran i dubok opuštajući san. Opuštanjem mišića leđa i otpuštanjem napetosti tog dijela tijela, vaše tijelo prelazi u potpuno novi psihofizički način koji vam garantira lijep i zdrav san.

Rehabilitacija

Čak i ako dugo trpite bolove u leđima koji su mogli uzrokovati slabost i atrofiju mišića, masaža leđa može vam pomoći u rehabilitaciji. Omogućit će vam postupno vraćanje starih mišićnih funkcija i uskoro ćete se ponovno osjećati snažno i sposobno. Masaža će imati blagotvoran učinak na funkcionalnost mišića, zglobova i hrskavice, a također će poboljšati vaš protok krvi. Poboljšana cirkulacija dodatno će poboljšati proces rehabilitacije.


Masaža leđa odavno je omiljena djelomična masaža u gotovo svim salonima. Mnogi terapeuti opravdavaju ovu popularnost učinkom ove masaže. Ako to već niste imali priliku probati, uvjerite se sami. Rezervirajte termin odmah!

Najbolji saloni za Masaža (Masaža leđa) u cijeloj Hrvatskoj

Treba Vam masaža (masaža leđa) u cijeloj Hrvatskoj i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep masaža (masaža leđa). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za masaža (masaža leđa) u cijeloj Hrvatskoj na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 10 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu masaža leđa?
  Na ovoj strani su izlistani trenutačno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu masaža leđa u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Mogu li rezervirati masaža leđa blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu masaža leđa. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon odabira grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu masaža leđa u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato preporučamo da je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite obaviti, npr. masaža leđa, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga masaža leđa u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno varirati u ovisnosti od kvalitete preparata, aparature, iskustva djelatnika, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu masaža leđa u svim salonima na SrediMe u Hrvatskoj je trenutačno 26,81 € (202 kn), idući od najniže cijene od 15 € (113,02 kn), pa sve do 60 € (452,07 kn). Ukoliko imate neki proračun u koji se morate uklopiti, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu masaža leđa u mom gradu?
  Svi saloni koji trenutačno daju popuste za cijenu usluge masaža leđa u vašem gradu se mogu pronaći tako što izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobit ćete listu salona koji sada nude masaža leđa sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da pronađem slobodne termine za uslugu masaža leđa u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada odaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobiti ćete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno rezerviranje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obvezama i rezervirati direktno na stranici u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga rezervirate termin ili ga posjetite.

Najnovije ocjene i recenzije

10.0 Neroli centar za uslugu Masaža leđa - 30 minuta
Odličan salon, masaza prilagođena mojim potrebama. Vlasnica draga i simpatična. Vraćam se ponovo.

Branka, prije 1 mjesec

10.0 Thai Essential za uslugu Masaža leđa + ramena
Ugodan i čist ambijent, masaža profesionalno obavljena a cura koja masira ljubazna i profesionalna.Sve pohvale.

Manuela, prije 3 mjeseca

9.5 Melanis Studio za uslugu Masaža leđa - paket od 3 masaže
odlična usluga, vrlo ljubazna zaposlenica

Ljiljana, prije 6 mjeseci

10.0 Renata za uslugu Masaža leđa - za dame
Masaža je bila odlična. Sve pohvale za gđu. Ranatu i vraćam se ponovo..

Petra, prije 9 mjeseci

Vidi sve

LookBook Slike direktno iz salona


* Dvojni prikaz valuta: 1 EUR = 7.53450 kn