Masaža stopala u salonima ljepote (13)

Masaža stopala dio je svakodnevnog rituala i uobičajenog tretmana koji se stoljećima prakticira kao dio zdravih životnih navika u mnogim zemljama širom planeta.

Top 20 salona u cijeloj Hrvatskoj
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Kozmetički salon Vision Of You Zagreb

Vision Of You

Radićeva 5, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično10(1)
Instant rezervacije. Posljednji put rezerviran prije 9 sati. Danas radi 09:00 - 14:00. Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Njega nogu: Masaža stopala
17 € (128,09 kn)
Njega nogu: Masaža stopala + piling
19 € (143,16 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Salonish Zagreb

Salonish

Ulica Ferdinanda Budickog 4, Zagreb | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran danas. Danas radi 08:00 - 21:00. Sutra radi 08:00 - 21:00.
Masaža stopala - 20 minuta
6 € (45,21 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Beauty Centar Miss Zagreb

Beauty Centar Miss

Trakošćanska 10, Zagreb | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran danas. Danas radi 09:00 - 14:00. Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Masaža stopala - 15 minuta
15 € (113,02 kn)
Masaža nogu - 45 minuta
27 € (203,43 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Jean D' Arcel Medical & Beauty Institut Zagreb

Jean D' Arcel Medical & Beauty Institut

Kaptol ul. 18, Zagreb | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran jučer. Danas radi 09:00 - 14:00. Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Parcijalna sportska masaža
18 € (135,62 kn)
Sportsko - medicinska masaža
34 € (256,17 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Sanja Zlatar

Sanja

Sajmišna 4, Zlatar | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran prije 8 sati. Sutra ne radi.
Sportska masaža - 60 minuta
20 € (150,69 kn)
Hot stone masaža - 45 minuta
20 € (150,69 kn)
Hot stone masaža - 60 minuta
24 € (180,83 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Figura Zagreb Zagreb

Figura Zagreb

Derenčinova ul. 1, Zagreb | Kozmetički salon
Sutra ne radi.
Sportsko - medicinska masaža - 60 minuta
39,82 € (300,02 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Studio Geranij Zagreb

Studio Geranij

Miramarska Cesta 34, Zagreb | Kozmetički salon
Danas radi 10:00 - 16:00. Sutra ne radi.
Masaža s dvije maserke
-4% 33,50 € (252,41 kn)
Klasična masaža - za parove
-5% 38 € (286,31 kn)
Sportsko - medicinska masaža - za parove
-13% 51 € (384,26 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon La Camilla beauty bar 2 Zagreb

La Camilla beauty bar 2

Vladimira Ruždjaka 19, Zagreb | Kozmetički salon
Danas radi 08:00 - 15:00. Sutra ne radi.
Masaža stopala
8 € (60,28 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon LD Beauty Centar Zagreb

LD Beauty Centar

Ulica Grada Vukovara 3, Zagreb | Kozmetički salon
Danas radi 08:00 - 12:00. Sutra ne radi.
Masaža stopala
15 € (113,02 kn)
Sportska masaža tijela - za dame
34 € (256,17 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Salon Ljepote Šljokica Zagreb

Salon Ljepote Šljokica

Ulica hrvatskog proljeća 40, Zagreb | Kozmetički salon
Danas radi 08:00 - 12:00. Sutra ne radi.
Masaža stopala + nogu
10 € (75,35 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon La Camilla beauty bar 1 Zagreb

La Camilla beauty bar 1

Ante Mike Tripala 2, Zagreb | Kozmetički salon
Vrlo dobro8.3(1)
Danas radi 08:00 - 15:00. Sutra ne radi.
Masaža stopala
8 € (60,28 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Figura Varaždin Varaždin

Figura Varaždin

Bosanska 27, Varaždin | Kozmetički salon
Danas radi 08:00 - 12:00. Sutra ne radi.
Sportsko - medicinska masaža - 60 minuta
39,82 € (300,02 kn)
Sve usluge...


Masaža stopala - Sve što trebate znati

Masaža stopala

Danas se masaža stopala smatra jednakom terapijom kao i sve druge koje se koriste u alternativnoj medicini i koriste se za ublažavanje bolova, stresa, tjeskobe, rehabilitaciju nakon ozljeda, opuštanje u trudnoći i općenito za poboljšanje cjelokupnog zdravlja. Praksa masaže stopala podrazumijeva posjedovanje znanja o uspostavljanju ispravnog pritiska na određene točke stopala kako bi se utjecalo na organe u tijelu. Bez obzira na to primjenjujete li redovito masažu stopala u salonu ili se povremeno odlučite za ovu vrstu terapije kako biste se liječili nakon neke vježbe ili veće tjelesne aktivnosti, dobrobit masaže osjetit će ne samo vaša stopala već i ostatak tijelo i svi njegovi organi.

Mir i opuštanje

Masaža stopala može vas potpuno osloboditi stresa i dovesti u stanje opuštenosti. Na stopalima postoji posebna točka za koju bi se moglo reći da akumulira sav stres koji se akumulira u našem tijelu tijekom dana. Pritiskom na ovu točku, obučeni terapeuti mogu vas u potpunosti osloboditi nakupljene napetosti i stresa. Akumulacija stresa i pritisak koji on stvara, ako se na vrijeme ne izbaci iz tijela, može naštetiti vašem tijelu i dovesti do raznih bolesti.

Bolja cirkulacija i detoksikacija

Krv koja teče našim tijelom odgovorna je za transport kisika i hranjivih tvari do svih stanica našeg tijela. Također, ova tjelesna tekućina odgovorna je za čišćenje, odnosno izbacivanje toksina iz tijela. Protok krvi je ograničen i usporava se kada smo pod stresom, pa se svi ti procesi poboljšavaju kada se stres regulira tijekom i nakon masaže stopala. Dakle, masaža stopala, osim što je vrlo ugodno iskustvo, ujedno je i jedan od idealnih načina da svoje tijelo dovedete u stanje potrebnog mira i ravnoteže.

Sklad i ravnoteža

Homeostaza je idealno stanje vašeg organizma kada sve funkcionira besprijekorno i u harmoniji. Masaža stopala doprinosi održavanju ovog stanja i osiguravanju savršene ravnoteže. Sve to dovodi do uspostavljanja idealnih uvjeta za osiguravanje dobrog zdravlja.

Alternativna medicina

Osim što izaziva izuzetno dobar osjećaj u tijelu, ova masaža i njena primjena idu mnogo dalje i s namjerom i s učincima. Naime, refleksna masaža stopala vrsta je lijeka, tj. Vrsta priznatog alternativnog liječenja.

Refleksna masaža stopala temelji se na drevnoj kineskoj vještini prepoznavanja jasno definiranih refleksnih točaka na stopalima i njihovog masiranja kako bi se poboljšala funkcija organa s kojima su te točke povezane.


Ako se bavite zdravim životnim stilom, volite i želite biti u vrhunskoj formi i osjećati se dobro, zdravo, snažno i sposobno uključiti masažu stopala u svoju rutinu. Uskoro ćete shvatiti da ste dobro odlučili. Tijelo će vam biti zahvalno. Pogledajte ponudu i cijene na našoj web stranici i odaberite salon za masažu. Rezervirajte sada!

Najbolji saloni za Masaža (Masaža stopala) u cijeloj Hrvatskoj

Treba Vam masaža (masaža stopala) u cijeloj Hrvatskoj i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep masaža (masaža stopala). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za masaža (masaža stopala) u cijeloj Hrvatskoj na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 13 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu masaža stopala?
  Na ovoj strani su izlistani trenutačno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu masaža stopala u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Mogu li rezervirati masaža stopala blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu masaža stopala. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon odabira grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu masaža stopala u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato preporučamo da je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite obaviti, npr. masaža stopala, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga masaža stopala u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno varirati u ovisnosti od kvalitete preparata, aparature, iskustva djelatnika, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu masaža stopala u svim salonima na SrediMe u Hrvatskoj je trenutačno 24,62 € (185,50 kn), idući od najniže cijene od 6 € (45,21 kn), pa sve do 51 € (384,26 kn). Ukoliko imate neki proračun u koji se morate uklopiti, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu masaža stopala u mom gradu?
  Svi saloni koji trenutačno daju popuste za cijenu usluge masaža stopala u vašem gradu se mogu pronaći tako što izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobit ćete listu salona koji sada nude masaža stopala sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da pronađem slobodne termine za uslugu masaža stopala u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada odaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobiti ćete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno rezerviranje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obvezama i rezervirati direktno na stranici u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga rezervirate termin ili ga posjetite.

Najnovije ocjene i recenzije

8.3 La Camilla beauty bar 1 za uslugu Masaža stopala - 10 minuta
Doći ću opet. lp Vjekoslav Krsnik

vjekoslav, prije 6 mjeseci

Vidi sve

* Dvojni prikaz valuta: 1 EUR = 7.53450 kn