Kavitacija u salonima ljepote u Zagrebu (3)

Rio

Ravnice III, 21, Zagreb | Frizersko kozmetički salon
Fantastično9.8(11)
Ultrazvučna kavitacija - paket od 5 tretmana
1.200
Ultrazvučna kavitacija + presoterapija
360
Ultrazvučna kavitacija + presoterapija - paket od 5 tretmana
1.530
Sve usluge...

La Camilla beauty & Nutrition centar

Miroslava Milića 1, Zagreb | Kozmetički salon
Kavitacija
300
Sve usluge...

Kriori

Fočići 2a, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično10.0(2)
Paket od 12 tretmana
-79% 400
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Tijelo (Kavitacija) u Zagrebu

Treba Vam tijelo (kavitacija) u Zagrebu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep tijelo (kavitacija). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za tijelo (kavitacija) u Zagrebu na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za tijelo (kavitacija) u Zagrebu na SrediMe je trenutačno u opsegu cijena od 300 kn do 1.530 kn, sa prosječnom cijenom od 758 kn. Svakako, različiti saloni nude uslugu tijelo (kavitacija) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Kavitacija

U našem tekstu pročitajte o kavitaciji, značenju i iskustvima na jednom mjestu i ne zamarajte se pretraživanjem foruma i usamljenih savjeta.Što je kavitacijaUltrazvučna kavitacija, ili popularno nazvana samo kavitacija, neinvazivna je terapija koja uspješno uklanja masne naslage koje ne mogu podložiti niti najstrože dijete ili uporne vježbe. Uz njegovu pomoć brzo ćete i bezbolno oblikovati svoje tijelo i smanjiti volumen. Uz to, kavitacija potiče mikrocirkulaciju, izvodi limfnu drenažu, obli... Vidi sve