Nadogradnja trepavica u kozmetičkim salonima u Zagrebu (3)

Melanis Studio

Ozaljska ulica 93, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično10.0(10)
Posljednji put rezerviran: prije 7 sati
Lash lift
100
Sve usluge...

Beauty Hallanovo!

Brozova 16, Zagreb | Kozmetički salon
Ugradnja trepavica - do 3 D
299
Ugradnja trepavica - od 4D do 6D
350
Skidanje trepavica + keratinsko ulje - tuđi rad
80
Sve usluge...

Dianne MAKE UP

Pešćenka ulica 12, Zagreb | Kozmetički salon
Nadogradnja svilenih trepavica - volumen
250
Nadogradnja pojedinačnih trepavica
200
Pojedinačne ekstenzije trepavica
300
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Lice (Nadogradnja trepavica) u Zagrebu

Treba Vam lice (nadogradnja trepavica) u Zagrebu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep lice (nadogradnja trepavica). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za lice (nadogradnja trepavica) u Zagrebu na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za lice (nadogradnja trepavica) u Zagrebu na SrediMe je trenutačno u opsegu cijena od 80 kn do 350 kn, sa prosječnom cijenom od 225,57 kn. Svakako, različiti saloni nude uslugu lice (nadogradnja trepavica) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Nadogradnja trepavica

Sve što trebate znati o nadogradnji svilenih trepavicaSvilene ekstenzije trepavica jedan su od tretmana koji su u kratko vrijeme i s razlogom stekli veliku popularnost među ljepšim spolom. Postoji nekoliko različitih tehnika za nadogradnju svilenih trepavica. Osnovna tehnika nadogradnje je takozvana metoda "1 na 1", tijekom koje se na svaku vašu trepavicu zalijepi jedna svila. Ostale tehnike uključuju "ruski volumen", 2D metodu (dvije svilene trepavice na jednoj prirodnoj), 3D, 4D i 6D.Prije... Vidi sve