Nadogradnja noktiju u kozmetičkim salonima u Zagrebu (3)

Melanis Studio

Ozaljska ulica 93, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično10.0(10)
Posljednji put rezerviran: prije 7 sati
Crtanje ili dezeni po odrađenom noktu
10
Skidanje trajnog laka
30
Skidanje gela
50
Sve usluge...

MediKl Studio

Petrinjska ulica 59, Zagreb | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran: jučer
Skidanje gela
60
Sve usluge...

Sun & Beauty

Tratinska 38, Zagreb | Kozmetički salon
Dipping
-20% 120
Dipping + nadogradnja noktiju
-25% 150
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Nokti (Nadogradnja noktiju) u Zagrebu

Treba Vam nokti (nadogradnja noktiju) u Zagrebu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep nokti (nadogradnja noktiju). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za nokti (nadogradnja noktiju) u Zagrebu na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za nokti (nadogradnja noktiju) u Zagrebu na SrediMe je trenutačno u opsegu cijena od 10 kn do 150 kn, sa prosječnom cijenom od 70 kn. Svakako, različiti saloni nude uslugu nokti (nadogradnja noktiju) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Nadogradnja noktiju

Umjetni nokti, poznati i kao nadogradnje, modni nokti, lažni nokti ili produžeci, produžeci su od različitih materijala i različitih oblika koji prekrivaju prirodni nokat i tako ga pretvaraju u modni dodatak. U posljednjih deset godina revolucionarne inovacije obilježile su razvoj materijala od kojih se izrađuju nadogradnje noktiju, a sukladno tome i nadogradnje noktiju postale su vrlo popularne. Bilo da tražite rješenje za početnike ili već iskusne korisnike kozmetičkih usluga, ponuda nadog... Vidi sve