Parafinske kupke u kozmetičkim salonima u Zagrebu (4)

Melanis Studio

Ozaljska ulica 93, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično10.0(10)
Posljednji put rezerviran: prije 7 sati
Parafinsko pakiranje- ruke
30
Sve usluge...

MediKl Studio

Petrinjska ulica 59, Zagreb | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran: jučer
Parafinska kupka za ruke
50
Sve usluge...

Šljokica

Ulica Hrvatskog proljeća 40, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično9.8(2)
Parafinska kupka za ruke - piling + masaža + kupka
100
Sve usluge...

Rio

Ravnice III, 21, Zagreb | Frizersko kozmetički salon
Fantastično9.8(6)
Posljednji put rezerviran: jučer
Parafin kupka
40
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Nokti (Parafinske kupke) u Zagrebu

Treba Vam nokti (parafinske kupke) u Zagrebu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep nokti (parafinske kupke). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za nokti (parafinske kupke) u Zagrebu na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 4 dostupnih salona.
Ponuda usluga za nokti (parafinske kupke) u Zagrebu na SrediMe je trenutačno u opsegu cijena od 30 kn do 100 kn, sa prosječnom cijenom od 55 kn. Svakako, različiti saloni nude uslugu nokti (parafinske kupke) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Parafinske kupke

Što je parafinska kupka?Parafinske kupke su parafinski vosak na bazi ulja koji se koristi u salonima i toplicama u tretmanima čija je glavna svrha omekšavanje i rehabilitacija kože, najčešće na rukama i nogama, ali ponekad se nanosi na cijele noge i ruke. Kako sve to izgleda? Kad započne postupak salonskog tretmana, tehničar će pripremiti toplu tekućinu od parafinskog voska u koju ćete umočiti ruke (ili stopala). Tijekom tretmana vosak će se polako stvrdnjavati hlađenjem. Nakon nekoliko minu... Vidi sve