Nadogradnja noktiju u kozmetičkim salonima (11)

Danas nadograđeni nokti izgledaju apsolutno realistično i teško je pogoditi da li oni to jesu ili nisu.

Top 20 salona u cijeloj Hrvatskoj
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Vision Of You

Radićeva 5, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično10(1)
Posljednji put rezerviran prije 51 min! Prima platne kartice.
UGRADNJA NOKTIJU (sve veličine)
35 € (263,71 kn)
Sve usluge...

Studio Kairos

Nova cesta 130, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično10(2)
Posljednji put rezerviran prije 91 min! Prima platne kartice.
Nadopuna noktiju gelom
25 € (188,36 kn)
Sve usluge...

Thai Essential

Jaruščica 9 , Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično9.5(1)
Posljednji put rezerviran prije 74 min! Prima platne kartice.
French - dodatak uz uslugu
7 € (52,74 kn)
Korekcija ugradnje noktiju - S dužina
30 € (226,04 kn)
Korekcija ugradnje noktiju - M dužina
35 € (263,71 kn)
Sve usluge...

Feel Unique

Gospodska 26, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično10(7)
Posljednji put rezerviran prije 81 min!
Ugradnja noktiju gel - S dužina
30,53 € (230,03 kn)
Dipping prirodnih noktiju
33,18 € (249,99 kn)
Ugradnja noktiju gel - L dužina
37,16 € (279,98 kn)
Sve usluge...

Mint Beauty Boutique

Petrinjska 29 , Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično10(2)
Posljednji put rezerviran prije 2 sati.
Manikura + Duragel Baza
24 € (180,83 kn)
Dodatak: jačanje noktiju duragelom
6 € (45,21 kn)
Nadopuna noktiju - M dužina
39 € (293,85 kn)
Sve usluge...

Infinite Beauty

Božidara Magovca 153, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično10(3)
Posljednji put rezerviran prije 3 sati.
Crtanje - 1 nokat jednostavno
1 € (7,53 kn)
Crtanje - 1 nokat složeno
5 € (37,67 kn)
Skidanje materijala sa noktiju
10 € (75,35 kn)
Sve usluge...

Oops

Ul. Ferde Livadića 11, Zagreb | Kozmetički salon
Ugradnja noktiju gelom
35,04 € (264,01 kn)
Sve usluge...

Melanis Studio

Ozaljska ulica 93, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično10(11)
Posljednji put rezerviran prije 109 min!
Skidanje trajnog laka
4 € (30,14 kn)
Skidanje gela
7 € (52,74 kn)
Nadopuna gel
24 € (180,83 kn)
Sve usluge...

LD Beauty Centar

Ulica Grada Vukovara 3, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično10(6)
Posljednji put rezerviran prije 84 min!
Ugradnja noktiju gelom - S dužina
29,20 € (220,01 kn)
Sve usluge...

Loops

Marinići 27 b, Viškovo | Kozmetički salon
Fantastično10(1)
Korekcija ugradnje noktiju gelom
20 € (150,69 kn)
Korekcija ugradnje noktiju gelom ruke + noge
33,50 € (252,41 kn)
Ugradnja noktiju gelom
38 € (286,31 kn)
Sve usluge...

Magnetic

Lanterna 3c, Poreč | Kozmetički salon
Diping geliranje - prirodni nokti
23,89 € (180 kn)
Diping produženje noktiju
30,53 € (230,03 kn)
Sve usluge...


Nadogradnja noktiju - Sve što trebate znati

Nadogradnja noktiju

Umjetni nokti, poznati i kao nadogradnje, modni nokti, lažni nokti ili produžeci, produžeci su od različitih materijala i različitih oblika koji prekrivaju prirodni nokat i tako ga pretvaraju u modni dodatak. U posljednjih deset godina revolucionarne inovacije obilježile su razvoj materijala od kojih se izrađuju nadogradnje noktiju, a sukladno tome i nadogradnje noktiju postale su vrlo popularne. Bilo da tražite rješenje za početnike ili već iskusne korisnike kozmetičkih usluga, ponuda nadogradnji noktiju neće vas iznevjeriti.

Drage dame, napokon možete bez grižnje savjesti priznati da ste opsjednuti noktima, njihovom bojom, dužinom, oblikom ... Došlo je vaših 5 minuta, nokte konačno možete nositi kao najvažniji modni dodatak, kao što ste oduvijek željeli .

Prirodni izgled ili ne?

Kao što smo već istaknuli, nadogradnja ponekad može u potpunosti oponašati prirodni izgled nokta, naravno ako želite. Međutim, danas je trend zapravo isticati nokte kao modni dodatak, svojim izgledom prenijeti poruku ili modni stav. Zbog toga je njihov umjetni izgled sve više naglašen, s obveznim naglaskom na nadogradnji.

Koliko god to ponekad poricali, činjenica je da nismo svi od te sreće da smo mogli pustiti da naši prirodni nokti narastu do željene duljine. Većina nas se vrlo često susreće s pojavom drobljenja, ljuštenja, lomljenja noktiju i svega što smo pokušali zakazati.

Nadograđeni nokti transformirat će izgled vaših ruku, ali i cjelokupni izgled i samopouzdanje. Veliki izbor boja i tehnika slikanja pruža vam toliko mogućnosti da ćete se barem osjećati posebno i privilegirano. Umeci za nokte jedini su pravi dodatak koji je uvijek uz vas, potreban svakoj dami.

Danas se nokti obično nadograđuju s tri tehnike, a na vama je da odaberete ono što vama osobno odgovara, noktima od akrila, gela ili svile.

Akrilni nokti

Materijal koji se koristi u ovom slučaju, tj. Akril, nalazi se u dva različita stanja, tj. U fazama - tekućem i krutom. Kad se pomiješaju, dobije se pasta od koje se oblikuje željeni oblik nokta. Tehničari salona za komete znaju odrediti pravu količinu materijala koji dolazi u prahu s tekućim kako bi oblikovali idealan oblik. Tako oblikovani nokti suše se i stvrdnjavaju u dodiru sa zrakom.

Tijekom postupka možete osjetiti jak i neugodan miris, ali nema štetnog učinka ako ste u sobi s dobrom ventilacijom. Salon će vas savjetovati kada je najbolje vrijeme za korekciju noktiju, odnosno popunjavanje novoizraslog dijela nokta akrilom.

Gel lak

Za razliku od nekadašnjih nadogradnji gela, današnji gel ima sličnu gustoću i izgledom podsjeća na lak za nokte, zbog čega se često naziva gel lakom. Gel lak izrađen je prema posebnoj formuli s foto-reaktivnim sastojcima. Ova specifičnost zahtijeva sušenje noktiju premazanih gel-lakom pod diodama koje emitiraju LED osvjetljenje ili pod ultraljubičastim ili UV lampama. Ovaj postupak zacjeljivanja, odnosno sušenja laka, pomaže stvoriti snažnu vezu s noktom, što vas čini ponosnom sretnicom koja sljedećih 14 dana neće morati razmišljati o šišanju noktiju. Gel lak ne samo da zadržava boju dva tjedna već i sjaj!

Gel lak se nanosi korak po korak u tri sloja. Prvi sloj je baza, zatim boja, a zatim sjaj. Ključna razlika je u pojedinačnom sušenju sva tri sloja. Nakon nanošenja, svaki se sloj suši pod UV lampom ili LED lampom. To mu daje specifičnu trajnost i dugovječnost.

Svileni nokti

Ova vrsta nadogradnje izrađena je od vrpci izrađenih od različitih materijala, najčešće svile, ali mogu biti i od papira, platna ili stakloplastike. Iako se najčešće koriste za jačanje noktiju ili pomoć tijekom zacjeljivanja slomljenih noktiju, mogu se koristiti i kao potpuna nadogradnja.


Mnogo je razloga zbog kojih biste možda željeli ići na nadogradnju noktiju. To može biti posebna prigoda, poput proslave ili svečanog događaja, ali i činjenica da vaši prirodni nokti nisu najotporniji. Bez obzira na razlog, pogledajte ponudu, cijene i popuste na našoj aplikaciji i naručite se u salonu što je prije moguće!

Najbolji saloni za Nokti (Nadogradnja noktiju) u cijeloj Hrvatskoj

Treba Vam nokti (nadogradnja noktiju) u cijeloj Hrvatskoj i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep nokti (nadogradnja noktiju). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za nokti (nadogradnja noktiju) u cijeloj Hrvatskoj na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 11 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu nadogradnja noktiju?
  Na ovoj strani su izlistani trenutačno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu nadogradnja noktiju u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Mogu li rezervirati nadogradnja noktiju blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu nadogradnja noktiju. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon odabira grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu nadogradnja noktiju u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato preporučamo da je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite obaviti, npr. nadogradnja noktiju, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga nadogradnja noktiju u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno varirati u ovisnosti od kvalitete preparata, aparature, iskustva djelatnika, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu nadogradnja noktiju u svim salonima na SrediMe u Hrvatskoj je trenutačno 23,46 € (176,76 kn), idući od najniže cijene od 1 € (7,53 kn), pa sve do 39 € (293,85 kn). Ukoliko imate neki proračun u koji se morate uklopiti, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu nadogradnja noktiju u mom gradu?
  Svi saloni koji trenutačno daju popuste za cijenu usluge nadogradnja noktiju u vašem gradu se mogu pronaći tako što izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobit ćete listu salona koji sada nude nadogradnja noktiju sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da pronađem slobodne termine za uslugu nadogradnja noktiju u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada odaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobiti ćete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno rezerviranje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obvezama i rezervirati direktno na stranici u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga rezervirate termin ili ga posjetite.

Najnovije ocjene i recenzije

10.0 Vision Of You za uslugu UGRADNJA NOKTIJU (sve veličine)
Top mjesto, u samom centru Zagreba. Prvi put sam radila ugradnju u ovom salonu i djevojka koja radi (zaboravila sam ime, sorry) uistinu je odradila sve detaljno i lijepo i nokti su čvrsti. Puno je to posla ali sve smireno i profesionalno obavljeno. Komunikativna i zna slušati🙂.Odlična muzika u pozadini. Prije toga se čula sa vlasnicom salona koja je izuzetno vesela i srdačna. Samo tako i dalje. sretno🙂

Tanja, prije 1 dan

10.0 Feel Unique za uslugu Dipping prirodnih noktiju
Sto milijuna puta bi ih preporucila! Najbolji salon !!!

Dora, prije 3 tjedna

10.0 Studio Kairos za uslugu Nadopuna noktiju gelom
Prezadovoljna!!!

Maja, prije 1 mjesec

10.0 LD Beauty Centar za uslugu Ugradnja noktiju gelom - S dužina
Do sada sam 3 tretmana odradila te samim time mogu zaključiti kako curama nije potrebno ništa reći jer same imaju odlično zapažanje te svakako s vama provjere da li vas nešto boli, smeta, kako ste si nešto zamislili itd ja sam prezadovoljna pruženim uslugama i njihovom kvalitetom🤗🤗💅👌🏻🔝🔝 Samo tako dalje❣️💯

Natalija, prije 3 mjeseca

10.0 Melanis Studio za uslugu Skidanje gela
Oduševljena stručnošću i komunikativnosti djelatnici 😊 Sve pohvale i dolazim opet 😊

Kristina, prije 5 mjeseci

Vidi sve

LookBook Slike direktno iz salona


* Dvojni prikaz valuta: 1 EUR = 7.53450 kn