Francuska manikura i pedikura u kozmetičkim salonima (10)

Francuska manikura ili pedikura poseban je stil slikanja noktiju koji se odlikuje prirodnim i čistim izgledom preciznih linija. Jedine dopuštene boje u ovom stilu slikanja noktiju su svijetlo ružičasta, boja kože i bež. Pojedinačno se kombiniraju s bijelim linoleumom koji se nanosi na vrh nokta. Može se izvijestiti o prirodnim noktima, kao i o akrilnim i umjetnim.

Top 20 salona u cijeloj Hrvatskoj
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Kozmetički salon Feel Unique Zagreb

Feel Unique

Gospodska 26, Zagreb | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran prije 45 min! Danas radi do 20:00. Sutra radi 09:00 - 20:00.
Babyboomer / french - dodatak uz uslugu
-83% 4 € (30,14 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Cosmoderm & Centar Estetica Zagreb

Cosmoderm & Centar Estetica

Miramarska cesta 34, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično9.5(1)
Instant rezervacije. Posljednji put rezerviran prije 7 sati. Danas radi do 21:00. Sutra radi 10:00 - 21:00.
Manikura s parafinskom kupkom
26 € (195,90 kn)
Mankura s parafinskom kupkom + lakiranje
29 € (218,50 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Beauty Studio Malèna Rijeka

Beauty Studio Malèna

Franje Čandeka 23, TC Andrea, Rijeka | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran prije 2 sati. Danas radi do 20:00. Sutra radi 08:30 - 20:00.
Estetska pedikura + Gel ruke
50 € (376,73 kn)
Estetska pedikura + Trajni lak noge + Gel ruke
55 € (414,40 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Beauty Centar Sky Zagreb

Beauty Centar Skynovo!

Jakuševečka 1G, Zagreb | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran prije 3 sati. Danas radi do 20:00. Sutra radi 08:00 - 20:00. Prima platne kartice.
French - dodatak uz uslugu
3 € (22,60 kn)
Sve usluge...
Salon za Estetiku Paint Bar Joy Zagreb

Paint Bar Joy

Ulica Grada Vukovara 237 A, Zagreb | Salon za Estetiku
Instant rezervacije. Danas radi do 20:00. Sutra radi 10:00 - 20:00.
French - građeni / gel
45 € (339,05 kn)
French ruke + noge + trajni lak
60 € (452,07 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon La Camilla beauty bar 1 Zagreb

La Camilla beauty bar 1

Ante Mike Tripala 2, Zagreb | Kozmetički salon
Danas radi do 21:00. Sutra radi 09:00 - 21:00.
French - dodatak uz uslugu
6 € (45,21 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon LD Beauty Centar Zagreb

LD Beauty Centar

Ulica Grada Vukovara 3, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično10(1)
Posljednji put rezerviran danas. Danas radi do 20:00. Sutra radi 08:00 - 20:00.
French - dodatak
4 € (30,14 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon La Camilla beauty bar 2 Zagreb

La Camilla beauty bar 2

Vladimira Ruždjaka 19, Zagreb | Kozmetički salon
Danas radi do 21:00. Sutra radi 09:00 - 21:00.
French - dodatak uz uslugu
6 € (45,21 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Beauty Studio Golden Time Zagreb

Beauty Studio Golden Time

Tomislava Krizmana 5, Zagreb | Kozmetički salon
Dobro7.8(1)
Sutra radi 09:00 - 19:00.
Babyboomer / french - dodatak uz uslugu
2,65 € (19,97 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Cosmoderm & Centar Estetica - Đakovo Đakovo

Cosmoderm & Centar Estetica - Đakovo

Ante Starčevića 5, I kat, Đakovo | Kozmetički salon
Danas radi do 21:00. Sutra radi 15:00 - 21:00.
Manikura s parafinskom kupkom
26 € (195,90 kn)
Mankura s parafinskom kupkom + lakiranje
29 € (218,50 kn)
Sve usluge...


Francuska manikura i pedikura - Sve što trebate znati

Francuska manikura i pedikura

Ako ste mislili da bismo rekli da je i Kleopatra začetnica ovog trenda, možete predahnuti. Nokte je naslikala isključivo u crvenu boju. Kleopatra nije sve izmislila. Neki stari materijalni dokazi ukazuju da je ovaj trend nastao u drevnoj Perziji, no kako stvari stoje i pouzdaniji dokazi pokazuju, mnogo je moderniji. Iako se ne zna točan tvorac ovog svjetski poznatog trenda, sa sigurnošću znamo da je nastao u 20. stoljeću i da njegova popularnost ne jenjava.

Jedan od mogućih osnivača francuske manikure i pedikure osnivač je marke Orly lak za nokte. Prema njegovim riječima, ovaj je izgled stvorio za holivudske glumice kojima je trebala sjena na noktima koja odgovara bilo kojoj odjeći. Navodno je samo oblačenje glumica za sljedeću scenu snimanja oduzimalo puno vremena cijeloj ekipi. Promjena laka za nokte, koja je dugo trajala, bila je dodatno veliko gubljenje vremena. Sam naziv nastao je kasnije, kada su takvi stilizirani nokti prvi put viđeni na francuskim modnim pistama. Kada su velike zvijezde tog vremena, poput Barbare Streisand i Cher, počele javno prenositi ovaj trend, postao je mega miljenik širom svijeta. Nakon nekoliko godina potražnja i prodaja nastavljaju rasti. I tako je do danas.

Oni koji ovu priču ne podržavaju ističu da su francuska manikura i pedikura stvoreni mnogo ranije, na samom početku 20. stoljeća, te da je tvorac nepoznata osoba iz svijeta mode. Neki čak navode Max Factor kao začetnika trenda. U svakom slučaju, nema dokaza da trend ima ekskluzivnu vezu s Francuskom, a naziv samo svjedoči koliko stilisti zapravo vole francusku modu i Pariz.

Francuska manikura za sva vremena

Bez obzira na podrijetlo, francuska manikura i pedikura je bezvremenski i uvijek omiljeni klasični stil. Preživio je mnoge modne testove i nastavlja svoju popularnost.

Njega nevjerojatna snaga leži u sofisticiranom izgledu koji vam daje savršenu moć oponašanja prirodnih ljepota. I dok ga neki modni stručnjaci olako otpisuju rečenicom "Tako je zastarjelo", ovaj trend nastavlja živjeti. Žene širom svijeta svakodnevno ulaze u salone ljepote i traže upravo popularne Francuskinje. Ružičasti, bež ili lak u boji kože, s preciznom bijelom linijom na vrhu.

Ovaj bezvremenski stil daje vam sposobnost da budete spremni kamo god krenuli. S ovakvim noktima možete popiti piće na crvenom tepihu, otići na posao ili roditeljski sastanak, ali možete upravljati i tramvajem ili, naravno, svemirskom letjelicom. Ukratko, ako se odijevate u bilo koji stil odjeće za osobe starije od 20 godina, francuski tretman noktiju savršeno će vam odgovarati.

Manikiranje, samo ako je savršeno!

Tajna francuske manikure i pedikure je u prirodnom izgledu. Naime, kako kažu modni stručnjaci, netko tko stoji nekoliko metara od vas lako može pomisliti da su to zapravo vaši prirodni nokti. Pod uvjetom da su precizno lakirani. Iako postoje mnoge činjenice i dileme u vezi s francuskom manikurom ili pedikurom oko kojih se ljudi iz svijeta mode ne slažu, jednoglasno se slažu u jednom - francuska manikura dobra je samo ako je izvedena precizno i ​​uredno.

Ova metoda lakiranja noktiju zahtijeva vrlo mirnu i preciznu ruku. I bez obzira koliko bili sigurni u sebe, teško ćete to učiniti sami. Stoga u kozmetičkim salonima, lječilištima i estetskim klinikama radi posebno obučeno osoblje koje ima puno iskustva u ovoj tehnici.

Ako se radi traljavo ili neuredno, francuska manikura gubi bit i ostavlja potpuno suprotan efekt od uredne, uredne i elegantne.

Francusku manikuru i pedikuru možete raditi u mnogim kozmetičkim salonima. Pogledajte ponude salona na SrediMeu i zgrabite svoj termin već danas!

Najbolji saloni za Nokti (Francuska manikura i pedikura) u cijeloj Hrvatskoj

Treba Vam nokti (francuska manikura i pedikura) u cijeloj Hrvatskoj i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep nokti (francuska manikura i pedikura). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za nokti (francuska manikura i pedikura) u cijeloj Hrvatskoj na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 10 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu francuska manikura i pedikura?
  Na ovoj strani su izlistani trenutačno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu francuska manikura i pedikura u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Mogu li rezervirati francuska manikura i pedikura blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu francuska manikura i pedikura. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon odabira grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu francuska manikura i pedikura u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato preporučamo da je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite obaviti, npr. francuska manikura i pedikura, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga francuska manikura i pedikura u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno varirati u ovisnosti od kvalitete preparata, aparature, iskustva djelatnika, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu francuska manikura i pedikura u svim salonima na SrediMe u Hrvatskoj je trenutačno 24,69 € (186,03 kn), idući od najniže cijene od 2,65 € (19,97 kn), pa sve do 60 € (452,07 kn). Ukoliko imate neki proračun u koji se morate uklopiti, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu francuska manikura i pedikura u mom gradu?
  Svi saloni koji trenutačno daju popuste za cijenu usluge francuska manikura i pedikura u vašem gradu se mogu pronaći tako što izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobit ćete listu salona koji sada nude francuska manikura i pedikura sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da pronađem slobodne termine za uslugu francuska manikura i pedikura u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada odaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobiti ćete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno rezerviranje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obvezama i rezervirati direktno na stranici u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga rezervirate termin ili ga posjetite.

* Dvojni prikaz valuta: 1 EUR = 7.53450 kn