Ukrašavanje noktiju u kozmetičkim salonima (12)

Nokti su naš najcjenjeniji modni dodatak i naravno da je važno kako ih nosimo i čime ih ukrašavamo. Također znate, a to definitivno nije ništa novo, da rukama ostavljamo dojam, koji ponekad utječe na stvaranje odnosa s nama od strane drugih ljudi.

Top 20 salona u cijeloj Hrvatskoj
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Vision Of You

Radićeva 5, Zagreb | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran danas. Prima platne kartice.
Nail art / french / ombre / Baby boomer - dodatak
4 € (30,14 kn)
Sve usluge...

Thai Essential

Jaruščica 9 , Zagreb | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran jučer. Prima platne kartice.
French - dodatak uz uslugu
7 € (52,74 kn)
Sve usluge...

Feel Unique

Gospodska 26, Zagreb | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran jučer.
Nail art jednostavan - po noktu
1,33 € (10,02 kn)
Babyboomer / french - dodatak uz uslugu
2,65 € (19,97 kn)
Nail art kompliciran - po noktu
2,65 € (19,97 kn)
Sve usluge...

Beauty Studio Malèna

Franje Čandeka 23, TC Andrea, Rijeka | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran danas.
Trajni lak + Ukrašavanje
20 € (150,69 kn)
Korekcija gel
25 € (188,36 kn)
Nail art - cijele ruke
25 € (188,36 kn)
Sve usluge...

Beauty Clinique

Petrova 123, Zagreb | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran danas. Prima platne kartice.
Cirkoni
5 € (37,67 kn)
Nail art - dodatak uz uslugu
10 € (75,35 kn)
Građeni french
20 € (150,69 kn)
Sve usluge...

Nail service

Ježdovečka 3B, Zagreb | Kozmetički salon
Prima platne kartice.
Nail art jednostavan - po noktu
1,33 € (10,02 kn)
Nail art kompliciran - po noktu
2,65 € (19,97 kn)
Sve usluge...

Bellissima

Bonaci 27, Poreč | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran prije 2 sati.
Crtanje, one stroke - po noktu
2,92 € (22 kn)
Šljokice na svim noktima
3,32 € (25,01 kn)
Sve usluge...

La Tua

Malogorička 42, Zagreb | Kozmetički salon
Prima platne kartice.
Nail art - po noktu
2 € (15,07 kn)
Nail art - svi nokti
12 € (90,41 kn)
Sve usluge...

Melanis Studio

Ozaljska ulica 93, Zagreb | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran upravo sada!
French nadoplata
3 € (22,60 kn)
Sve usluge...

Marizela

Gajeva ulica 15, Zagreb | Frizerski salon
Posljednji put rezerviran danas. Prima platne kartice.
Nail art - 1 nokat
1,33 € (10,02 kn)
Sve usluge...

Harite

Tratinska ulica 30, Zagreb | Kozmetički salon
Prima platne kartice.
Nail art - 1 nokat
1,33 € (10,02 kn)
Sve usluge...

Loops

Marinići 27 b, Viškovo | Kozmetički salon
Ukrasi / nail art
7 € (52,74 kn)
Ukrasi / nail art - edukacija
107 € (806,19 kn)
Sve usluge...


Ukrašavanje noktiju - Sve što trebate znati

Ukrašavanje noktiju

Lijepe i njegovane ruke ukrašene istim noktima pomažu impresionirati ljude oko nas, a što ne, njihovim izgledom šaljemo poruku.

Cijela umjetnost ukrašavanja noktiju postala je apsolutni trend, a čak i ako to ne učinimo, jednostavno nismo u mogućnosti ne sudjelovati u njoj, barem kao pasivni promatrači. Naravno, ukusi su različiti i neće se svima svidjeti isti načini ukrašavanja, ali u tome je poanta, jer umjetnost ukrašavanja noktiju nudi nam toliko mogućnosti da svatko može pronaći ono što voli.

Umjetnost ukrašavanja noktiju polako je, ali sigurno postala dijelom obaveznih modnih zahtjeva u posljednjem desetljeću. Mnogi saloni nude ovu uslugu, istovremeno dopuštajući vam da izrazite svoju kreativnost i modne sklonosti. Kako god ga nazvali, slikanje, crtanje, slikanje, ukrašavanje, ukrašavanje, ovaj je trend zauzeo određeno i ustoličeno mjesto među mnogim drugim modnim trendovima. Bez obzira imate li gel, akril ili prirodne nokte, ukrašavanje je jednostavno neophodno. Pročitajte načine na koje su svi nokti ukrašeni i odaberite svoj stil.

Tehnike ukrašavanja noktiju

Crtanje četkicama tehnika je slična onoj koja se koristi za crtanje po tijelu. Uz pomoć posebnih četkica različitih oblika na noktima se crtaju različiti uzorci. Ova tehnika zahtijeva spretnost i puno vježbe za postizanje savršenstva. Stoga, nemojte eksperimentirati kod kuće, već idite u kozmetički salon gdje će obučeni stručnjaci raditi na vašim noktima. Kistovi kojima se crtaju uzorci na noktima imaju različite završne obloge kako biste mogli stvoriti razne oblike. Mogu biti ravne, izrezane pod kutom, okrugle ...

Slikanje spužvom / spužvom tehnika je kojom se može postići efekt ocjenjivanja boje, kao i učinak miješanih nijansi istih ili različitih boja. Ova metoda koristi se i za takozvani ombre na noktima, koji se naziva i prelijevanjem noktiju. Ovaj način ukrašavanja noktiju pogodan je za sve vas koji volite na noktima imati više nijansi ili boje kako bi se lako uklopili u drugu garderobu.

Naljepnice za nokte pružaju vam puno prilika da se izrazite i naglasite svoju individualnost. Naljepnice su prikladne za ukrašavanje noktiju bilo koje duljine, a velik izbor dizajna nudi vam puno mogućnosti. Trenutno su najpopularniji u kozmetičkim salonima: cirkoni i kamenje, cvijeće od keramike i tekstila, suho cvijeće i lišće, mljevene školjke, geometrijski oblici, točkice, igle, svjetlucavi puder, mreže, privjesci za nokte ...

Lijepljenje traka tijekom lakiranja noktiju omogućuje precizno odvajanje različitih boja na noktima. Ako volite oštre prijelaze i vrlo uredan dizajn, ovo je pravi izbor za vas.

Digitalni strojevi za ukrašavanje noktiju danas se često koriste u salonima. Uz pomoć ovih strojeva lako možete ukrasiti nokte omiljenim fotografijama ili nekim drugim odabranim slikama, dovoljno je da ih prethodno skenirate.

Metoda zračnog četkanja zapravo je lakiranje noktiju sprejem. Za postizanje željenog dizajna obično se koriste različiti predlošci ili naljepnice. Naslanjaju se na nokat, a preko njih se nanosi boja u spreju. Kada se ukloni uzorak ili minijatura, nokat dobiva željeni uzorak.

Kakve god ideje imali, ne ustručavajte se predložiti ih tehničaru u kozmetičkom salonu. Osoblje za ukrašavanje noktiju obično je vrlo kreativno i otvorenog uma i rado će vas upoznati. Kombinacijom različitih metoda ukrašavanja noktiju stvaraju prekrasne ukrase na vašim noktima, od kojih se mnogi mogu nazvati malim umjetničkim djelima. Dekoracija noktiju vrlo je popularna i uvijek možete ići korak dalje, sve ovisi o umjetničkim sklonostima, kreativnosti i idejama.

Pogledajte ponudu kozmetičkih salona i zakažite ukrašavanje noktiju već danas. Pokažite svoju kreativnu stranu!

Najbolji saloni za Nokti (Ukrašavanje noktiju) u cijeloj Hrvatskoj

Treba Vam nokti (ukrašavanje noktiju) u cijeloj Hrvatskoj i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep nokti (ukrašavanje noktiju). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za nokti (ukrašavanje noktiju) u cijeloj Hrvatskoj na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 12 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu ukrašavanje noktiju?
  Na ovoj strani su izlistani trenutačno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu ukrašavanje noktiju u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Mogu li rezervirati ukrašavanje noktiju blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu ukrašavanje noktiju. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon odabira grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu ukrašavanje noktiju u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato preporučamo da je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite obaviti, npr. ukrašavanje noktiju, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga ukrašavanje noktiju u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno varirati u ovisnosti od kvalitete preparata, aparature, iskustva djelatnika, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu ukrašavanje noktiju u svim salonima na SrediMe u Hrvatskoj je trenutačno 12,11 € (91,24 kn), idući od najniže cijene od 1,33 € (10,02 kn), pa sve do 107 € (806,19 kn). Ukoliko imate neki proračun u koji se morate uklopiti, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu ukrašavanje noktiju u mom gradu?
  Svi saloni koji trenutačno daju popuste za cijenu usluge ukrašavanje noktiju u vašem gradu se mogu pronaći tako što izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobit ćete listu salona koji sada nude ukrašavanje noktiju sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da pronađem slobodne termine za uslugu ukrašavanje noktiju u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada odaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobiti ćete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno rezerviranje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obvezama i rezervirati direktno na stranici u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga rezervirate termin ili ga posjetite.

LookBook Slike direktno iz salona


* Dvojni prikaz valuta: 1 EUR = 7.53450 kn