Kavitacija u salonima ljepote (9)

Smetaju li vam celulit i nakupljene masne naslage? Jeste li već dugo tražili način da riješite ovaj problem, ali to ne možete učiniti? Vrijeme je za veselje! Ako još niste isprobali, pravo je vrijeme da isprobate kavitaciju i konačno riješite svoj problem.

Top 20 salona u cijeloj Hrvatskoj
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Kozmetički salon Cosmoderm & Centar Estetica Zagreb

Cosmoderm & Centar Estetica

Miramarska cesta 34, Zagreb | Kozmetički salon
Instant rezervacije. Posljednji put rezerviran prije 6 sati. Danas radi do 21:00. Sutra radi 10:00 - 21:00.
Kavitacija
39 € (293,85 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Feel Unique Zagreb

Feel Unique

Gospodska 26, Zagreb | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran prije 79 min! Danas radi do 20:00. Sutra radi 09:00 - 20:00.
Ultrazvučna kavitacija
47 € (354,12 kn)
Ultrazvučna kavitacija - paket od 5 tretmana
209 € (1.574,71 kn)
Sve usluge...
Frizersko - kozmetički salon Beauty Studio TeiLa Zagreb

Beauty Studio TeiLa

Petrinjska 48, Zagreb | Frizersko - kozmetički salon
Posljednji put rezerviran prije 7 sati. Danas radi do 20:00. Sutra radi 08:00 - 20:00.
Kavitacija + limfna drenaža
50 € (376,73 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Studio Fizio Fit Rijeka

Studio Fizio Fit

Miroslava Krleže 3/A, Rijeka | Kozmetički salon
Fantastično9.8(1)
Danas radi do 20:00. Sutra radi 14:00 - 20:00.
Ultrazvučna kavitacija + aparativna limfna drenaža
70 € (527,42 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Natural Rijeka

Natural

Lička 20 , Rijeka | Kozmetički salon
Danas radi do 20:00. Sutra radi 08:00 - 20:00. Prima platne kartice.
Presoterapija + body wrapping + RF - paket od 4 tretmana
170 € (1.280,87 kn)
Kavitacija + presoterapija + body wrapping - paket od 4 tretmana
180 € (1.356,21 kn)
Kavitacija + presoterapija + body wrapping + RF - paket od 4 tretmana
200 € (1.506,90 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon La Camilla beauty bar 2 Zagreb

La Camilla beauty bar 2

Vladimira Ruždjaka 19, Zagreb | Kozmetički salon
Danas radi do 21:00. Sutra radi 09:00 - 21:00.
Kavitacija
40 € (301,38 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon La Camilla beauty bar 1 Zagreb

La Camilla beauty bar 1

Ante Mike Tripala 2, Zagreb | Kozmetički salon
Danas radi do 21:00. Sutra radi 09:00 - 21:00.
Kavitacija
40 € (301,38 kn)
Sve usluge...
Frizersko kozmetički salon Rio Zagreb

Rio

Ravnice III, 21, Zagreb | Frizersko kozmetički salon
Danas radi do 20:00. Sutra radi 07:00 - 20:00.
Ultrazvučna kavitacija - paket od 5 tretmana
160 € (1.205,52 kn)
Ultrazvučna kavitacija + presoterapija
48 € (361,66 kn)
Ultrazvučna kavitacija + presoterapija - paket od 5 tretmana
203,07 € (1.530,03 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Cosmoderm & Centar Estetica - Đakovo Đakovo

Cosmoderm & Centar Estetica - Đakovo

Ante Starčevića 5, I kat, Đakovo | Kozmetički salon
Danas radi do 21:00. Sutra radi 15:00 - 21:00.
Kavitacija
39 € (293,85 kn)
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonKavitacija - Sve što trebate znati

Kavitacija

U našem tekstu pročitajte o kavitaciji, značenju i iskustvima na jednom mjestu i ne zamarajte se pretraživanjem foruma i usamljenih savjeta.

Što je kavitacija

Ultrazvučna kavitacija, ili popularno nazvana samo kavitacija, neinvazivna je terapija koja uspješno uklanja masne naslage koje ne mogu podložiti niti najstrože dijete ili uporne vježbe. Uz njegovu pomoć brzo ćete i bezbolno oblikovati svoje tijelo i smanjiti volumen. Uz to, kavitacija potiče mikrocirkulaciju, izvodi limfnu drenažu, oblikuje i steže mišiće.

Ultrazvučna kavitacija tretman je koji oblikuje tijelo i ocrtava linije na njemu. Uz njegovu pomoć izgubit ćete višak na dijelovima tijela na kojima se izvodi tretman. Ova neinvazivna metoda uklanja centimetre u opsegu vašeg tijela i ne zahtijeva operaciju, anesteziju i ožiljke. Zbog svega toga, ovaj se tretman često naziva neinvazivna liposukcija.

Kavitacija se izvodi uz pomoć ultrazvučnih valova niske frekvencije koji fizički razgrađuju masnoće. Tako oslobođena mast izbacuje se iz tijela tijekom redovitih fizioloških procesa.

Kao što svjedoče iskustva korisnika, kavitacija je vrlo uspješna metoda koja daje rezultate nakon prvog tretmana. Najbolje je i najučinkovitije ponoviti tretman u nizu, tako da je uspjeh zajamčen.

Bezbolno i bez nuspojava

Iako kavitacija nije namijenjena smanjenju tjelesne težine, ona doprinosi boljem izgledu tijela i obliku konture. Tretman se uglavnom izvodi na lokalnim problematičnim područjima, gdje je potrebno ukloniti višak masnih naslaga. Iskustvo pokazuje da ovaj tretman daje najbolje rezultate tretirajući problematična područja poput trbuha, unutarnje strane bedara i koljena, ali i kukova, gluteusa i ruku.

Ultrazvučna kavitacija neinvazivan je i bezbolan tretman, koji daje rezultate gotovo odmah. Također, nemojte se bojati nuspojava, jer one ne postoje.

Kako to zapravo djeluje

Da biste vam objasnili kako kavitacija djeluje, masnu ćeliju morate zamisliti kao kuglu na plaži, ali umjesto zraka zamislite masnoću i raznu drugu prateću nečistoću. Kad ultrazvučni val pogodi ovu kuglu, ona se odbije i odbije toliko jako da eksplodira. Brzi pokreti tijekom tretmana dovode do stvaranja visoke temperature koja pomaže topljenju masti. Oslobođena mast prenosi se iz međustaničnog prostora cirkulacijom u jetru, gdje se dalje razgrađuje na potpuno isti način kao i mast unesena redovnom prehranom.

Koliko je tretmana potrebno

Broj potrebnih tretmana isključivo je pitanje potreba svakog klijenta pojedinačno, a plan i broj određuju se za svakog pojedinca. Dobra vijest je da su rezultati odmah vidljivi, što će vas dodatno potaknuti na redovito liječenje. Ovisno o veličini i strukturi nakupljenih masnih naslaga, vaši će vas terapeuti savjetovati koliko puta trebate doći u salon.

Već nakon prvog tretmana volumen tretiranog područja smanjuje se za 2 do 4 centimetra, a rezultati ostaju trajni ako tjelesnu težinu održavate na istoj razini. Preporučuje se ponoviti tretman svaki mjesec.

Kada ići na kavitaciju

Kavitacija je preporučena metoda za stalno održavanje vitke linije, ali i kada trebate u kratkom vremenu oblikovati tijelo i vratiti ga u formu. Stoga se preporučuje kao obvezni dio pripreme za važne događaje kada je potrebno izgledati lijepo, ali i kao obavezni sezonski tretman prije početka intenzivnih izleta na plažu, bazene ili more.

Ultrazvučna kavitacija smanjuje naslage celulita, uklanja nakupljene lokalne masnoće s trbuha, stražnjice, bedara, ruku i koljena, potiče lokalnu cirkulaciju, njeguje kožu i poboljšava kvalitetu vezivnog potkožnog tkiva.


Kavitacija je još jedan od mnogih kozmetičkih tretmana koji danas olakšavaju život i omogućuju vam brži lijep izgled i željene rezultate. Budite efikasni i zakažite odmah, putem naše web stranice. Pogledajte ponudu i cijene salona i nemojte čekati još sat vremena. Rezervirajte termin brzo i jednostavno!

Najbolji saloni za Tijelo (Kavitacija) u cijeloj Hrvatskoj

Treba Vam tijelo (kavitacija) u cijeloj Hrvatskoj i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep tijelo (kavitacija). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za tijelo (kavitacija) u cijeloj Hrvatskoj na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 9 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu kavitacija?
  Na ovoj strani su izlistani trenutačno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu kavitacija u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Mogu li rezervirati kavitacija blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu kavitacija. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon odabira grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu kavitacija u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato preporučamo da je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite obaviti, npr. kavitacija, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga kavitacija u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno varirati u ovisnosti od kvalitete preparata, aparature, iskustva djelatnika, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu kavitacija u svim salonima na SrediMe u Hrvatskoj je trenutačno 106,79 € (804,61 kn), idući od najniže cijene od 39 € (293,85 kn), pa sve do 209 € (1.574,71 kn). Ukoliko imate neki proračun u koji se morate uklopiti, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu kavitacija u mom gradu?
  Svi saloni koji trenutačno daju popuste za cijenu usluge kavitacija u vašem gradu se mogu pronaći tako što izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobit ćete listu salona koji sada nude kavitacija sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da pronađem slobodne termine za uslugu kavitacija u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada odaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobiti ćete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno rezerviranje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obvezama i rezervirati direktno na stranici u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga rezervirate termin ili ga posjetite.

LookBook Slike direktno iz salona


* Dvojni prikaz valuta: 1 EUR = 7.53450 kn