Mršavljenje u salonima ljepote (8)

Idete trčati, držite se dijete, pijete zeleni čaj s limunom, vruću vodu, pa čak i tablete ... i jeste li isprobali sve zdrave recepte za mršavljenje? Naravno, odgovor je da. Ali stvarni rezultati nikako se ne smiju prikazati u pravom svjetlu.

Top 20 salona u cijeloj Hrvatskoj
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Kozmetički salon Cosmoderm & Centar Estetica Zagreb

Cosmoderm & Centar Estetica

Miramarska cesta 34, Zagreb | Kozmetički salon
Instant rezervacije. Posljednji put rezerviran prije 6 sati. Danas radi do 21:00. Sutra radi 10:00 - 21:00.
Mršavljenje
45 € (339,05 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Urban spa Zagreb

Urban spa

Trebež 18 , Zagreb | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran upravo sada! Danas radi do 21:00. Sutra radi 09:00 - 21:00. Prima platne kartice.
Brazilska maderoterapija
32 € (241,10 kn)
Sauna + masaža
45 € (339,05 kn)
Sauna - paket od 5 tretmana
80 € (602,76 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Sanja Zlatar

Sanja

Sajmišna 4, Zlatar | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran upravo sada! Danas radi do 17:00. Sutra radi 13:00 - 21:00.
Brazilska maderoterapija - 50 minuta
27 € (203,43 kn)
Brazilska maderoterapija 50 minuta - paket od 5 tretmana
120 € (904,14 kn)
Brazilska maderoterapija 50 minuta - paket od 10 tretmana
240 € (1.808,28 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Kriori Zagreb

Kriori

Fočići 2a, Zagreb | Kozmetički salon
Danas radi do 20:00. Sutra radi 08:00 - 20:00. Prima platne kartice.
Max shape paket 24 tretmana
-56% 250 € (1.883,63 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Jean D' Arcel Medical & Beauty Institut Zagreb

Jean D' Arcel Medical & Beauty Institut

Kaptol ul. 18, Zagreb | Kozmetički salon
Danas radi do 21:00. Sutra radi 13:00 - 21:00. Prima platne kartice.
Ultrazvuk gluteusa
54 € (406,86 kn)
Ultrazvuk nogu + trbuha + serum Rafermisant
80 € (602,76 kn)
Ultrazvuk nogu + trbuha + gluteusa + serum Rafermisant
134 € (1.009,62 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Studio Fizio Fit Rijeka

Studio Fizio Fit

Miroslava Krleže 3/A, Rijeka | Kozmetički salon
Fantastično9.8(1)
Danas radi do 20:00. Sutra radi 14:00 - 20:00.
Aparativna limfna drenaža ili termo deka
15 € (113,02 kn)
Aparativna limfna drenaža ili termo deka
25 € (188,36 kn)
Body wrapping + termo deka (topli) ili limfna drenaža (hladni)
35 € (263,71 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Cataleya Beauty Zagreb

Cataleya Beauty

Dubrava 256H, Zagreb | Kozmetički salon
Danas radi do 20:00. Sutra radi 08:00 - 20:00. Prima platne kartice.
Brazilska maderoterapija - parcijalna
33,18 € (249,99 kn)
Brazilska maderoterapija - paket od 5 tretmana
159,27 € (1.200,02 kn)
Brazilska maderoterapija - paket od 10 tretmana
305,26 € (2.299,98 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Cosmoderm & Centar Estetica - Đakovo Đakovo

Cosmoderm & Centar Estetica - Đakovo

Ante Starčevića 5, I kat, Đakovo | Kozmetički salon
Danas radi do 21:00. Sutra radi 15:00 - 21:00.
Mršavljenje
45 € (339,05 kn)
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonMršavljenje - Sve što trebate znati

Mršavljenje

Da biste zasjali i stavili jagodu na šlag na torti gubitka kilograma, potrebna vam je samo jedna sitnica koja će dati veliki doprinos. To je kozmetički tretman za mršavljenje. Postoji puno tretmana, ponuda je sjajna, a vi birate prema svojim potrebama.

Lipoliza

Lipoliza ili mezoterapija tijela poznata je i pod nazivom nehirurška liposukcija. To je tretman koji je izuzetno učinkovit u topljenju i uklanjanju masnih naslaga. Tijekom tretmana, lipolitički koktel uvodi se u masno tkivo kritičnih područja tankim iglama, koje zatim tope masne naslage sljedećih mjesec dana. Na ovaj način možete smanjiti opseg za 5 do 10 cm u roku od mjesec dana. Nakon takvih tretmana, masnoća se rijetko ponovno taloži na istom području, jer doslovno smanjuje broj masnih stanica.

Za najbolje rezultate preporučuje se serija od 2 do 6 tretmana, ovisno o slučaju. Metoda je sigurna i prirodna te je kao takva izvrsna alternativa nekim invazivnim načinima uklanjanja masti iz tijela, poput liposukcije.

Mezoterapija je relativno nova metoda koja vam omogućuje gubitak masnih naslaga i celulita, osvježavanje kože, a sve uz pomoć vitamina koje dobivate malim iglicama.

LPG tretman

UNP je neinvazivna terapija koja uspješno uklanja celulit i masne naslage koje se ne mogu poštovati ni najstrožije dijete ni uporne vježbe. Uz njegovu pomoć brzo ćete i bezbolno oblikovati svoje tijelo i smanjiti volumen.

LPG tretman je neinvazivna, nekirurška metoda koja koristi poseban uređaj za uklanjanje viška masnih naslaga i celulita, a vašu kožu čini glatkom i pomlađenom.

Masažni valjci i blagi vakuum na željenom području stimuliraju tkivo, što pomaže razgraditi membrane masnih stanica i izbaciti njihov sadržaj u međustanični prostor. Višak tekućine izlučuje se iz tijela kroz limfu, krvotok i bubrege. Uz to, tretman LPG uređajem potiče proizvodnju elastina i kolagena, što kožu čini zategnutijom i čvršćom. Uređaj uspješno tretira bedra i struk, ali i laktove, podlaktice i koljena.

Oblog tijela

Iako nisu svi tretmani zamotavanjem tijela namijenjeni gubljenju centimetara, postoje oni kojima je upravo to svrha. Takav tretman naziva se gipsane bermude. Iako naziv tretmana daje zvuk čarobne metode, gipsane bermude temelje se na djelovanju elemenata u tragovima koji tope masne naslage, utječu na izbacivanje toksina i viška slobodnih radikala. Prema iskustvu mnogih žena koje su isprobale ovaj tretman, najprikladniji je za uklanjanje suviška na takozvanim kritičnim mjestima, odnosno s bokova, zadnjice, bedara i trbuha.

Limfna drenaža

Masaža limfne drenaže primjenjuje se u svrhu rješavanja viška kilograma i čišćenja tijela od otrovnih tvari. Ovaj poseban postupak poboljšava mikrocirkulaciju, potiče ili ubrzava metabolizam i limfni sustav te potiče izbacivanje otrovnih tvari iz tijela. Uspješno se koristi u svrhu izbacivanja suvišne tekućine iz tijela, što uzrokuje oticanje nogu, zglobova i bedara. Sve to pridonosi terapijama protiv celulita i drugim manifestacijama pretilosti i debljanja.

Prekomjerna tjelesna težina smeta mnogim ženama i muškarcima, a ponekad je stvarno teško izgubiti na težini. Naporan radni dan, mnogo sati u sjedećem položaju, nedovoljno kretanje i tjelesna aktivnost ... Ništa od toga ne pomaže smršaviti. Za brz i siguran gubitak centimetara odaberite jedan od tretmana za mršavljenje u jednom od mnogih salona i odmah rezervirajte.

Najbolji saloni za Tijelo (Mršavljenje) u cijeloj Hrvatskoj

Treba Vam tijelo (mršavljenje) u cijeloj Hrvatskoj i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep tijelo (mršavljenje). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za tijelo (mršavljenje) u cijeloj Hrvatskoj na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 8 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu mršavljenje?
  Na ovoj strani su izlistani trenutačno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu mršavljenje u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Mogu li rezervirati mršavljenje blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu mršavljenje. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon odabira grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu mršavljenje u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato preporučamo da je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite obaviti, npr. mršavljenje, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga mršavljenje u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno varirati u ovisnosti od kvalitete preparata, aparature, iskustva djelatnika, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu mršavljenje u svim salonima na SrediMe u Hrvatskoj je trenutačno 95,82 € (721,96 kn), idući od najniže cijene od 15 € (113,02 kn), pa sve do 305,26 € (2.299,98 kn). Ukoliko imate neki proračun u koji se morate uklopiti, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu mršavljenje u mom gradu?
  Svi saloni koji trenutačno daju popuste za cijenu usluge mršavljenje u vašem gradu se mogu pronaći tako što izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobit ćete listu salona koji sada nude mršavljenje sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da pronađem slobodne termine za uslugu mršavljenje u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada odaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobiti ćete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno rezerviranje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obvezama i rezervirati direktno na stranici u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga rezervirate termin ili ga posjetite.

* Dvojni prikaz valuta: 1 EUR = 7.53450 kn