Elektrostimulacija mišića u salonima ljepote (4)

Ovo je moderni tretman koji u rekordnom roku garantira gubitak kilograma, smanjenje celulita i oblikovanje tijela. Poboljšavanjem cirkulacije vašeg tijela poboljšava se i izgled vaše kože koja izgleda zategnuto i pomlađeno.

Top 20 salona u cijeloj Hrvatskoj
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Kozmetički salon Cosmoderm & Centar Estetica Zagreb

Cosmoderm & Centar Estetica

Miramarska cesta 34, Zagreb | Kozmetički salon
Instant rezervacije. Posljednji put rezerviran prije 6 sati. Danas radi do 21:00. Sutra radi 10:00 - 21:00.
Elektrostimulacija mišića
26 € (195,90 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Feel Unique Zagreb

Feel Unique

Gospodska 26, Zagreb | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran upravo sada! Danas radi do 20:00. Sutra radi 09:00 - 20:00.
Tretman hidratacije tijela - Lasting sofftness
27 € (203,43 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Studio Fizio Fit Rijeka

Studio Fizio Fit

Miroslava Krleže 3/A, Rijeka | Kozmetički salon
Danas radi do 20:00. Sutra radi 14:00 - 20:00.
Compex
15 € (113,02 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Cosmoderm & Centar Estetica - Đakovo Đakovo

Cosmoderm & Centar Estetica - Đakovo

Ante Starčevića 5, I kat, Đakovo | Kozmetički salon
Danas radi do 21:00. Sutra radi 15:00 - 21:00.
Elektrostimulacija mišića
26 € (195,90 kn)
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonElektrostimulacija mišića - Sve što trebate znati

Elektrostimulacija mišića

Elektrostimulacija mišića vrsta je liječenja koja se često koristi kao fizioterapija i u svrhu rehabilitacije, a u posljednje vrijeme sve uspješnije se koristi u kozmetičkim salonima i toplicama kao tretman za njegu i ljepotu.

Dvije najosnovnije primjene ovog tretmana su za ublažavanje boli i za reedukaciju mišića. Struja se podešava na uređaju u odnosu na potrebe terapije. Elektrode se postavljaju na željena mjesta na tijelu i kroz njih se vrši stimulacija što uzrokuje senzorni ili motorički odgovor.

Uklanja bol

Iako je već opsežno dokazano da elektrostimulacija mišića ublažava bol, još uvijek postoji nekoliko teorija o tome kako se to događa. Jedna od njih je da ova vrsta stimulacije blokira živce koji nam šalju osjećaj boli. Druga teorija podupire stajalište da elektrostimulacija mišića stimulira mozak da proizvodi prirodne tvari koje ublažavaju bol, poput endorfina. Studije podupiru obje teorije.

Funkcija mišića

Ako imate poteškoća s funkcijom kontrakcije određenih mišića, elektrostimulacija vam može pomoći. Ova se terapija koristi za liječenje različitih stanja i bolesti. Mnogi su ljudi ovom terapijom uspješno riješili probleme s pokretljivošću zglobova.

Njega i kozmetički tretmani

Ako ste istraživali na forumu, sigurno znate da je sve više salona i spa centara koji imaju uređaje za elektrostimulaciju mišića, i to s razlogom. Elektrostimulacija mišića oblikuje tijelo, ubrzava gubitak kilograma i smanjuje celulit. Kao i kod svih ostalih elektrostimulacijskih terapija, elektrode se postavljaju na tijelo i kroz njih se emitiraju strujni signali iz uređaja. Potiču mišiće da se skupljaju. Osim što ovu terapiju opušta za vaše mišiće, pomoći će vam da se riješite viška masnih naslaga, celulita i brže dođete do željene težine.

Iskustvo je pokazalo da ovaj tretman, koji uspješno oblikuje vaše tijelo, izuzetno brzo postiže rezultate izbacivanjem nakupljenih otrovnih tvari iz vašeg tijela tijekom procesa. Aparat, tzv. elektromuskularni stimulator, dovodi vaše mišiće u stanje pasivne gimnastike, ubrzavajući tako potrošnju energije i povećavajući aktivnost samih mišića. Ovisno o tome koji se dio tijela liječi, ovaj tretman pomaže postići smanjenje volumena struka, bokova, bedara ... Elektrostimulacija obično traje 30 do 45 minuta, a u salonima se to obično radi u seriji od 10 tretmana.  Bolji rezultati postižu se ponovljenim tretmanima.

Za jače tijelo

Elektromuskularna stimulacija također vam može pomoći da izgradite čvrsto tijelo i postignete željenu figuru. EMS trening novi je način vježbanja gdje se uz pomoć posebnog uređaja vaši mišići stimuliraju električnim impulsima tijekom treninga. Na taj se način inducira kontrakcija mišića, što pridonosi većem učinku vježbanja.

Elektrostimulacija uzrokuje intenzivnu kontrakciju mišića, što je gotovo nemoguće postići tijekom klasičnog treninga. Dvadesetominutni trening tijekom kojeg nema naprezanja na tetive i zglobove, ubrzava metabolizam i sagorijeva kalorije, poboljšava opće stanje tijela, smanjuje bol, povećava tjelesnu izdržljivost, snagu i vitalnost.

Indikacije i kontraindikacije

Terapija elektromuskularnom stimulacijom ima široku primjenu u medicini i u tretmanima njege i ljepote. Najpoznatije su primjene liječenje različitih stanja u fizioterapiji i poticanje pasivnih mišića da ponovno rade, zatim poticanje gubitka masti, smanjenje celulita, uklanjanje toksina, gubitak težine i oblikovanje tijela.

Ovaj tretman nema posebne kontraindikacije i ne biste se trebali podvrgavati ako ste trudni ili ako vam je u tijelo ugrađen medicinski uređaj.

Za najbolje rezultate oblikovanja tijela i postizanja željene tjelesne težine, preporuča se da tijekom niza tretmana elektrostimulacije prilagodite svoju prehranu aktivnostima i uzmete u obzir broj potrošenih kalorija. Da biste bili potpuno zadovoljni i brzo postigli rezultate, možete pojačati učinak dodatnim kardio vježbama. Možete odmah rezervirati tretman, putem interneta na SrediMe i već ste bliže svom cilju.

Najbolji saloni za Tijelo (Elektrostimulacija mišića) u cijeloj Hrvatskoj

Treba Vam tijelo (elektrostimulacija mišića) u cijeloj Hrvatskoj i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep tijelo (elektrostimulacija mišića). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za tijelo (elektrostimulacija mišića) u cijeloj Hrvatskoj na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 4 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu elektrostimulacija mišića?
  Na ovoj strani su izlistani trenutačno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu elektrostimulacija mišića u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Mogu li rezervirati elektrostimulacija mišića blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu elektrostimulacija mišića. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon odabira grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu elektrostimulacija mišića u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato preporučamo da je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite obaviti, npr. elektrostimulacija mišića, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga elektrostimulacija mišića u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno varirati u ovisnosti od kvalitete preparata, aparature, iskustva djelatnika, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu elektrostimulacija mišića u svim salonima na SrediMe u Hrvatskoj je trenutačno 23,50 € (177,06 kn), idući od najniže cijene od 15 € (113,02 kn), pa sve do 27 € (203,43 kn). Ukoliko imate neki proračun u koji se morate uklopiti, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu elektrostimulacija mišića u mom gradu?
  Svi saloni koji trenutačno daju popuste za cijenu usluge elektrostimulacija mišića u vašem gradu se mogu pronaći tako što izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobit ćete listu salona koji sada nude elektrostimulacija mišića sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da pronađem slobodne termine za uslugu elektrostimulacija mišića u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada odaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobiti ćete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno rezerviranje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obvezama i rezervirati direktno na stranici u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga rezervirate termin ili ga posjetite.

Najnovije ocjene i recenzije

10.0 Salon Ljepote Šljokica za uslugu Terapijska masaža donji dio leđa + gluteus
10

Iva, prije 2 godine

Vidi sve

* Dvojni prikaz valuta: 1 EUR = 7.53450 kn