Piling tijela u salonima ljepote u Zagrebu (3)

La Camilla beauty & Nutrition centar

Miroslava Milića 1, Zagreb | Kozmetički salon
Piling nogu
30
Sve usluge...

Šljokica

Ulica Hrvatskog proljeća 40, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično9.8(3)
Voćni piling tijela
100
Coffee tretman tijela - piling kava + maska kava i med
150
Orange tretman tijela - piling orange + maska orange + losion orange
150
Sve usluge...

Studio ljepote Bonita

I. gardijske brigade Tigrovi, Zagreb | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran: prije 2 sati
Piling tijela
100
Piling + njega tijela
160
Piling tijela + masaža
250
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Tijelo (Piling tijela) u Zagrebu

Treba Vam tijelo (piling tijela) u Zagrebu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep tijelo (piling tijela). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za tijelo (piling tijela) u Zagrebu na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za tijelo (piling tijela) u Zagrebu na SrediMe je trenutačno u opsegu cijena od 30 kn do 250 kn, sa prosječnom cijenom od 134,29 kn. Svakako, različiti saloni nude uslugu tijelo (piling tijela) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Piling tijela

Piling tijela jednostavan je, neinvazivan, vrlo učinkovit tretman koji potiče prirodnu regeneraciju površinskog sloja kože. Nakon nje osjećat ćete se ugodno, svježe i opušteno. Piling je neophodan da bi se vaša koža vratila u svoje prirodno stanje i ostala zdrava i njegovana.Što je piling tijela?Piling je jedan od najčešće izvođenih tretmana u toplicama i kozmetičkim salonima. Najčešće se nanosi na lice, ali osim prilagodbe tehnike, primjenjuje se i na određene dijelove tijela ili na cijelo ... Vidi sve