Obrve u kozmetičkim salonima u Splitu (3)

Kozmetički salon IFD Beauty Split

IFD Beauty

Put Meja 14, Split | Kozmetički salon
Fantastično10(1)
Posljednji put rezerviran jučer. Sutra radi 09:00 - 15:00.
Ugradnja trepavica - volumen
60 € (452,07 kn)
Korekcija ugradnje trepavica volumen - do 2 tjedna
20 € (150,69 kn)
Ugradnja klasičnih trepavica - ekstenzije
50 € (376,73 kn)
Sve usluge...
Frizerski salon Ljiljana Split

Ljiljana

Miroslava Krleže 36, Split | Frizerski salon
Sutra radi 08:00 - 15:00. Prima platne kartice.
Bojanje obrva
3 € (22,60 kn)
Probna vjenčana frizura
14 € (105,48 kn)
Sve usluge...
Frizersko kozmetički salon Missy Split

Missy

Slavonska 15, Split | Frizersko kozmetički salon
Fantastično10(2)
Sutra radi 08:00 - 20:00.
Korekcija obrva
5 € (37,67 kn)
Bojanje obrva
6 € (45,21 kn)
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Lice (Obrve) u Splitu

Treba Vam lice (obrve) u Splitu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep lice (obrve). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za lice (obrve) u Splitu na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za lice (obrve) u Splitu na SrediMe je trenutačno u opsegu cijena od 3 € (22,60 kn) do 60 € (452,07 kn), sa prosječnom cijenom od 22,57 € (170,05 kn). Svakako, različiti saloni nude uslugu lice (obrve) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Obrve

Kad žena stekne samopouzdanje, to se odražava i na njezinu ljepotu. Ona postaje još ljepša, zrači! Kako joj samopouzdanje raste, tako ga se i više poštuje - na poslu, kod kuće, na fakultetu i svugdje. Nesigurnost i sumnja polako nestaju i ustupaju mjesto hrabrosti, snazi ​​i sigurnosti. Može raditi što god želi. Njezin život postaje bolji i ljepši.Na španjolskom, žene koriste jednu riječ, arreglarse, kada žele opisati cjelovit aranžman. Pod tim podrazumijevaju da se lijepo odijevaju, oblače lijepe cipele, uređuju nokte i što je najvažnije, kompletno se šminkaju. To nema nikakve veze sa dobom žene, njenom težinom ili bilo čime drugim što bi je sputavalo.Čak i ako odvojimo sva kulturna i psihološka objašnjenja, ne možemo izbjeći biološki imperativ koji ljude neprestano tjera da ističu svoj izgled kako bi bili privlačniji partnerima.Profesionalna šminkaU svakom slučaju, nikada nećete sami postići ideal profesionalne šminke, bez obzira koliko tutorijala i videozapisa pogledali. Profesionalni vizažisti u kozmetičkim salonima imaju puno znanja i iskustva koje neprestano usavršavaju. Slijede svjetske trendove u svom području i uvijek su informirani o novinama. U kozmetičkim salonima u... Vidi sve

* Dvojni prikaz valuta: 1 EUR = 7.53450 kn