Obrve u kozmetičkim salonima u Splitu (3)

IFD Beauty

Put Meja 14, Split | Kozmetički salon
Fantastično10.0(3)
Lash lift
180
Ugradnja trepavica - volumen
420
Brow lift
180
Sve usluge...

Ljiljana

Miroslava Krleže 36, Split | Frizerski salon
Fantastično9.9(3)
Bojanje obrva
20
Probna vjenčana frizura
100
Žensko šišanje + pranje + feniranje - ekstra duga kosa
170
Sve usluge...

Zelena Kućica

Ljudevita Posavskog 14a, Split | Kozmetički salon
Threading + bojanje obrva
70
Bojanje obrva
30
Threading obrva
50
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Lice (Obrve) u Splitu

Treba Vam lice (obrve) u Splitu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep lice (obrve). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za lice (obrve) u Splitu na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za lice (obrve) u Splitu na SrediMe je trenutačno u opsegu cijena od 20 kn do 420 kn, sa prosječnom cijenom od 135,56 kn. Svakako, različiti saloni nude uslugu lice (obrve) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Obrve

Kad žena stekne samopouzdanje, to se odražava i na njezinu ljepotu. Ona postaje još ljepša, zrači! Kako joj samopouzdanje raste, tako ga se i više poštuje - na poslu, kod kuće, na fakultetu i svugdje. Nesigurnost i sumnja polako nestaju i ustupaju mjesto hrabrosti, snazi ​​i sigurnosti. Može raditi što god želi. Njezin život postaje bolji i ljepši.Na španjolskom, žene koriste jednu riječ, arreglarse, kada žele opisati cjelovit aranžman. Pod tim podrazumijevaju da se lijepo odijevaju, oblače ... Vidi sve