Lice u kozmetičkim salonima u Splitu (3)

IFD Beauty

Put Meja 14, Split | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran: jučer
Parafinska kupka za noge
50
Njega stopala
100
Njega stopala + lakiranje
120
Sve usluge...

Zelena Kućica

Ljudevita Posavskog 14a, Split | Kozmetički salon
Threading + bojanje obrva
70
Bojanje obrva
30
Threading obrva
50
Sve usluge...

M&A Art

Poljička cesta 25, Split | Kozmetički salon
Lash lift
180
Brow lift - podizanje + bojanje + botox obrva
200
Ugradnja trepavica - klasične ekstenzije
300
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Lice u Splitu

Treba Vam lice u Splitu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep lice. Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za lice u Splitu na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za lice u Splitu na SrediMe je trenutačno u opsegu cijena od 30 kn do 300 kn, sa prosječnom cijenom od 122,22 kn. Svakako, različiti saloni nude uslugu lice sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Lice

Vaše lice je nešto najdragocjenije što imate. To je ono što vas predstavlja i na šta ljudi pomisle kada pomisle na vas. Ali vaše lice je stalno izloženo štetnom dejstvu vremenskih prilika, izduvnih gasova, zagađenja, isparenja, kemikalija… Zbog toga svoje lice kod kuće njegujete zaštitnim kremama, maskama, sredstvima za zaštitu od sunca. Ali s vremena na vrijeme, svojoj koži lica morate posvetiti malo više njege. Morate otići kod kozmetičara i sebi priuštiti posebni tretman.Tretmani za njegu... Vidi sve

Popularne usluge