Masaža u salonima ljepote u Splitu (4)

Zelena Kućica

Ljudevita Posavskog 14a, Split | Kozmetički salon
Maderoterapija - noge + stražnjica
100
Maderoterapija - noge + stražnjica
120
Maderoterapija - paket od 10 tretmana
1.000
Sve usluge...

Ljiljana

Miroslava Krleže 36, Split | Frizerski salon
Fantastično9.8(1)
Masaža vlasišta
30
Sve usluge...

Natali

Velebitska ul. 125, Split | Frizerski salon
Masaža vlasišta - kratka kosa
30
Masaža vlasišta - poluduga kosa / duga kosa
40
Sve usluge...

MON Salon

Osječka 32 b, Split | Frizerski salon
Masaža vlasišta
30
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Masaža u Splitu

Treba Vam masaža u Splitu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep masaža. Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za masaža u Splitu na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 4 dostupnih salona.
Ponuda usluga za masaža u Splitu na SrediMe je trenutačno u opsegu cijena od 30 kn do 1.000 kn, sa prosječnom cijenom od 192,86 kn. Svakako, različiti saloni nude uslugu masaža sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Masaža

Naporan dan na poslu? Previše stresa i obveza čine da ste kronično napeti? Ponekad vam se čini da ste konstantno umorni i nenaspavani? Svakog dana imate previše obaveza, a premalo vremena? Najgore od svega je što je najmanje vremena koje biste posvetili sebi. Ali znate da morate misliti na sebe!U samoj osnovi, masaža je manipulacija mekim tkivom našeg tijela, kao što su mišići. Na taj način se oni oslobađaju tenzije i bola, a ujedno se popravlja i cirkulacija, odnosno protok krvi. Krajnji re... Vidi sve

Popularne usluge