Muški frizeri u frizerskim salonima u Splitu (3)

Missy

Slavonska 15, Split | Frizerski salon
Fantastično9.9(3)
Posljednji put rezerviran: jučer
Izbrijavanje mašinicom - duga / ekstra duga kosa
50
Muško šišanje - duga / ekstra duga kosa
60
Muško šišanje + pranje kose - duga / ekstra duga kosa
70
Sve usluge...

Ljiljana

Miroslava Krleže 36, Split | Frizerski salon
Fantastično9.9(5)
Muško šišanje + pranje kose
60
Bojanje Inoa uljanim bojama - duga kosa
190
Muško šišanje
50
Sve usluge...

MON Salon

Osječka 32 b, Split | Frizerski salon
Fantastično10.0(2)
Skraćivanje brade
10
Muško šišanje mašinicom
40
Muško šišanje - škarama i mašinicom
50
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Muški frizeri u Splitu

Treba Vam muški frizeri u Splitu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep muški frizeri. Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za muški frizeri u Splitu na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za muški frizeri u Splitu na SrediMe je trenutačno u opsegu cijena od 10 kn do 190 kn, sa prosječnom cijenom od 64,44 kn. Svakako, različiti saloni nude uslugu muški frizeri sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Muški frizeri

Koja je razlika između rezerviranja termina za muškog frizera i zakazivanja termina u brijačnici? Je li uopće važno kad je riječ o brizi za muškarce? Obično su razlika između brijačnica i salona bili profesionalci iza stolice. Kada je u pitanju pravi izbor tko će biti najbolja opcija za šišanje, uzimaju se u obzir mnogi čimbenici, kako bi se izabrao salon za muškarce ili brijač.Brijačnica je mjesto koje muškarci posjećuju da bi ih brijač obrijao ili ošišao. To je tradicionalni zanat za njegu... Vidi sve

Popularne usluge