Depilacija nogu u kozmetičkim salonima u Splitu (3)

IFD Beauty

Put Meja 14, Split | Kozmetički salon
Depilacija cijelih nogu hladnim voskom
22 € (165,76 kn)
Sve usluge...

Zelena Kućica

Ljudevita Posavskog 14a, Split | Kozmetički salon
Fantastično10(1)
Depilacija cijelih nogu hladnim + bikini basic LYCON toplim voskom - za dame
23,89 € (180 kn)
Depilacija cijelih nogu hladnim + bikini hollywood LYCON toplim voskom - za dame
33,18 € (249,99 kn)
Sve usluge...

Missy

Slavonska 15, Split | Frizersko kozmetički salon
Depilacija pola nogu hladnim voskom - za dame
9,50 € (71,58 kn)
Depilacija pola nogu + prepone hladnim voskom - za dame
12 € (90,41 kn)
Depilacija cijelih nogu hladnim voskom - za dame
16 € (120,55 kn)
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Depilacija (Depilacija nogu) u Splitu

Treba Vam depilacija (depilacija nogu) u Splitu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep depilacija (depilacija nogu). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za depilacija (depilacija nogu) u Splitu na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za depilacija (depilacija nogu) u Splitu na SrediMe je trenutačno u opsegu cijena od 9,50 € (71,58 kn) do 33,18 € (249,99 kn), sa prosječnom cijenom od 19,43 € (146,40 kn). Svakako, različiti saloni nude uslugu depilacija (depilacija nogu) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Depilacija nogu

Depilirane noge nisu samo pitanje estetike, već i uvjet za jednak tretman u današnjim modnim trendovima i pitanje održavanja samopouzdanja svakog od vas pojedinačno. Trebale su godine i godine, koje su se doslovno pretvorile u stoljeća, da se žene izbore za svoje pravo na depilaciju nogu. Činjenica je da u prošlosti nije bilo uređaja ili sredstava namijenjenih depilaciji nogu. Žene su se uglavnom snalazile, sve dok nije došlo vrijeme obilja i općeg prihvaćanja.Danas, kada možemo odabrati sredstva, način, uređaje, ali i mjesta na kojima ćemo ići na depilaciju, ponekad svoju mogućnost uzimamo zdravo za gotovo. No, kako god bilo, mogućnosti postoje i bila bi šteta ne iskoristiti ih i ne uživati.Prvi put depilirate noge?Ako ste shvatili i odlučili da je vrijeme da depilirate noge, započnite pravilno. Nikad, ali nikada nemojte koristiti britvu kod kuće. Brijanje nogu samo će ojačati dlake, postat će gušća, jača i vidljivija. Zbog činjenice da ih režete brijanjem, a ne izvlačenjem iz korijena, narast će vrlo brzo - za nekoliko dana. Ovo sigurno nije učinak koji želite.Odlučite se za jednu od metoda koja će vam omogućiti da dugo uživate u glatkoći kože. Takve depilacije ne samo da vam... Vidi sve

* Dvojni prikaz valuta: 1 EUR = 7.53450 kn