Refleksologija u salonima ljepote u Zagrebu (5)

Studio Kairos

Nova cesta 130, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično10(4)
Posljednji put rezerviran prije 59 min! Prima platne kartice.
Refleksologija stopala
20 € (150,69 kn)
Refleksologija ruku
20 € (150,69 kn)
Sve usluge...

Luxury

Podbrežje III. 7 Kajzerica, Zagreb | Studio za masažu
Refleksologija
16 € (120,55 kn)
Sve usluge...

Melanis Studio

Ozaljska ulica 93, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično9.8(2)
Posljednji put rezerviran prije 77 min!
Brazilska maderoterapija nogu, guze, struk,trbuh,ruke i leđa 5 tretmana
125 € (941,81 kn)
Brazilska maderoterapija nogu, guze struk i trbuh 10 tretmana
175 € (1.318,54 kn)
Brazilska maderoterapija nogu, guze, trbuh,struk,ruke i leđa 10 tretmana
230 € (1.732,94 kn)
Sve usluge...

OzonM

Savska cesta 41/16, Zagreb | Kozmetički salon
Refleksoterapija stopala
14,60 € (110 kn)
Sve usluge...

Jean D' Arcel Madical & Beauty Institut

Kaptol ul. 18, Zagreb | Kozmetički salon
Prima platne kartice.
Refleksoterapija stopala
23,89 € (180 kn)
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Masaža (Refleksologija) u Zagrebu

Treba Vam masaža (refleksologija) u Zagrebu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep masaža (refleksologija). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za masaža (refleksologija) u Zagrebu na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 5 dostupnih salona.
Ponuda usluga za masaža (refleksologija) u Zagrebu na SrediMe je trenutačno u opsegu cijena od 14,60 € (110 kn) do 230 € (1.732,94 kn), sa prosječnom cijenom od 78,06 € (588,14 kn). Svakako, različiti saloni nude uslugu masaža (refleksologija) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cijenu.

Refleksologija

Refleksoterapija je vrlo popularna na svim kontinentima, a sa sve većom popularnošću alternativnih metoda liječenja i davanjem važnosti prevenciji, njezin doprinos postaje sve istaknutiji. Najčešće se koristi kao paralelna terapija za stanja poput anksioznosti, astme, raka, kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa, glavobolje, problema s bubrezima, PMS-a, sinusa ... U svojoj osnovi, refleksologija je primjena tehnike uspostavljanja odgovarajućeg pritiska na određene točke i područja stopala, šaka i ušiju. Refleksoterapeuti i masažeri vjeruju da refleksne točke imaju veze s raznim organima u tijelu te da pritiskom na njih povoljno utječu na poboljšanje zdravlja i bolje funkcioniranje tijela u cjelini.Na primjer, refleksoterapija tretira određenu točku na vašem tabanu koja je povezana s mjehurom prema ovom učenju. Određenim pritiskom na njega uklanjaju se zdravstveni problemi povezani s ovim organom i povećava funkcionalnost.Pojava refleksologijeRefleksologija je drevna vještina liječenja i zato je vrlo teško utvrditi njezino podrijetlo i pratiti povijesni razvoj. Činjenica je da su se dostignuća refleksologije uglavnom prenosila usmeno, jer nema mnogo materijalnih i pisanih dokaza ... Vidi sve

Najnovije ocjene i recenzije

10.0 Studio Kairos za uslugu Refleksologija ruku
Vlasnica ugodna i vesela žena u komunikaciji. Njenu refleksoterapiju svakome preporučam, to je nešto čarobno, odmah se opustiš i izađeš potpuno relaksiran i okretniji u cijelom tijelu i definitivno žena ima znanje o tim refleksima da zna općenito preporučiti kako unaprijediti sebe i svoje zdravlje!
Za 45 min 120 kn sasvim povoljna cijena još uz ovakav učinak...❤🤛

Ivana, prije 1 mjesec

Vidi sve
Vidi sve tretmane u Zagrebu
Saloni u Zagrebu - Sve što trebate znatiU lijepoj našoj Hrvatskoj mnogo je lijepih gradova i sela, ali se svakako jedan ističe – naš lijepi beli Zagreb grad. Biser Zagorja, oaza na Savi, prelijepi Zagreb dom je za više od 800 tisuća stanovnika, koji uživaju u prelijepim predijelima građanskog Gradeca i biskupskog Kapitola. Naročito su poznate lijepe Zagrepčanke, djevojke i žene, gospodične i starije gospođe, nadaleko poznate po eleganciji, lijepim manirima i uvijek maksimalno njegovane. Bilo... Više o Zagrebu

* Dvojni prikaz valuta: 1 EUR = 7.53450 kn