Mezoterapija lica u kozmetičkim salonima (9)

Koji je razlog zašto je mezoterapija toliko popularna među mnogim kozmetičkim tretmanima? Zašto sve više dama uvodi ovaj tretman u svoj redoviti raspored ljepote? Koja je tajna ovog kozmetičkog postupka?

Top 20 salona u cijeloj Hrvatskoj
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Kozmetički salon Cosmoderm & Centar Estetica Zagreb

Cosmoderm & Centar Estetica

Miramarska cesta 34, Zagreb | Kozmetički salon
Instant rezervacije. Posljednji put rezerviran prije 7 sati. Sutra radi 10:00 - 21:00.
Podmlađivanje lica laserom - bore / fleke / kapilare
129 € (971,95 kn)
Plasmapen - popunjavanje bora
173 € (1.303,47 kn)
Plasmapen - zatezanje kapaka
226 € (1.702,80 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon La Tua Zagreb

La Tua

Malogorička 42, Zagreb | Kozmetički salon
Sutra radi 10:00 - 20:00. Prima platne kartice.
Microneedling lica
70 € (527,42 kn)
Microneedling lica - paket od 4 tretmana
240 € (1.808,28 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Loops Viškovo

Loops

Marinići 27 b, Viškovo | Kozmetički salon
Sutra radi 08:00 - 20:00.
Virtualna mezoterapija - Mesofiller
67 € (504,81 kn)
Vitaminski test
20 € (150,69 kn)
Sothys Tretman za osjetljivu kožu
27 € (203,43 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon aOra beauty lounge Zagreb

aOra beauty lounge

Trg Petra Preradovića 6 (Centar Cvjetni), Zagreb | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran prije 6 sati. Sutra radi 09:00 - 21:00. Prima platne kartice.
Microneedling lica
99,54 € (749,98 kn)
Cocktail hour
49 € (369,19 kn)
Todda Forever Young
119,45 € (900 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Jean D' Arcel Medical & Beauty Institut Zagreb

Jean D' Arcel Medical & Beauty Institut

Kaptol ul. 18, Zagreb | Kozmetički salon
Sutra radi 13:00 - 21:00. Prima platne kartice.
Microneedling - ožiljci
147 € (1.107,57 kn)
Microneedling - kapilari
147 € (1.107,57 kn)
Kristalna mikrodermoabrazija + ultrazvuk + microneedling - dva tretmana
318,53 € (2.399,96 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon LD Beauty Centar Zagreb

LD Beauty Centar

Ulica Grada Vukovara 3, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično10(3)
Posljednji put rezerviran prije 100 min! Sutra radi 08:00 - 20:00.
Relax masaža tijela - za muškarce
27 € (203,43 kn)
Četvororučna masaža tijela - za dame
35 € (263,71 kn)
Četvororučna masaža tijela - za muškarce
37 € (278,78 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Studio ljepote Bonita Zagreb

Studio ljepote Bonita

I. gardijske brigade Tigrovi, Zagreb | Kozmetički salon
Sutra radi 09:00 - 20:00.
Mezoterapija
15 € (113,02 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Mint Beauty Boutique Zagreb

Mint Beauty Boutique

Petrinjska 29 , Zagreb | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran jučer. Sutra radi 11:00 - 16:00.
Microneedling
-33% 50 € (376,73 kn)
Scars Therapy - UZ čišćenje + Microneedling + LED
85 € (640,43 kn)
BB Glow
-18% 70 € (527,42 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Cosmoderm & Centar Estetica - Đakovo Đakovo

Cosmoderm & Centar Estetica - Đakovo

Ante Starčevića 5, I kat, Đakovo | Kozmetički salon
Sutra radi 15:00 - 21:00.
Plasmapen - uklanjanje fibroma / keratoza
26 € (195,90 kn)
Plasmapen - popunjavanje bora
173 € (1.303,47 kn)
Plasmapen - zatezanje kapaka
226 € (1.702,80 kn)
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonMezoterapija lica - Sve što trebate znati

Mezoterapija lica

Mezoterapija je posljednjih godina postala jedan od najpopularnijih tretmana lica kako u svijetu, tako i kod nas u Hrvatskoj. Ovaj je tretman dobio ime po sloju kože u koji se ubrizgavaju hranjive tvari, mezodermu ili srednjem sloju kože. Tijekom postupka sastojci se ubrizgavaju u kožu iglama ili električnim impulsima.  Na taj se način naša koža opskrbljuje vitaminima (A, B, C, E, K), hijaluronskom kiselinom, mineralima i koenzimima. Svi ti hranjivi sastojci, odnosno aktivni sastojci, potiču cirkulaciju i obnavljanje stanica. Mezoterapija duboko hidratizira, ispravlja naboranu kožu i potiče proizvodnju kolagena i elastina. Kao kozmetički tretman postoji mezoterapija lica, podočnjaka, trbuha, tijela, ali i kose.

Krajnji rezultat tretmana je glatka, mlađa i svjetlija koža.

Kozmetika i medicina

Ova omiljena metoda uljepšavanja kombinira kozmetička i medicinska dostignuća. Uz pomoć mezoterapije možete izgubiti masne naslage te pomladiti i osvježiti kožu na potpuno inovativan način. Uz pomoć minijaturnih igala i koktela hranjivih sastojaka koji se ubrizgavaju potičete kožu da proizvodi više kolagena i elastina te da izgleda mlađe i ljepše.

Maksimalni učinak hranjivih sastojaka postiže se uzimanjem velikog broja malih uboda i velikom koncentracijom ove tvari na ciljnom mjestu. Inače, sastav koktela određuje se pojedinačno u odnosu na potrebe klijenta. Mezoterapija je naizgled jednostavan, ali vrlo učinkovit estetski postupak.

Mezoterapija lica bez igala

Mezoterapija bez igala naziva se elektroporacija. Ovim se tretmanom mogu liječiti brojni problemi s kožom. Uz pomoć posebnog uređaja, aktivne se tvari ubacuju duboko ispod kože, baš kao i u slučaju klasične mezoterapije. Ako se bojite kožnih reakcija na igle, infekcije ili igle općenito, elektroporacija je pravi izbor za vas. Ovim tretmanom možete zaboraviti svoje strahove.

Kada se postupak izvede, uređaj povećava temperaturu kože i otvara pore u koje se ubacuju hranjive tvari. Na taj se način potiče stanična aktivnost i cirkulacija. Uobičajeni sastojci hranjivih koktela su vitamin C i hijaluronska kiselina. Duljina i broj tretmana ovise o individualnim potrebama, ali svakako treba napraviti niz ponavljanja.

Mezoterapija kapaka

Može se primijeniti i lokalno, samo na određene dijelove lica. Kao revolucionarna kozmetička metoda, nanosi se i na područje oko očiju, točnije ispod očiju. Suština postupka ostaje ista. Igle se ubrizgavaju u kožu s koktelom koji sadrži hijaluronsku kiselinu, vitamine, antioksidante i druge aktivne sastojke koji utječu na mikrocirkulaciju. Tretman poboljšava izgled podočnjaka, uklanja plitke bore i smanjuje podočnjake oko očiju. Za najbolje rezultate potrebno je napraviti seriju od 4 do 6 tretmana, u intervalima od tjedan dana.

Boli li tretman mezoterapije?

Mezoterapija je uglavnom bezbolna, iako postoje kokteli koji su bolni i na to ćete biti upozoreni. Ako ste vrlo osjetljivi na bol, vjerojatno će vam ponuditi neku vrstu lokalne anestezije. Primjenjuje se uglavnom u obliku kreme i treba mu desetak minuta da djeluje.

Igle kojima se izvodi tretman tanke su i kratke te čine dvije vrste šavova: površinske i nešto dublje. Kao što iskustva kažu, a suprotno logici, ona dublja su manje bolna. Postupak traje desetak minuta do sat vremena, ovisno o potrebama, ali području koje treba tretirati.

Mezoterapija također daje izvrsne rezultate u kombinaciji s drugim tretmanima, prvenstveno botoxom, laserskim tretmanima ili glikolnim pilingom lica.

Odaberite svoj idealan tretman i rezervirajte termin u salonu ili estetskom centru već danas u SrediMe.

Najbolji saloni za Lice (Mezoterapija lica) u cijeloj Hrvatskoj

Treba Vam lice (mezoterapija lica) u cijeloj Hrvatskoj i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep lice (mezoterapija lica). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za lice (mezoterapija lica) u cijeloj Hrvatskoj na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 9 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu mezoterapija lica?
  Na ovoj strani su izlistani trenutačno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu mezoterapija lica u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Mogu li rezervirati mezoterapija lica blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu mezoterapija lica. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon odabira grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu mezoterapija lica u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato preporučamo da je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite obaviti, npr. mezoterapija lica, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga mezoterapija lica u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno varirati u ovisnosti od kvalitete preparata, aparature, iskustva djelatnika, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu mezoterapija lica u svim salonima na SrediMe u Hrvatskoj je trenutačno 107,36 € (808,90 kn), idući od najniže cijene od 15 € (113,02 kn), pa sve do 318,53 € (2.399,96 kn). Ukoliko imate neki proračun u koji se morate uklopiti, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu mezoterapija lica u mom gradu?
  Svi saloni koji trenutačno daju popuste za cijenu usluge mezoterapija lica u vašem gradu se mogu pronaći tako što izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobit ćete listu salona koji sada nude mezoterapija lica sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da pronađem slobodne termine za uslugu mezoterapija lica u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada odaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobiti ćete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno rezerviranje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obvezama i rezervirati direktno na stranici u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga rezervirate termin ili ga posjetite.

Najnovije ocjene i recenzije

10.0 LD Beauty Centar za uslugu Microneedling lice
Izrazito ljubazna djevojka, sa vrhunskom uslugom. Svakako cu ponoviti tretman i probati i druge ponude.

Barbara, prije 1 godinu

Vidi sve

LookBook Slike direktno iz salona


* Dvojni prikaz valuta: 1 EUR = 7.53450 kn