Hijaluronski tretmani lica u kozmetičkim salonima (4)

U svijetu kozmetičkih proizvoda trendovi neprestano dolaze i odlaze, a ako smo u pravu, mnogi od njih se nisu ni morali pojaviti. Hijaluronska kiselina nije jedan od takvih fenomena. Zapravo, upravo suprotno!

Top 20 salona u cijeloj Hrvatskoj
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Kozmetički salon Beauty Studio Malèna Rijeka

Beauty Studio Malèna

Franje Čandeka 23, TC Andrea, Rijeka | Kozmetički salon
Fantastično9.7(63)
Posljednji put rezerviran prije 2 sati. Danas radi do 20:00. Sutra radi 08:30 - 20:00.
Tretman lica specijalizirani (UZV/Galvanizacija/Vakum/Dijamantna mikrodermoabrazija)
60 € (452,07 kn)
Tretman lica PURE GOLD (Anti age, +45 god.)
40 € (301,38 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Urban spa Zagreb

Urban spa

Trebež 18 , Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično9.9(16)
Posljednji put rezerviran prije 72 min! Danas radi do 21:00. Sutra radi 09:00 - 21:00. Prima platne kartice.
Tretman lica kiselinama
23 € (173,29 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Melanis Studio Zagreb

Melanis Studio

Ozaljska ulica 93, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično9.5(182)
Posljednji put rezerviran prije 56 min! Danas radi do 20:00. Sutra radi 08:00 - 16:00.
Dijamantna microdermoabrazija i sprey injektorom sa ampulom hijalurona
31 € (233,57 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Salon Ljepote Šljokica Zagreb

Salon Ljepote Šljokica

Ulica hrvatskog proljeća 40, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično9.9(27)
Posljednji put rezerviran jučer. Sutra radi 08:00 - 17:00.
Fresh lice
26 € (195,90 kn)
Čiščenje lica - osnovno
30 € (226,04 kn)
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonHijaluronski tretmani lica - Sve što trebate znati

Hijaluronski tretmani lica

Hijaluronska kiselina jedan je od izuzetno moćnih kozmetičkih sastojaka, s vrlo izraženim umirujućim, hidratantnim i antioksidativnim svojstvima. Pogodan je za sve tipove kože, pa čak i za one koji imaju problema s rozacejom ili ekcemom.

Jednostavno rečeno, hijaluronska kiselina ima vrlo snažna pomlađujuća svojstva i može se reći da je broj jedan kada je u pitanju hidratacija kože, čak i u slučaju vrlo masne ili osjetljive kože.

Hijaluronske velesile

Vjerojatno se pitate što je to što hijaluron čini superzvijezdom. Na prvom mjestu, koža normalno sadrži hijaluronsku kiselinu. Stoga ne uzrokuje alergijske reakcije, a rezultati primjene vrlo su vidljivi. Hijaluronska kiselina u svakom pogledu čini kožu stabilnom, zaštićenom i neprestano se obnavlja. Njegova snaga leži u sposobnosti i sposobnosti zadržavanja vlažnosti kože. Samo jedan gram hijaluronske kiseline može primiti do 6 litara vode!

Te su osobine izuzetno važne kada vaša koža počne stariti. Jedna od sposobnosti mlade kože dobra je snaga zadržavanja vlage. Ali kako godine prolaze polako gubi tu moć. Vaša koža više ne izgleda obješeno, zategnuto i sjajno. Tada na scenu stupa hijaluronska kiselina kao kozmetika.

Prema iskustvu hrvatskih i svjetskih kozmetičara i ostalih zaposlenika u salonima i estetskim klinikama, hijaluronski tretman jedan je od najtraženijih estetskih zahvata. Zahvaljujući svojoj učinkovitosti, bore se mogu ukloniti u samo deset minuta, a učinak je vidljiv odmah, što ga čini izvrsnom alternativom estetskoj kirurgiji. Hijaluron je postupak protiv starenja za uklanjanje bora, konturiranje lica i pomlađivanje vrata, jer osim trenutnog učinka uklanjanja bora, zbog svoje sposobnosti vezivanja molekula vode, koži vraća elastičnost, hidrataciju i mladenačku svježinu lica i vrata. Postupak je brz i lagan, a sam tretman traje 15 do 30 minuta.

Hijaluronska dermalna punila

Kožni fileri mogu vas pomladiti brže, učinkovitije i lakše od mnogih tretmana koje ste već isprobali. Kao što pokazuje iskustvo, za nekoliko dana nestat će linije i udubljenja na koži koja vas toliko izluđuju ... A što je najbolje, rezultati će biti vidljivi barem četiri mjeseca, a mogu trajati i duže od godinu dana.

Najpopularnija dermalna punila i dalje su punila hijaluronske kiseline. Postoji nekoliko vrsta ovih punila i svi oni daju slične učinke s malim varijacijama u rezultatu. Sastav hijaluronske kiseline koji se nalazi u hijaluronskim punilima vrlo je sličan onome koji se nalazi u našem tijelu, što ovaj tretman čini potpuno sigurnim.

Što se tiče trajanja učinka ovih punila, ona mogu biti vidljiva vrlo dugo. Lice će vam biti zategnuto i pomlađeno mjesecima, a u nekim slučajevima i dulje od dvije godine. Neka su istraživanja pokazala da ponovljene injekcije mogu potaknuti dodatnu prirodnu proizvodnju kolagena, što pojačava učinak tretmana, a vaše će se bore dodatno izravnati. Također, prema nekim iskustvima, svaka sljedeća upotreba punila zahtijeva manju količinu za isti učinak.

Primjena u medicini

U strukturi ljudskog tijela hijaluronske kiseline ima najviše u očima i zglobovima. Stoga se hijaluronska kiselina koristi kao pripravak tijekom nekih operacija oka, poput uklanjanja mrene. Također se koristi kao terapija za razne bolesti uzrokovane artritisom ili osteoporozom. Također se sve više koristi u liječenju rana ili opeklina.


Sad kad znate sve o hijaluronskoj kiselini kao apsolutnom superheroju estetskih tretmana, vjerojatno ste zaprepašteni. Moguće je da ste se i sami uvjerili u dobar učinak ako ste isprobali neku od mnogih hijaluronskih krema koje postoje na tržištu. Ako vam se svidio ovaj efekt, samo zamislite kako ćete biti oduševljeni nakon kozmetičkog tretmana! Pravo je vrijeme da na SrediMe potražite tretmane hijaluronskom kiselinom i zakažete uljepšavanje.

Najbolji saloni za Lice (Hijaluronski tretmani lica) u cijeloj Hrvatskoj

Treba Vam lice (hijaluronski tretmani lica) u cijeloj Hrvatskoj i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep lice (hijaluronski tretmani lica). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za lice (hijaluronski tretmani lica) u cijeloj Hrvatskoj na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 4 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu hijaluronski tretmani lica?
  Na ovoj strani su izlistani trenutačno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu hijaluronski tretmani lica u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Mogu li rezervirati hijaluronski tretmani lica blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu hijaluronski tretmani lica. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon odabira grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu hijaluronski tretmani lica u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato preporučamo da je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite obaviti, npr. hijaluronski tretmani lica, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga hijaluronski tretmani lica u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno varirati u ovisnosti od kvalitete preparata, aparature, iskustva djelatnika, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu hijaluronski tretmani lica u svim salonima na SrediMe u Hrvatskoj je trenutačno 35 € (263,71 kn), idući od najniže cijene od 23 € (173,29 kn), pa sve do 60 € (452,07 kn). Ukoliko imate neki proračun u koji se morate uklopiti, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu hijaluronski tretmani lica u mom gradu?
  Svi saloni koji trenutačno daju popuste za cijenu usluge hijaluronski tretmani lica u vašem gradu se mogu pronaći tako što izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobit ćete listu salona koji sada nude hijaluronski tretmani lica sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da pronađem slobodne termine za uslugu hijaluronski tretmani lica u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada odaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobiti ćete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno rezerviranje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obvezama i rezervirati direktno na stranici u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga rezervirate termin ili ga posjetite.

* Dvojni prikaz valuta: 1 EUR = 7.53450 kn