Dermaroler i dermapen u kozmetičkim salonima (5)

Želite postići svjež i blistav izgled kože, ali ne želite kemijske i laserske tretmane pilinga. Ne znate kakav bi to mogao biti tretman, gdje ga naručiti, kupiti, koliko košta i kakva su iskustva? Pročitajte ovdje.

Top 20 salona u cijeloj Hrvatskoj
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Kozmetički salon Beauty Studio Malèna Rijeka

Beauty Studio Malèna

Franje Čandeka 23, TC Andrea, Rijeka | Kozmetički salon
Fantastično9.7(63)
Posljednji put rezerviran prije 40 min! Sutra radi 08:30 - 20:00.
Dermaroller - paket od 5 tretmana (1 tretman / 1h)
335 € (2.524,06 kn)
Dermaroller - paket od 5 tretmana (1 tretman / 1h)
335 € (2.524,06 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Beauty Centar Miss Zagreb

Beauty Centar Miss

Trakošćanska 10, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično9.9(21)
Posljednji put rezerviran prije 40 min! Sutra radi 08:00 - 20:00. Prima platne kartice.
Dermapen lica + vrat + dekolte
130 € (979,49 kn)
Dermapen lica + vrat - paket od 5 tretmana + 1 gratis
600 € (4.520,70 kn)
Dermapen lica + vrat + dekolte - paket od 5 tretmana + 1 gratis
650 € (4.897,43 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Studio ljepote Bonita Zagreb

Studio ljepote Bonita

I. gardijske brigade Tigrovi, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično9.7(6)
Sutra radi 09:00 - 20:00.
Mezoterapija dermarolerom
40 € (301,38 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon La Camilla beauty bar 2 Zagreb

La Camilla beauty bar 2

Vladimira Ruždjaka 19, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično9.4(16)
Danas radi do 21:00. Sutra radi 09:00 - 21:00.
Dermapen
70 € (527,42 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon La Camilla beauty bar 1 Zagreb

La Camilla beauty bar 1

Ante Mike Tripala 2, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično9.8(15)
Danas radi do 21:00. Sutra radi 09:00 - 21:00.
Dermapen
70 € (527,42 kn)
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonDermaroler i dermapen - Sve što trebate znati

Dermaroler i dermapen

Sve popularniji tretmani dermarollera i dermapena sada su dostupni u gotovo svim kozmetičkim salonima. Izvode se uz pomoć posebnih kozmetičkih uređaja stvorenih isključivo za potrebe ovog postupka. Ova kozmetika s titanovim iglama prodire u vašu kožu i tako stvara tisuće mikrotočaka, što stimulira prirodne procese u koži, a koža se na taj način obnavlja i pomlađuje.

Za ljepši izgled kože

Tretmani dermarollera i dermapena čine teksturu kože ljepšom i atraktivnijom, glatke bore i smanjuju pore. Ovaj je tretman pogodan za sve tipove kože i gotovo sve probleme, osim što ga treba izbjegavati kada imate aktivne akne.

Tretmane izvode medicinski obučeni kozmetičari čije iskustvo doprinosi postizanju rezultata. Značajno poboljšanje izgleda kože primjećuje se unutar dva do četiri tjedna od prvog tretmana. Za optimalne rezultate preporučuje se ponoviti tretman tri puta s razmakom od četiri do šest tjedana.

Nakon dermalnog tretmana

Nakon tretmana vaša će koža izgledati kao da ste opečena, slično onoj nakon kemijskog pilinga. Ali ne brinite. Budući da ovo nije posebno agresivan tretman, crvenilo će nestati u roku od 24 sata i uskoro ćete vidjeti stvarne rezultate korisnog postupka. Vidjet ćete rezultate u poboljšanoj teksturi kože, zatvaranju velikih pora, uklanjanju ožiljaka od akni i smanjenju bora.

Mezoterapija dermarolerom

Dermaroller liječi razne estetske probleme koji vam mogu smetati. Brzo je postala vrlo popularna u svijetu kozmetičkih usluga zbog izvanrednih rezultata koje postiže. Mezoterapija Dermaroller provodi se tako da se ovaj valjak prebaci preko lica i titanijevim iglama stvori mikrotočke kroz koje njegujući kozmetički pripravci lakše prodiru u vašu kožu. Ovako tretirana koža potiče se da proizvodi više kolagena i elastina, što sveukupno pridonosi poboljšanju izgleda kože. Na taj se način lako možete riješiti sitnih bora, ali i ublažiti one izraženije.

Mezoterapija Dermapen

Dermapen je uređaj koji na svom kraju ima sterilni nastavak s vrlo tankim i oštrim iglama. Potiču kožu da poboljša svoje prirodne procese, tj. Stvara više kolagena i elastina. Kroz otvorene kanale u koži omogućen je bolji ulazak i učinak vitaminskih pripravaka koji se koriste u liječenju. Četiri do šest takvih tretmana obično se izvode u razmacima od dva do šest tjedana.

Liječenje ožiljaka i strija

Iako se čini zastrašujućim kad mislite da liječenje uključuje iglene uređaje, ti su tretmani gotovo bezbolni. Na taj se način mogu liječiti gotovo svi estetski problemi, uključujući strije i ožiljke. S takvim problemima rezultati su vidljivi već nakon tri do četiri tretmana. Ožiljci postupno blijede i nestaju, a vaša koža postaje ljepša i mlađa.

Uradi sam? Ne!

Sigurni smo da ste imali priliku čuti barem jednu jezivu priču o pokušaju izvođenja ovog tretmana kod kuće. Izgleda otprilike ovako: prevrćete uređaj preko lica, vrišteći na svaki ubod, ne znajući radite li to na pravi način. Jesam li dobro očistila lice? Prodiru li igle dovoljno duboko? Što trebam učiniti zbog krvarenja? Je li ova reakcija normalna? Što trebam staviti na lice nakon tretmana? Sve te sumnje i pitanja prolaze vam glavom nakon svakog pokreta.

Iako postoje uređaji za kućnu upotrebu, zbog svega navedenog, najbolje je zakazati tretman u kozmetičkom salonu ili estetskoj klinici i prepustiti ga iskusnim profesionalcima. Oni će točno znati kako i na koji način postići maksimalan učinak.

Na SrediMe saznajte koji kozmetički saloni i estetski centri nude usluge tretmana dermarollerom i dermapenom, kao i cijene tretmana. Odaberite i rezervirajte svoj termin. Radujte se novom, svježem izgledu!

Najbolji saloni za Lice (Dermaroler i dermapen) u cijeloj Hrvatskoj

Treba Vam lice (dermaroler i dermapen) u cijeloj Hrvatskoj i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep lice (dermaroler i dermapen). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za lice (dermaroler i dermapen) u cijeloj Hrvatskoj na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 5 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu dermaroler i dermapen?
  Na ovoj strani su izlistani trenutačno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu dermaroler i dermapen u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Mogu li rezervirati dermaroler i dermapen blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu dermaroler i dermapen. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon odabira grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu dermaroler i dermapen u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato preporučamo da je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite obaviti, npr. dermaroler i dermapen, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga dermaroler i dermapen u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno varirati u ovisnosti od kvalitete preparata, aparature, iskustva djelatnika, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu dermaroler i dermapen u svim salonima na SrediMe u Hrvatskoj je trenutačno 278,75 € (2.100,24 kn), idući od najniže cijene od 40 € (301,38 kn), pa sve do 650 € (4.897,43 kn). Ukoliko imate neki proračun u koji se morate uklopiti, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu dermaroler i dermapen u mom gradu?
  Svi saloni koji trenutačno daju popuste za cijenu usluge dermaroler i dermapen u vašem gradu se mogu pronaći tako što izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobit ćete listu salona koji sada nude dermaroler i dermapen sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da pronađem slobodne termine za uslugu dermaroler i dermapen u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada odaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobiti ćete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno rezerviranje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obvezama i rezervirati direktno na stranici u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga rezervirate termin ili ga posjetite.

* Dvojni prikaz valuta: 1 EUR = 7.53450 kn