Šišanje u frizerskim salonima (4)

Ako trebate promjenu u životu, počnite s kosom! Ošišajte se korak po korak, skratite šiške, isprobajte ultra moderan cut ili neku drugu trendi frizuru. Uz savjete tima profesionalaca bit ćete sigurni da ste pravilno odabrali.

Top 20 salona u cijeloj Hrvatskoj
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Frizersko kozmetički salon Iva Beauty Zagreb

Iva Beauty

Ante Topića Mimare 11a, Zagreb | Frizersko kozmetički salon
Fantastično10(3)
Posljednji put rezerviran prije 6 sati. Sutra radi 12:00 - 19:00.
Šišanje šiški
3,98 € (29,99 kn)
Šišanje KOSE kratka-poluduga
13,73 € (103,45 kn)
Sve usluge...
Frizerski salon Ljiljana Split

Ljiljana

Miroslava Krleže 36, Split | Frizerski salon
Sutra radi 13:00 - 20:00. Prima platne kartice.
Šišanje franzeta
1,50 € (11,30 kn)
Sušenje + modeliranje kose
3 € (22,60 kn)
Sve usluge...
Frizerski salon Mirella Zagreb

Mirella

Horvaćanska cesta 166, Zagreb | Frizerski salon
Posljednji put rezerviran prije 105 min! Danas radi do 20:00. Sutra radi 09:00 - 20:00.
Šišanje šiški
3 € (22,60 kn)
Sve usluge...
Frizersko kozmetički salon Studio Fenn Oroslavje

Studio Fenn

Milana Prpića 44, Oroslavje | Frizersko kozmetički salon
Danas radi do 20:00. Sutra radi 09:00 - 20:00. Prima platne kartice.
Šišanje šiški
3,98 € (29,99 kn)
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonŠišanje - Sve što trebate znati

Šišanje

Vaša frizura - kruna koju uvijek nosite

Svi će se složiti da je lijepa, njegovana kosa najljepši ukras žene, no kako bi izgledala sjajno, potrebno je odabrati pravu frizuru. Tu na scenu stupaju iskusni frizeri koji su zahvaljujući svom bogatom iskustvu, uz pomoć škara i češljeva, sposobni ošišati i oblikovati kosu na pravi način, bez obzira na njezinu duljinu, gustoću, teksturu i kvalitetu kose.

Kome koristi kratka kosa?

Iako se mnoge kratke frizure smatraju muškim, kratka kosa može izgledati vrlo elegantno i sofisticirano. Ako imate vrlo rijetku i tanku kosu, kratka frizura može pružiti potreban volumen. Moderne kratke frizure, poput takozvane pixie frizure i kratke stranice ili boba, omiljeni su odabir mnogih poznatih dama iz svijeta estrade jer ističu konture lica. Vrlo kratka kosa najprikladnija je za žene s ovalnim licem, dok bi žene s duguljastim licem trebale birati frizure do brade, ispuhane tako da stvaraju nježne valove.

Moderne frizure za poludugu kosu

Kosa do ramena apsolutni je hit već nekoliko sezona. Kosa srednje duljine izgledat će sjajno ako je ošišate na stranicu ili dugi bob, poznat i kao "režanj". Lob je jedna od najzahvalnijih frizura, koju je jednostavno održavati, izvrsna je za gotovo sve tipove kose pogodne za sve tipove lica, od uskih do širokih. Asimetrične frizure, s pramenovima nejednake duljine, rezervirane za hrabrije pripadnice nježnijeg spola.

Šišanje ravno vs. Stepenasto šišanje

Ako je vaša duga kosa manje gustoće ili je kosa tanka i lako se lomi, idealno rješenje je ravna frizura - ova frizura dat će vam gustoću kose na vrhovima, lakše ćete je oblikovati, ali vrhovi će se manje lomiti često. Korak po korak šišanje idealna je za sve žene koje puste kosu, a dodatna prednost je što ova frizura savršeno uokviruje i naglašava vaše lice.

Šiške odaberite prema obliku lica

Ako niste spremni na drastičnu promjenu duljine kose, a ipak želite na neki način osvježiti svoju frizuru, predlažemo da ošišate šiške, ali pri odabiru vrste šiški vodite računa i o obliku lica. Za dame četvrtastog lica idealne su ravne šiške ili stepenaste šiške u stranu, za dame okruglog lica "rezervirane" su nježno zaobljene, ali pune šiške, dok bi žene u obliku srca trebale šiške odabrati u stranu.

Najbolji saloni za Friziranje (Šišanje) u cijeloj Hrvatskoj

Treba Vam friziranje (šišanje) u cijeloj Hrvatskoj i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep friziranje (šišanje). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za friziranje (šišanje) u cijeloj Hrvatskoj na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 4 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu šišanje?
  Na ovoj strani su izlistani trenutačno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu šišanje u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Mogu li rezervirati šišanje blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu šišanje. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon odabira grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu šišanje u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato preporučamo da je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite obaviti, npr. šišanje, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga šišanje u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno varirati u ovisnosti od kvalitete preparata, aparature, iskustva djelatnika, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu šišanje u svim salonima na SrediMe u Hrvatskoj je trenutačno 4,87 € (36,69 kn), idući od najniže cijene od 1,50 € (11,30 kn), pa sve do 13,73 € (103,45 kn). Ukoliko imate neki proračun u koji se morate uklopiti, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu šišanje u mom gradu?
  Svi saloni koji trenutačno daju popuste za cijenu usluge šišanje u vašem gradu se mogu pronaći tako što izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobit ćete listu salona koji sada nude šišanje sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da pronađem slobodne termine za uslugu šišanje u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada odaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobiti ćete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno rezerviranje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obvezama i rezervirati direktno na stranici u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga rezervirate termin ili ga posjetite.

* Dvojni prikaz valuta: 1 EUR = 7.53450 kn