Nadogradnja kose u frizerskim salonima (4)

Želite dugu bujnu kosu, ali ne želite čekati mjesecima da naraste do željene duljine? Posjetite neke od salona iz naše ponude koji nude usluge nadogradnje kose različitim tehnikama, poput čvorova, mikro-prstena, keratinskih i ekstenzija.

Top 20 salona u cijeloj Hrvatskoj
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Frizerski salon Ljiljana Split

Ljiljana

Miroslava Krleže 36, Split | Frizerski salon
Fantastično9.9(26)
Posljednji put rezerviran jučer. Danas radi 08:00 - 13:00. Sutra ne radi. Prima platne kartice.
Skidanje ekstenzija
1 € (7,53 kn)
Ugradnja ekstenzija
4 € (30,14 kn)
Sve usluge...
Frizersko kozmetički salon Missy Split

Missy

Slavonska 15, Split | Frizersko kozmetički salon
Odlično8.9(39)
Posljednji put rezerviran jučer. Danas radi 09:00 - 14:00. Sutra ne radi.
Franzete - kratka kosa
4 € (30,14 kn)
Franzete - poluduga kosa
4 € (30,14 kn)
Franzete - duga kosa
5 € (37,67 kn)
Sve usluge...
Frizerski salon Timea Crikvenica

Timea

Klanfari 7B, Crikvenica | Frizerski salon
Fantastično10.0(3)
Danas radi 08:00 - 13:00. Sutra ne radi.
Skidanje ekstenzija - po pramenu
0,60 € (4,52 kn)
Ugradnja ekstenzija - po pramenu
3,80 € (28,63 kn)
Sve usluge...
Frizersko kozmetički salon Blondy Zagreb

Blondy

Novačka 62a, Zagreb | Frizersko kozmetički salon
Fantastično10.0(7)
Danas radi 08:00 - 14:00. Sutra ne radi.
Ugradnja ekstenzija - 1 komad
5 € (37,67 kn)
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNadogradnja kose - Sve što trebate znati

Nadogradnja kose

Duga kosa oduvijek je bila simbol zdravlja, ženstvenosti, plodnosti, snage i mladosti. Kroz povijest su se trendovi mijenjali, ali duga, zdrava kosa uvijek je uspjela ostati na vrhu. Kako ponekad nije lako doseći duljinu i gustoću koju stvarno želimo, nije grijeh obratiti se profesionalcima koji se bave nadogradnjom kose.

Umeci za kosu tijekom povijesti

Vjerovali ili ne, nadogradnja kose nije nasljeđe modernog društva. Ljudi su se koristili raznim metodama za produljenje kose u ranom razdoblju starog Egipta. I da, baš kao što pretpostavljate, jedina svrha toga bilo je uljepšavanje. Iako u to vrijeme nije bilo mikro-prstenova, kopči ili keratina, ipak su uspjeli. Sredinom dvadesetog stoljeća suvremena nadogradnja kose postala je izuzetno popularna, a paralelno su se razvijale inovacije i dostupnost materijala i sredstava.

Mnoge poznate osobe danas nose nadograđenu kosu, a neke od njih su Angelina Jolie, Danny Minogue, Kim Kardashian ...

Nadogradnja isječka

Ova metoda je jedna od najpraktičnijih, kako kod nas, tako i u svijetu. U narodu se naziva i doživotnom nadogradnjom. Zbog svoje praktičnosti, jednostavnosti održavanja i brzine instalacije ili uklanjanja, nadogradnja s kopčama pravi je hit već dugi niz godina! Postupak instalacije je jednostavan i traje samo nekoliko minuta. Isječci koji su ušiveni za kosu pod stresom, rade na principu klik-klak. U zatvorenom položaju, kada su pričvršćeni za vašu kosu, praktički ih je nemoguće otkinuti i oni pridonose osjećaju sigurnosti nositelja.

Štipaljke se vrlo lako postavljaju na kosu i lako se montiraju. U bilo kojem trenutku možete odabrati želite li dugu ili kratku kosu. Prednost ove metode je u tome što produženu kosu ne morate pratiti istovremeno s vlastitom, što pridonosi kvaliteti održavanja.

Kosa na kosi

Inovativna, nova metoda, koja se popularno naziva i nevidljiva nadogradnja, uključuje upotrebu isključivo prirodne kose. Zbog prirode metode vezivanje kose za kosu ostavlja dojam prianjanja na kosu. Za lijepljenje se koristi specijalni medicinski dermatološki testirani regenerator za kosu na prirodnoj osnovi. Prednost ove metode je što se šiške, pa čak i kratka kosa mogu nadograditi.

Keratin

Izvrsni vizualni efekt postiže se nadogradnjom kose keratinom. Uz minimalne korekcije, granice između vaše kose i nadogradnje bit će gotovo neprimjetne. Pramen kose koji je u korijenu sjedinjen keratinskom granulom zalijepi se za pramen vaše kose slične debljine, ali ne bliže od 1,5 cm od tjemena.

Povećanje keratina nakon nekog vremena zahtijeva korekciju, ovisno o brzini rasta vaše kose. Proces nadogradnje keratinom traje od 2 sata i više.

Svakako treba obratiti pažnju na kvalitetu keratina, jer on mora biti stabilan i otporan na vanjske utjecaje, posebno na toplinu. Sigurno ne biste željeli da vam jedno feniranje ili boravak na plaži unište novu frizuru. Zato nadogradnju uvijek radite u profesionalnim frizerskim salonima.

Perle

Nadogradnja kuglica također se izvodi uz pomoć keratina, osim što se u ovom slučaju pramenovi ne lijepe za kosu, već se lijepe za kuglice, kroz koje se kukicama kukica izvlače pramenovi vaše kose. Postoji nekoliko vrsta kuglica, čak i one s unutarnje strane presvučene silikonom, što sigurno utječe na bolju trajnost.

Mikro prstenovi

Tehnika nadogradnje mikroprstena izvodi se uz pomoć malih plastičnih prstenova. Pričvršćuju niti za nadogradnju na odabrani pramen prirodne kose koja raste iz korijena. Ova metoda nema negativnih učinaka na vašu kosu. Najvažnije je da je opterećenje brava proporcionalno.

Postupak traje oko tri do četiri sata. Uključeno je i vrijeme frizure. To se postiže tako što se pramen kose nadogradi i pramen vaše kose provuče kroz mali prsten, a zatim se prsten zategne posebnim kliještima.

Tehnika produženja trake

Ova metoda uključuje lijepljenje kose postavljanjem pramena silikonskom trakom na korijen kose, tako da je ljepljivi dio silikonske vrpce okrenut prema gore da bi preko njega zalijepio proporcionalni pramen kose. Silikon je pričvršćen glačalom za kosu.

Trake su obično široke 4 cm, ali se mogu rezati škarama na različitu širinu.

Ova tehnika nadogradnje kose naziva se i sendvič tehnikom.

Šivanje kose

Ova je metoda vrlo popularna kod djevojaka koje nemaju puno strpljenja i žele da postupak nadogradnje bude što kraći. Naime, ova metoda je brza, jednako kvalitetna i pouzdana. Sam postupak izvodi se tkanjem riblje kosti na zatiljnom dijelu glave, u visini vrha uha, do visine drugog vrha uha. Protresena kosa prišiva se na riblja kost posebnim, sintetičkim i elastičnim koncem. Konac nikada ne smije biti pamuk, jer se nakon pranja kose teško suši, što može dovesti do truljenja i propadanja.

Prirodna ili umjetna, sintetička kosa koristi se kao materijal za nadogradnju. Prirodna kosa koja se nadograđuje uglavnom dolazi iz Azije.

Najbolji saloni za Friziranje (Nadogradnja kose) u cijeloj Hrvatskoj

Treba Vam friziranje (nadogradnja kose) u cijeloj Hrvatskoj i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep friziranje (nadogradnja kose). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za friziranje (nadogradnja kose) u cijeloj Hrvatskoj na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 4 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu nadogradnja kose?
  Na ovoj strani su izlistani trenutačno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu nadogradnja kose u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Mogu li rezervirati nadogradnja kose blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu nadogradnja kose. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon odabira grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu nadogradnja kose u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato preporučamo da je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite obaviti, npr. nadogradnja kose, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga nadogradnja kose u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno varirati u ovisnosti od kvalitete preparata, aparature, iskustva djelatnika, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu nadogradnja kose u svim salonima na SrediMe u Hrvatskoj je trenutačno 3,43 € (25,84 kn), idući od najniže cijene od 0,60 € (4,52 kn), pa sve do 5 € (37,67 kn). Ukoliko imate neki proračun u koji se morate uklopiti, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu nadogradnja kose u mom gradu?
  Svi saloni koji trenutačno daju popuste za cijenu usluge nadogradnja kose u vašem gradu se mogu pronaći tako što izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobit ćete listu salona koji sada nude nadogradnja kose sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da pronađem slobodne termine za uslugu nadogradnja kose u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada odaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobiti ćete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno rezerviranje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obvezama i rezervirati direktno na stranici u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga rezervirate termin ili ga posjetite.

LookBook Slike direktno iz salona


* Dvojni prikaz valuta: 1 EUR = 7.53450 kn