Muško šišanje u frizerskim salonima (13)

Danas muškarci pridaju mnogo veću važnost svojoj frizuri nego prije. Bez obzira jeste li spremni eksperimentirati i isprobati moderne frizure ili više volite klasičan izgled, rezervirajte svoj termin za šišanje u nekom od salona iz naše ponude - oduševit ćete se rezultatima!

Top 20 salona u cijeloj Hrvatskoj
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Mirella

Horvaćanska cesta 166, Zagreb | Frizerski salon
Fantastično10.0(10)
Posljednji put rezerviran: danas
Muško šišanje - kratka kosa
60
Muško šišanje - duga kosa
80
Muško šišanje + pranje kose + masaža glave
90
Sve usluge...

Missy

Slavonska 15, Split | Frizerski salon
Fantastično10.0(1)
Izbrijavanje mašinicom - duga / ekstra duga kosa
50
Muško šišanje - duga / ekstra duga kosa
60
Muško šišanje + pranje kose - duga / ekstra duga kosa
70
Sve usluge...

Ljiljana

Miroslava Krleže 36, Split | Frizerski salon
Fantastično9.9(3)
Muško šišanje + pranje kose
60
Muško šišanje mašinicom
40
Muško šišanje
50
Sve usluge...

Britvica

Ul. Brune Bušića 18, Zagreb | Brijačnica i frizerski salon za muškarce
Fantastično10.0(1)
Posljednji put rezerviran: danas
Muško šišanje mašinicom
40
Fade + pranje kose
70
Muško šišanje + pranje kose
60
Sve usluge...

Studio Fenn

Milana Prpića 44, Oroslavje | Frizersko kozmetički salon
Muško šišanje
50
Muško šišanje + pranje kose
70
Sve usluge...

MON Salon

Osječka 32 b, Split | Frizerski salon
Fantastično10.0(2)
Muško šišanje mašinicom
40
Muško šišanje - škarama i mašinicom
50
Sve usluge...

Beauty Centar Fen

Ante Topića Mimare 11a, Zagreb | Frizersko kozmetički salon
Fantastično9.0(6)
Muško šišanje
50
Muško šišanje + pranje kose
70
Sve usluge...

Studio HM

Kraljevićeva 4, Zagreb | Frizerski salon
Fantastično9.0(7)
Muško šišanje + pranje kose
60
Muško šišanje
50
Sve usluge...

Ketyka

Milivoja Matošeca 1, Zagreb | Frizerski salon
Fantastično10.0(1)
Muško šišanje + pranje kose
70
Uređivanje brade
40
Brijanje glave
50
Sve usluge...

GlamExpress

Nova Ves 23a, Zagreb | Frizersko kozmetički salon
Fantastično9.5(8)
Muško šišanje škarama
100
Brijanje glave
100
Muško šišanje - škarama i mašinicom
120
Sve usluge...

Top Stil

Aleja Antuna Augustinčića 14, Zagreb | Frizerski salon
Muško šišanje mašinicom
50
Bojanje cijele dužine + pranje + feniranje
200
Minival + šišanje + feniranje - za muškarce
250
Sve usluge...

Beauty Studio TeiLa

Černina 2, Zagreb | Frizersko - kozmetički salon
Fantastično10.0(3)
Posljednji put rezerviran: danas
Korekcija i skraćivanje brade
10
Muško šišanje mašinicom - jedan nastavak
20
Muško šišanje + pranje kose + masaža vlasišta
60
Sve usluge...

Rio

Ravnice III, 21, Zagreb | Frizersko kozmetički salon
Fantastično9.6(38)
Posljednji put rezerviran: danas
Muško šišanje - mašinicom
30
Muško šišanje
50
Sve usluge...


Muško šišanje - Sve što trebate znati

Muško šišanje

Vjerojatno ste puno puta pomislili da je muškarcima puno lakše održavati frizuru. Kosu obično nose kraću od žene, a čak i kad je duga, nekako ne izgleda prezahtjevno. Na nesreću svih muškaraca, varate se. Štoviše, ponekad su kratke frizure izuzetno zahtjevne i zahtijevaju česte korekcije kod frizera. Muškarci također imaju različite vrste i kvalitete kose, što u kombinaciji sa specifičnošću muških hormona može biti izazov. Ali krenimo od početka.

Trendovi muških frizura

Vjerojatno ste već čuli da je vaša frizura u velikoj mjeri zahvalna na dojmu koji ostavljate, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. Zato o tome trebate dobro razmisliti. Pri odabiru frizure bilo bi dobro biti informiran o najnovijim trendovima, ali i o modernim dostignućima i inovacijama u tehnikama šišanja. Profesionalci u frizerskim salonima sigurno prate inovacije, ali ne bi bilo loše informirati se i pogledati usluge, dojmove i LookBook na SrediMe.

Srećom, iako ona uvijek ima dominantan trend i karakterističnu frizuru samo za najnoviju sezonu, ide vam u prilog da je danas sve moderno i da sve može ponovno postati moderno. Za frizera je najbolje da vas ošiša točno onako kako će vam najbolje izgledati i za frizuru koja će biti u skladu s vašom osobnošću. Na taj ćete se način uvijek osjećati samopouzdano i privlačno.

Savjeti

Ako je vaša kosa tanka, nemojte pokušavati prekriti nedostatak dugom kosom. Učini upravo suprotno. Odaberite jednu od kraćih frizura i na drugi način istaknite svoje atribute. Kratka se kosa uvijek nosi, a budući da se može šišati na više načina, lako je možete prilagoditi obliku lica.

Ako je vaša kosa prirodno kovrčava, nema potrebe da je ispravljate i nosite frizuru koja je dizajnirana za ravnu kosu. Iskoristite ono što imate i odaberite jednu od mnogih frizura dizajniranih upravo za vaš tip kose. Uz adekvatnu uporabu pravih preparata, vaš će izgled uvijek biti savršen. Mnogi će vam zavidjeti.

Svakako se posavjetujte s frizerom kojeg ste odabrali. Profesionalac je s puno iskustva i sigurno vam može reći kako će vam odgovarati odabrana frizura i je li prikladna za vas. Pitajte i kako održavati novu frizuru, tj. Kako je oprati i koju kozmetiku koristiti.

Želite se kratko ošišati?

Želite jednostavnu kratku frizuru koja se lako održava i ne predstavlja teret - kratka kosa može biti i tradicionalno klasična i ultra moderna. Dakle, što god vam je na umu, s kratkom kosom ne možete pogriješiti. Glavni pribor su češalj i škare, a ovisno o željenom cilju, u pomoć vam može priskočiti i škarama.

Svi koji preferiraju uvijek aktualne i stvarno kratke frizure, popularno zvane dvije ili tri, ne moraju se puno brinuti oko odluke. Važno je da se ne šišate sami kod kuće jer profesionalni frizeri imaju više znanja i iskustva.

Muška frizura na stranu

Šišanje srednje duljine omogućuje vam nošenje različitih stilova i frizura. Srednje duljina lijepo izgleda na kovrčavoj ili valovitoj kosi. Takve frizure lako je održavati uz vrlo malo kvalitetnih pripravaka. Mnoge poznate osobe koriste prednost svojih kovrča na ovoj duljini kose. Holivudska zvijezda Orlando Bloom jedan je od njih, inače poznat po svojoj gustoj, crnoj, kovrčavoj kosi. Ovako ošišanu kosu možete nositi na srednje dužinu, blago zalizane na leđima, ali i uvijek popularnu, s jedne ili s druge strane.

Duga muška kosa

Ako imate lijepu i njegovanu dugu kosu, bila bi šteta ne pokazati je svijetu. Važno je da redovito posjećujete frizera zbog skraćivanja vrhova i stajlinga, a nakon toga, vjerujte, bit će još ljepši. Iako vam se duga kosa čini zahtjevnom, odvažite se i pustite je da raste ako to stvarno želite. Jedini uvjet je čekanje, a onda je lako.

Sam postupak šišanja ne bi vas trebao brinuti. Na vama je da objasnite frizeru kakav krajnji rezultat želite i da budete malo strpljivi. Nova frizura, bilo da je riječ o drastičnoj promjeni u trenutnom izgledu ili samo o osvježenju, zasigurno će vas obradovati. A onda možete samopouzdano, kamo god krenuli.

Najbolji saloni za Muški frizeri (Muško šišanje) u cijeloj Hrvatskoj

Treba Vam muški frizeri (muško šišanje) u cijeloj Hrvatskoj i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep muški frizeri (muško šišanje). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za muški frizeri (muško šišanje) u cijeloj Hrvatskoj na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 13 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu muško šišanje?
  Na ovoj strani su izlistani trenutačno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu muško šišanje u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Mogu li rezervirati muško šišanje blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu muško šišanje. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon odabira grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu muško šišanje u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato preporučamo da je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite obaviti, npr. muško šišanje, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga muško šišanje u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno varirati u ovisnosti od kvalitete preparata, aparature, iskustva djelatnika, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu muško šišanje u svim salonima na SrediMe u Hrvatskoj je trenutačno 68,24 kn, idući od najniže cijene od 10 kn, pa sve do 250 kn. Ukoliko imate neki proračun u koji se morate uklopiti, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu muško šišanje u mom gradu?
  Svi saloni koji trenutačno daju popuste za cijenu usluge muško šišanje u vašem gradu se mogu pronaći tako što izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobit ćete listu salona koji sada nude muško šišanje sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da pronađem slobodne termine za uslugu muško šišanje u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada odaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobiti ćete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno rezerviranje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obvezama i rezervirati direktno na stranici u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga rezervirate termin ili ga posjetite.

LookBook Slike direktno iz salona