Laserska epilacija u kozmetičkim salonima (5)

Kad razmišljate o uklanjanju neželjenih dlačica s tijela, pred vama je zaista velik izbor mogućnosti. Ponude kozmetičkih salona više su nego bogate, a na vama je da odaberete. Ako više niste sretni što se svako malo morate brijati, čupati i koristiti vosak i čini vam se da su se vaše kozmetičke aktivnosti pretvorile u poljoprivredne radove, vrijeme je da razmislite o laserskom uklanjanju dlaka.

Top 20 salona u cijeloj Hrvatskoj
na osnovu popularnosti i ocjena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Kozmetički salon Cosmoderm & Centar Estetica Zagreb

Cosmoderm & Centar Estetica

Miramarska cesta 34, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično10(2)
Instant rezervacije. Posljednji put rezerviran danas. Danas radi do 21:00. Sutra radi 10:00 - 21:00.
Pregled i konzultacije - Laserska epilacija
-100% BESPLATNO
Laserska epilacija prepona
54 € (406,86 kn)
Laserska epilacija cijelih ruku
120 € (904,14 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Jean D' Arcel Medical & Beauty Institut Zagreb

Jean D' Arcel Medical & Beauty Institut

Kaptol ul. 18, Zagreb | Kozmetički salon
Danas radi 13:00 - 21:00. Sutra radi 13:00 - 21:00. Prima platne kartice.
IPL laserska epilacija cijelog tijela - za dame
159 € (1.197,99 kn)
Laserska epilacija gluteusa - paket od 6 tretmana
640 € (4.822,08 kn)
Laserska epilacija cijelih ruku - paket od 6 tretmana
880 € (6.630,36 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Antiage beauty room Lady Goga Zagreb

Antiage beauty room Lady Goga

Školski prilaz 5, Zagreb | Kozmetički salon
Posljednji put rezerviran prije 11 sati. Danas radi do 20:00. Sutra radi 08:00 - 20:00.
Epilacija ramena - za dame
80 € (602,76 kn)
Epilacija gluteusa - za dame
80 € (602,76 kn)
Brazilska epilacija - za dame
110 € (828,80 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Melanis Studio Zagreb

Melanis Studio

Ozaljska ulica 93, Zagreb | Kozmetički salon
Fantastično10(5)
Posljednji put rezerviran danas. Danas radi do 16:00. Sutra radi 13:00 - 20:00.
Laserska epilacija IPL - cijele noge + bikini zona
29 € (218,50 kn)
Laserska epilacija SHR metodom 3 zone po izboru
15 € (113,02 kn)
5 tretmana Shr-a cijelog tijela
110 € (828,80 kn)
Sve usluge...
Kozmetički salon Cosmoderm & Centar Estetica - Đakovo Đakovo

Cosmoderm & Centar Estetica - Đakovo

Ante Starčevića 5, I kat, Đakovo | Kozmetički salon
Danas radi 15:00 - 21:00. Sutra radi 15:00 - 21:00.
Pregled i konzultacije - Laserska epilacija
-100% BESPLATNO
Laserska epilacija prepona
54 € (406,86 kn)
Laserska epilacija cijelih ruku
120 € (904,14 kn)
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonLaserska epilacija - Sve što trebate znati

Laserska epilacija

Lasersko uklanjanje dlaka ili trajno uklanjanje dlaka jedan je od najčešćih kozmetičkih postupaka u mnogim zemljama svijeta. Primjenjivati ​​se počeo davno, a sada je nadaleko udomaćen u svim kozmetičkim salonima koji održavaju svoju reputaciju.

Laserski uređaj koji se koristi za epilaciju emitira vrlo koncentriranu svjetlost izravno u folikul dlake, a pigment iz folikula ga apsorbira. Na taj se način dlaka uništava.

Zašto je laser dobro rješenje?

Kada se raspitate o iskustvima drugih ljudi, otkrit ćete da se laser koristi za uklanjanje neželjenih dlaka s lica, nogu, ruku, područja bikinija, kao i sa svih ostalih manjih dijelova tijela. Dakle, laser je pogodan za primjenu na bilo kojem dijelu tijela i o njemu više ne morate razmišljati.

A glavne prednosti lasera kao uređaja su, prema svjedočenju korisnika, kao i zaposlenika u kozmetičkim salonima i estetskim klinikama, sljedeće:

 • Preciznost - Laser vrlo selektivno cilja tamnu i jaku dlaku kojom se bavi, dok okolna koža ostaje netaknuta i pošteđena mogućih štetnih učinaka.
 • Brzina - svaki se puls koji proizvodi uređaj mjeri u sekundama, pa se istovremeno tretira puno dlake. Svake sekunde obradi se veliko područje veličine kvadratnog centimetra na vašoj koži, što ubrzava cijeli postupak. Primjerice, mala područja poput naušnice mogu se tretirati za manje od minute, dok za velika područja poput leđa tretman traje oko sat vremena, što ćete priznati i nije jako dugotrajan.
 • Učinkovitost - Nakon niza tretmana, koji obično imaju 3 do 7, većina klijenata trajno nema dlake na tretiranom području.

Kako se pripremiti za liječenje?

Lasersko uklanjanje dlaka puno je više od pukog čupanja dlake kako mnogi zamišljaju. To zapravo nema nikakve veze s čupanjem. Može se slobodno reći da je ovaj tretman medicinski postupak koji se provodi kako bi se trajno uklonio gubitak dlake.

Ovaj postupak provodi obučeno i obrazovano osoblje koje poštuje sve zahtjeve koje postavlja. Prije nego što se odlučite za lasersko uklanjanje dlaka, pročitajte čega se morate pridržavati.

Ako ste odabrali laserski tretman za epilaciju, trebali biste prestati uklanjati dlaku na bilo koji način, čupanjem, depilacijom ili elektrolizom, najmanje šest tjedana prije zakazanog tretmana. To je važno jer laser uklanja dlake s korijena i ona mora postojati u vrijeme intervencije.

U tom je razdoblju najbolje izbjegavati značajno izlaganje suncu, jer to može smanjiti učinak samog tretmana.

Što očekivati ​​tijekom tretmana?

Prije samog tretmana, dlaka će vam biti dovedena na dužinu od oko nekoliko centimetara iznad površine kože. Zatim se laserska oprema podešava prema boji i gustoći vaše dlake, kao i prema području na kojem se izvodi postupak.

Ovisno o uređaju koji se koristi, možda ćete trebati nositi neku zaštitu za oči. Možda ćete trebati zaštititi i okolnu kožu hladnim gelom. Ako je potrebno, obavijestit će vas prije postupka.

Sljedećih nekoliko minuta tehničar će provjeravati podesive uređaje i njihov rad u samom postupku. Usmjerit će snop svjetlosti prema željenom području i provjeriti kako koža reagira. Ako sve bude u redu, liječenje može započeti.

Nakon tretmana vjerojatno ćete dobiti obloge s ledom za hlađenje tretiranog područja i, ovisno o vašim potrebama, protuupalnu kremu ili losion. Sljedeći tretman možete zakazati za šest tjedana.

U sljedećem razdoblju tretirano područje kože može izgledati kao da je izgorjelo na suncu. Obavezno svakodnevno na njega nanosite preporučene kreme i pripravke, kako biste se što prije oporavili.

Lasersko uklanjanje dlaka jedan je od najpraktičnijih i najučinkovitijih tretmana kojim ćete u kratkom vremenu zauvijek riješiti problem neželjenih dlačica. Pogledajte cijene i izbor salona na našoj web stranici i jednom zauvijek riješite svoj problem!

Najbolji saloni za Depilacija (Laserska epilacija) u cijeloj Hrvatskoj

Treba Vam depilacija (laserska epilacija) u cijeloj Hrvatskoj i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki džep depilacija (laserska epilacija). Pronađite salone, usporedite cijene, ocjene i dojmove korisnika i usluge i rezervirajte svoj termin za depilacija (laserska epilacija) u cijeloj Hrvatskoj na najlakši način. Ako tražite najbolje cijene, svakako provjerite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 5 dostupnih salona.

Najčešća pitanja i odgovori

 • U kojim salonima nude uslugu laserska epilacija?
  Na ovoj strani su izlistani trenutačno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocjenama korisnika i raspoloživosti termina. Za cijelu listu svih salona koji rade uslugu laserska epilacija u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cijene.
 • Mogu li rezervirati laserska epilacija blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone ljepote u raznim dijelovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim dijelovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu laserska epilacija. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon odabira grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu laserska epilacija u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato preporučamo da je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu ljepote koju želite obaviti, npr. laserska epilacija, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocjenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cijenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga laserska epilacija u salonima?
  Kod usluga ljepote i zdravlja, cijena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cijena može značajno varirati u ovisnosti od kvalitete preparata, aparature, iskustva djelatnika, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosječna cijena za uslugu laserska epilacija u svim salonima na SrediMe u Hrvatskoj je trenutačno 163,40 € (1.231,14 kn), idući od najniže cijene od BESPLATNO, pa sve do 880 € (6.630,36 kn). Ukoliko imate neki proračun u koji se morate uklopiti, možete koristiti filter cijena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gdje mogu da vidim salone sa popustom za uslugu laserska epilacija u mom gradu?
  Svi saloni koji trenutačno daju popuste za cijenu usluge laserska epilacija u vašem gradu se mogu pronaći tako što izaberete svoj grad, a potom u filterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobit ćete listu salona koji sada nude laserska epilacija sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da pronađem slobodne termine za uslugu laserska epilacija u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona ljepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada odaberete salon ljepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobiti ćete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gdje da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno rezerviranje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cijena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obvezama i rezervirati direktno na stranici u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savjet niti preporuku. Prije obavljanja bilo kog tretmana koji je ovdje opisan, molimo Vas da se posavjetujete sa stručnjakom kod koga rezervirate termin ili ga posjetite.

Najnovije ocjene i recenzije

10.0 Cosmoderm & Centar Estetica za uslugu Laserska epilacija cijelih nogu + prepone
Bilo je odlično. Za 10 dana vidjeti čemo točan rezultat!

Lara, prije 4 mjeseca

10.0 Melanis Studio za uslugu Laserska epilacija IPL - nadusnica / brada / zulufi / pazuh / bikini zona / linija trbuha
Vrlo profesionalne i ljubazne djelatnice.

Ines, prije 8 mjeseci

Vidi sve

LookBook Slike direktno iz salona


* Dvojni prikaz valuta: 1 EUR = 7.53450 kn