Više zadovoljnih klijenata salona

Sa SrediMe dobivate vrhunske alate koji će Vam pomoći da nađete odane klijente koji se iznova vraćaju u Vaš salon.

Booking

Jednostavni i učinkoviti alati za odnose sa klijentima

Vjerni i zadovoljni klijenti su osnova svakog uspješnog salona. Sa našim alatima ćete moći odvojiti više vremena za svoje klijente.

Održavanje baze klijenata

Svako rezerviranje na Sredime platformi se direktno i automatski oslikava u Vašoj bazi klijenata, a ukoliko klijent prvi put rezervira termin automatski mu se kreira profil. Na dalje, možete lako pratiti sva rezerviranja klijenta, njegove preference, rođendane, posebne napomene i omiljene tretmane.

Klijente možete dodavati i sami, ili ih uvesti iz nekog drugog softvera ukoliko ga koristite.

Automatski podsjetnici o terminima

SrediMe može da šalje automatske podsjetnike prije rezerviranih termina u optimalno vrijeme. Podržavamo e-pošta i SMS podsjetnike. E-pošta podsjetnici su besplatni, a SMS su besplatni za sve SrediMe rezervacije, dok se minimalno doplaćuju ukoliko želite ih slati i svojim direktnim klijentima.

Slanjem blagovremenih podsjetnika značajno povećavate zadovoljstvo klijenata, ali i smanjujete mogućnost kasnog otkazivanja ili nepojavljivanja klijenata.

Omogućite klijentima lakše zakazivanje u bilo koje vrijeme

Partnerski saloni servisa SrediMe osim listinga na SrediMe dobivaju i osobnu stranicu (Widget) samo za Vaš salon sa mogućnostiu online rezervacija putem računala i mobitela. Za sve rezervacije sa Vaše privatne stranice ne plaćate nikakvu proviziju - besplatna su.

Lako ponovno zakazivanje

SrediM.hr i mobilne aplikacije omogućavaju lako i brzo ponovno rezerviranje termina u salonima za klijente koji su ih već posjetili. Dovoljno je par klikova i usluga može da se ponovi u nekom idućem terminu opet.

Postanite partner

Još SrediMe rješenja za partnere

NAĐITE NOVE KLIJENTE

Dobivajte nove klijente i kada ne radite

Ne gubite klijente jer trenutačno ne radite ili ne možete razgovarati telefonom. Neka se Vaš kalendar rezervacije puni novim klijentima 24/7 potpuno automatizirano.

Kako do više rezervacija?
BUDITE VIDLJIVI

Neka svi vide koliko ste posebni

Tisuće korisnika Interneta traga za svojim novim omiljenim salonom na SrediMe. Neka im to postane baš Vaš salon.

Kako da reklamiram salon?
BUDITE organizirani

Manje dosadnih poslova, više vremena za ono što volite

Sa mnogo manje truda kontrolirajte rad svog salona, sa bilo kog mjesta i u bilo koje vrijeme, a dobiveno vrijeme iskoristite za ono što je stvarno bitno.

Preuzmite kontrolu