Popunjavajte kalendar 24 sata dnevno

Budite uvijek otvoreni, nikada prezauzeti da se javite na poziv. Zaboravite na propuštene pozive, poruke koje dugo čekaju da budu odgovorene i gledajte kako se Vaš kalendar puni novim klijentima čak i tijekom noći.

Booking

Primajte rezervacije na svim platformama

SrediMe, Facebook, Instagram, Google tražilica, Vaša stranica, bilo gdje.... Otvorite mogućnost online rezerviranja u svom salonu besplatno pomoću SrediMe rješenja za prijam rezerviranja. Neka Vaši klijenti rezerviraju termin kada god žele i kako god žele.

Zakazivanje na mobilnim aplikacijama

Vaš salon će se moći zakazati i kroz popularne Android i iOS aplikacije SrediMe, kako biste bili još bliže svojim klijentima, kada god im zatrebate.

Osobna strana za rezerviranje

Partnerski saloni servisa SrediMe osim listinga na SrediMe dobivaju i privatnu osobnu stranicu (Widget) samo za Vaš salon sa mogućnosti online rezerviranja putem računala i mobilnih telefona. Za sve rezervacije se Vaše privatne stranice ne plaćate nikakvu proviziju - besplatna su.

Sve rezervacije na jednom mjestu

Svejedno na kojoj platformi dobijete zakazivanje, sva će biti dostupna na jednom mjestu, zajedno sa profilom Vašeg klijenta. SrediMe softverske alatke namjenjene salonima Vam omogućavaju da objedinite i lako upravljate zakazivanjima, na računalu ili mobilnom telefonu, bilo kada, bilo gdje!

Jer slika govori više od tisuću riječi

Popunite svoj SrediMe profil LookBook fotografijama usluga i olakšajte klijentima odabir tretmana. Svaka slika LookBooka može biti povezana sa uslugom Vašeg salona, pa klijenti mogu ne samo vidjeti slike, već ih odmah i rezervirati uslugu.

Sami birajte kada želite nove klijente

Na SrediMe možete potpuno upravljati slobodnim terminima svog salona i svakoga od Vaših djelatnika posebno. Popunite praznine u kalendaru onako kako Vama trenutno odgovara.

Postanite partner

Još SrediMe rješenja za partnere

BUDITE VIDLJIVI

Neka svi vide koliko ste posebni

Tisuće korisnika Interneta traga za svojim novim omiljenim salonom na SrediMe. Neka im to postane baš Vaš salon.

Kako da reklamiram salon?
BUDITE organizirani

Manje dosadnih poslova, više vremena za ono što volite

Sa mnogo manje truda kontrolirajte rad svog salona, sa bilo kog mjesta i u bilo koje vrijeme, a novodobiveno vrijeme iskoristite za ono što je stvarno bitno.

Preuzmite kontrolu
ZADRŽITE KLIJENTE

Tehnologija kao potpora zadovoljstvu klijenata

Sa SrediMe dobivate vrhunske alate koji će Vam pomoći da se lojalni klijenti iznova vraćaju u Vaš salon.

Kako da zadržim klijente?