Kontrolirajte rad svog salona učinkovitije

Organizirajte i pratite posao sa bilo kog mjesta i u bilo koje vrijeme, a dobiveno vrijeme iskoristite za ono što je stvarno bitno.

Organizacija

Moćan softver za salone koji nije kompliciran

Upravljajte svojim salonom sa jednog mjesta, u bilo koje vrijeme. Pregledajte sve termine, angažiranost radnika, zaradu i mnoštvo izvještaja

Ne samo u salonu

Pratite rad svog salona i kada ste van salona, na računalu ili putem mobitela.

Pregledan kalendar

SrediMe Buker softver nudi iznimno pregledan kalendar rezerviranih termina, na dnevnoj, višednevnoj, tjednoj i mjesečnoj razini, za cijeli salon i za svakog djelatnika posebice. Nađite slobodne termine u trenu, dovoljan je kratak pogled na kalendar.

Neograničen broj djelatnika

Za razliku od većine inostranih rješenja, mi ne želimo ograničavati broj djelatnika koje softver podržava, želimo da pratimo rast Vašeg poslovanja i zajedno se radujemo tome. Sa SrediMe Buker softverom ćete dobiti kompletnu kontrolu nad privilegijama djelatnika, tko čemu može da pristupi, tko kada radi i po želji tko je koliko zaradio ukoliko praktikujete procentualno dijeljenje zarade.

Pratite napredak salona

Uz pomoć izvještaja koje SrediMe Buker ima uvijek spremne za Vas, uočite napredak obrta, trendove, ali i eventualne probleme na vrijeme. Uporedite učinkovitost svojih djelatnika, otkrijte najpopularnije usluge, usluge sa najvećom zaradom itd.

Postanite partner

Još SrediMe rješenja za partnere

BUDITE VIDLJIVI

Neka svi vide koliko ste posebni

Tisuće korisnika Interneta traga za svojim novim omiljenim salonom na SrediMe. Neka im to postane baš Vaš salon.

Kako da reklamiram salon?
NAĐITE NOVE KLIJENTE

Dobivajte nove klijente i kada ne radite

Ne gubite klijente jer trenutačno ne radite ili ne možete razgovarati telefonom. Neka se Vaš kalendar rezervacije puni novim klijentima 24/7 potpuno automatizirano.

Kako do više rezervacija?
ZADRŽITE KLIJENTE

Tehnologija kao potpora zadovoljstvu klijenata

Sa SrediMe dobivate vrhunske alate koji će Vam pomoći da se lojalni klijenti iznova vraćaju u Vaš salon.

Kako da zadržim klijente?