Besplatan marketing Vašeg salona

Reklame putem raznih web stranica, grupnih popusta, radija i tiska... znamo da se ih probali i da niste baš oduševljeni povratom investiranja u marketing. Mi radimo drugačije, jer smo sigurni u efikasnost - marketing i softver Vam dajemo besplatno, a zarađujemo samo ukoliko Vi prvo zaradite.

Marketinške kampanje za naše partnere

Postoje razne druge online ponude za salone koji od Vas traže mjesečno ili godišnje plaćanje. Problem sa njihovom efikasnošću je što su njihovi ciljevi drugačiji od Vaših ciljeva. Budući da Vam naplaćuju fiksan iznos za listing, nemaju posebitog razloga da ulažu novce u intenzivne marketinške kampanje. SrediMe radi drugačije, jer zarađuje samo ukoliko Vi prvo zaradite.

Zbog toga ulažemo velika sredstva u online i offline marketing, reklamirajući i naše partnere i sam Sredime, kako bismo salonima obezbijedili što veći broj rezervacija, što je jedini način kako zarađujemo. Naše marketinške aktivnosti također podižu svijest o prednostima korištenja usluga registriranih i profesionalnih salona ljepote i estetskih klinika.

Naši i Vaši ciljevi su istovjetni i nitko drugi nije toliko jako zainteresiran Vam obezbijediti klijente kao mi. Ukoliko Vam ne dovedemo nove klijente, marketing je potpuno besplatan za Vas!


Marketing

Zauzmite svoje mjesto na najvećoj regionalnoj platformi za rezerviranje usluga ljepote

Digitalna revolucija je odavno počela i ne zaustavlja se. Danas, sve više ljudi očekuje da ono što žele mogu dobiti online, bilo da je u pitanju naručivanje hrane, smještaja, avio karata, ali i usluga ljepote.

Vaš SrediMe profil

SrediMe je centralno mjesto na kome tisuće zainteresiranih klijenata traže i pronalaze vrhunske usluge ljepote. Otvorite svoj besplatan online profil na SrediMe i dobijte kompletan listing, softverska rješenja i podršku. No, najvažnije od svega, dobijte veliku vidljivost svog salona!

Budite rangirani na Guglu

Povećajte svoju online vidljivost svojim prisutvom na SrediMe, koji će biti vidljiv na svim tražilicama, a posebno dobro rangiran na Google. Osim podataka o salonu, klijenti će moći da Vas pronađu i tražeći usluge, dijelove grada, ali i preporuke drugih korisnika.

Pokažite svoje umijeće

SrediMe usluga LookBook direktno povezuje vaše usluge sa fotografijama tih usluga iz Vašeg salona, širom otvarajući vrata Vašeg salona za sve korisnike koji vizualno pretražuju Google po slikama usluga, ne zaustavljajući se samo na pregledu slike, već dajući i mogućnost direktne rezervacije te usluge. Pokažite po čemu ste jedinstveni!

Postanite partner

Jedan profil za sve platforme

Podatke o Vašem salonu ne morate unositi sami - mi ćemo to uraditi za Vas. Kao rezultat dobićete optimiziran centralni profil Vašeg salona na SrediMe, listing na Guglu, ali i mogućnost da iste podatke koristite i na svojoj web stranici ili čak kao web stranicu, za rezerviranje na Facebooku i Instagramu i za besplatno rezerviranje termina čak i za Vaše direktne klijente.

Samo provjereni utisci korisnika

Za razliku od svih drugih mjesta online na kojima neko može ocijeniti Vaš salon, na SrediMe to mogu uraditi samo Vaši klijenti koji su stvarno bili u Vašem salonu i obavili usluge. Rezultat naše posvećenosti i objektivnosti je i činjenica da Google preuzima SrediMe ocjene salona kao relevantan izvor podataka o salonima.

Reviews

Mediji o SrediMe

Cosmopolitan magazine
Posjetite SrediMe online, besplatni servis za rezerviranje tretmana u kozmetičkim salonima i odaberite tretmane koji će vam pomoći da se brzo vratite u top formu.
Elle magazine
Sve tretmane možete vrlo jednostavno i bez muke rezervirati na SrediMe i na taj način pojednostaviti i ubrzati svoju pripremu za posebnu priliku.
Men's health
Ako ste još uvek neodlučni pogledajte ponudu kozmetičkih salona na SrediMe i rezervirajte svoj najdraži izabrani tretman za put do glatke i nježne kože!

Još SrediMe rješenja za partnere

NAĐITE NOVE KLIJENTE

Dobijajte nove klijente i kada ne radite

Ne gubite klijente jer trenutačno ne radite ili ne možete razgovarati telefonom. Neka se Vaš kalendar rezervacije puni novim klijentima 24/7 potpuno automatizirano.

Kako do više rezervacija?
ZADRŽITE KLIJENTE

Tehnologija kao potpora zadovoljstvu klijenata

Sa SrediMe dobijate vrhunske alate koji će Vam pomoći da se lojalni klijenti iznova vraćaju u Vaš salon.

Kako da zadržim klijente?
BUDITE organizirani

Manje dosadnih poslova, više vremena za ono što volite

Sa mnogo manje truda kontrolirajte rad svog salona, sa bilo kog mjesta i u bilo koje vrijeme, a dobijeno vrijeme iskoristite za ono što je stvarno bitno.

Preuzmite kontrolu