Kozmetički salon

Od jednostavnog uklanjanja dlaka depilacijom do složenih tretmana, od epilacije do potpune transformacije, stručnjaci za uljepšavanje u kozmetičkim salonima nude čitav niz usluga.

Kozmetički salon

Bilo da se radi o novoj frizuri ili uklanjanju dlačica s tijela, elegantnoj manikuri ili opuštajućoj pedikuri, kozmetički saloni žele da budete zadovoljni rezultatom i vratite se opet i preporučite njihov salon. Uz tim kvalificiranih i iskusnih djelatnika, kozmetički salon ljepote trebao bi imati i ugodan ambijent, tako da klijentice mogu uživati ​​u udobnosti prilikom obavljanja kozmetičkih usluga i tretmana. Kozmetičar mora osigurati da oprema, pribor, sredstva i proizvodi koje koristi ispunjavaju zahtjeve propisa. Oprema mora biti tehnički ispravna, redovito održavana i servisirana. Kozmetičari su dužni osigurati zdravstvene i higijenske uvjete u obavljanju tretmana, tako da klijenti uživaju maksimalnu zaštitu.

Uz velike i najpoznatije kozmetičke salone koji imaju i osnovne i složene tretmane, kozmetička usluga uključuje i manje lokalne kozmetičke salone u blizini. Takvi su često specijalizirani kozmetički saloni ili saloni za pedikuru i manikuru / nail bar, za koje je često dovoljno unajmiti štand u trgovačkom centru.

Za uspjeh kozmetičkog salona je važna lokacija salona, ​​praćenje novih tehnika i inovacija u svijetu ljepote i sposobnost prilagođavanja njima, certifikati, stručno osposobljavanje, higijenski uvjeti, oprema i slično. 

Raznolikost ponuđenih usluga toliko je velika da će svaki vaš sljedeći posjet kozmetičkim salonima na SrediMe biti nezaboravan događaj. Brojne su usluge koje pružaju saloni ljepote, ovdje su pobrojane najčešće.

Manikura i pedikura

U prošlosti je izgled noktiju bio ograničen postavljenim društvenim normama i očekivanjima okoline. Danas su vam, ne samo boje dostupne, što se tiče boja, već se možete i zabaviti i biti kreativni s oblicima. Ograničenja gotovo da i nema, samo je pitanje koliko želite eksperimentirati.

Depilacija i epilacija

Kao što nalažu općeprihvaćeni standardi ustaljene kulture na našem području, dlakave noge, ruke i drugi dijelovi tijela nisu baš poželjni. Zato saloni ljepote na SrediMe nude brojne moguće načine kako se riješiti dlačica i naglasiti ljepotu svoje kože. Saloni nude depiliranje voskom ili šećernom pastom, poznato brazilsku depilaciju, lasersku epilaciju...

Tretmani lica i kože

Kada želite vratiti punoću i sjaj svom licu, ukloniti mrlje ili ožiljke od akni, kozmetički tretmani lica mogu vašem licu dati mladolik izgled, glatku teksturu, sjaj i čvrstoću. Nove tehnike tretmana trepavica i obrva podići će vaš look na potpuno novu razinu.

Kozmetički saloni često nude brojne druge usluge kao što su šminkanje i šminkanje, trajni make-up, laserski tretmani lica, dermalni fileri, pilingi lica, hijaluronski tretmani lica, mezoterapija, dermaroller i dermapen, botox, mikrodermabrazija, akne, maske za lice , podizanje i zatezanje kože, liječenje ožiljaka, masaža lica. Postoje i mnogi tretmani manikure kao što su lak za nokte, gel lak, nadogradnja, ukrašavanje noktiju, estetska ili medicinska pedikura ...


Kako pronaći dobar kozmetički salon?

Bez obzira na razlog traženja novog kozmetičkog salona, ​​njegovo pronalaženje može biti složen zadatak. Međutim, moderna tehnologija pomaže nam u ovom zadatku da prepoznamo iskusne kozmetičare i salone u kojima rade od onih koji nisu toliko dobri.

Naravno, uvijek možete pitati prijatelje ili poynanike koji kozmetički salon oni koriste, pogotovo ako im je lice, nokti ili koža nešto što privlači pažnju.

Dalje, Instagram ili Facebook također mogu biti alat za pronalaženje kozmetičkih salona. Influenceri ili poznate osobe utječu na to kamo će njihovi followeri ići i koje će kozmetičke usluge obavljati.

Kao i većina stvari u životu ovih dana, i za ovu dilemu postoji aplikacija - SrediMe!

Na SrediMe možete potražiti kozmetičke salone u blizini i pročitati provjerene točne ocjene i recenzije klijenata kozmetičkih salona prije nego što rezervirate svoju termin. Tu su i popusti u salonima te slike kozmetičkih tretmana prije i poslije! SrediMe je virtualna platforma koja okuplja najbolje kozmetičke salone u zemlji.

Nadamo se da ćete uživati ​​u posjetu kozmetičkim salonima i veselimo se ponovnom dolasku. Pronađite salon u svojoj blizini, osigurajte najbolju njegu u rukama registriranih stručnjaka.


Nađite depilaciju u blizini


Nađite manikere u blizini


Nađite tretmane lica* Dvojni prikaz valuta: 1 EUR = 7.5345 kn