AKUPRESURA LICA I GLAVE
Meliora


LookBook Meliora AKUPRESURA LICA I GLAVE Tijelo Akupresura, Zagreb, Donji grad - Centar

Akupresura je odlična masaža lica ukoliko Vam se posao većinom sastoji od gledanja u ekran, nosite naočale/leće, osjećate napetost i bol u području oko očiju i čela ili osjećate napetost u vilici (stiskanje zubi zbog anksioznosti i stresa).

Pritiskom određenih akupresurnih točaka na licu, opuštamo određeni mišić. U isto vrijeme, živci i krajevi živaca koje pritišćemo šalju signal unutarnjim organima te se cijelo tijelo opušta i energizira.

Akupresura poboljšava imunitet, usporava proces starenja, čini kožu čvrstom i zategnutijom, usporava nastanak bora i djeluje na postojeće bore. Opušta mentalno i fizički, otklanja bol (glavobolju, zubobolju, bolove u vratu i ramenima), pomaže kod nesanice i simptoma PMS-a.

Oslobađa tijelo od napetosti i stresa, ublažava depresiju i anksioznost, a jača mišiće lica.

AKUPRESURA LICA I GLAVE

Akupresura je odlična masaža lica ukoliko Vam se posao većinom sastoji od gledanja u ekran, nosite naočale ili osjećate napetost u vilici i ramenima. Pritiskom određenih akupresurnih točaka na licu, opuštamo određeni mišić. U isto vrijeme, živci i krajevi živaca koje pritišćemo šalju signal unutarnjim organima te se cijelo tijelo opušta i energizira.

prije 8 mjeseci

#zagreb #saloni-tijelo #meliora #akupresura


Wellness & Beauty studio Meliora

Ilica 131
10000 Zagreb

Cjenik Meliora Rezervirajte Tijelo Rezervirajte Akupresura Akupresura u Zagrebu Saloni u Zagrebu Akupresura u blizini Donji grad - Centar Tijelo u blizini Donji grad - Centar Saloni Donji grad - Centar

Još sličnih slika

#zagreb #saloni-tijelo #meliora #akupresura

* Dvojni prikaz valuta: 1 EUR = 7.53450 kn