Prodajni predstavnik za SrediMe.hr
ZagrebSrediMe (www.sredime.com) je najveći regionalni mrežni servis za rezerviranje termina u salonima ljepote. Od 2016. godine inspiriramo ljude da pronađu nove načine izražavanja svoje ljepote, istražuju najnovije trendove u svijetu kozmetike i njege lica i tijela te uživaju u tome!

Tražimo visoko motiviranu i dobro organiziranu osobu koja bi se pridružila našem timu komercijalista u Zagrebu!

Ti ćeš biti naš motor razvoja - želimo da hrvatskom tržištu pružimo najbolji izbor salona ljepote i njihovih usluga u zemlji. Tvoja je uloga presudna, jer nam je fokus na razvoju tržišta. Ti ćeš biti zadužen da salonima ljepote objasniš sve prednosti SrediMe, trgovačkog centra posvećenog ljepoti, putem telefona ili e-maila, a uglavnom na sastancima. Ti ćeš biti lice SrediMe!

Tražimo zabavnu osobu koja želi neovisnost u radu, ali spremna je preuzeti odgovornost, osobu koja je pravi lovac i iza sebe ima stvarne priče o uspjehu. Ako želiš biti u našem timu, moraš biti komercijalno motiviran i spreman istražiti svoje granice. Bilo bi sjajno ako imaš prethodno iskustvo u direktnoj prodaji i opušten pristup tom poslu. Nije ti čudno da započinješ priču s nepoznatim osobama, voliš razgovarati s ljudima, novi su ti kontakti zabavni, misliš da je život avantura… sredi nas svojom prijavom!

Potrebno je da:

Bilo bi dobro i da:

Najuspješniji kandidati pridružit će se prodajnom timu SrediMe i izravno će surađivati sa direktorom prodaje i direktorom tvrtke, i sa timovima u ostalim zemljama regije!

Prijavnicu pošaljite na info@sredime.hr u najkraćem mogućem roku!